ה-מ-ס-י-ב-ה

yamit zada

New member
תודה

אהלן, תודה על הקבלת פנים אני בטוחה שפה אני ימצא "בית חם" לפחות בכול מה שקשור ל"זינה" . אהבתי את התמונה ששלחת לי, לצערי אני לא יודעת איך שולחים הודעה בפורום כי היתי שולחת לך תמונות די יפות אולי בזמן הקרוב אני ילמד שוב תודה ימית

shanyz

New member
ועכשיו אני הולכת לעשות סתימה בשן

פעם ראשונה בחיים שלי!! אמאלה אני הולכת למות!!!!!!!!!!! ואני עושה עם גז צחוק כי אני מתה פחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד בייייייייייייי תדעו שאהבתי אותכם!!

THEchosen1

New member
היייי מזל טוב !!!!!!!

ובהצלחה עם השןןןןןןןן אל תפחדיי ... זה שטויות ועוד בכלל הגז צחוק הזה גורם לך לחשוב שאת היי .. בעננים

*neta*

New member
../images/Emo49.gif מזל טוב! ../images/Emo73.gif !!

ושני, תפחדי, תחשבי שאם הוא מפשל, אין הלך עליך!!

shanyz

New member
חזרתי מהשיניים!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קודם כל, אני חושבת שאני בשיעור 24....:S
אמממ.. אוקי בקשר לסתימה
( בגלל שהחור מאוד קטן, אז היא לא עשתה לי גז צחוק, ולא זריקה!!!!! ככה בלי כלום!!!! ולא כאב לי! היה רק קטע אחד שעצבן אותי כזה..
אממ.. אבל יש לי עוד 2 חורים! אני בשוק.. אגב, זו הפעם הראשונה בחיים שלי שעושים לי טיפול כלשהו (חור ביישור שיניים
) בקיצר, בפעניים הבאות שנאיא בוא, אז כן יתנו זריקה, ואז אני צריכה לחשוב אם אני מסכימה בלי גז או עם גז, כי אני מפחדת...

shiri_b

New member
עזבי את הגז צחוק

זה ממש טיפה כואב... אני עשיתי בלי גז... אממ אחרי הטיפול שחלק רדום תנסי לשרוק... את תזכירי לעצמך מאוד את גבריאל בin sickness...

BUG LOVE

New member
אני לא מאמינה!!!!!!!!!

אתמול אני עשיתי את הסתימה הראשונה שלי!!! לא היה לי נעים בכלל שמחוררים לך את השן זה מצמרר והזריקה גם לא הדבר הכי כייף שעשיתי אבל עברתי את זה למרות שיש לי עכשיו פצע כי הרופא המפגרת ריססה לי ליד הפה במקום בפנים והפצע נראה כאילו אכלתי שוקלד והתלכלתי ולא ניקיתי את זה ויש לי לעשות עוד אחת!!! כמובן שאני לא הולכת להתקרב לרופא הזאת

shanyz

New member
חההה../images/Emo13.gif דווקא הרופאה שלי הייתה

ממש חמודה!

LuZ dE EsTrElLa

New member
מזל טוב חמודה שלי../images/Emo70.gif love ya../images/Emo70.gif

ושיהיה בהצלחה עם השן

shiri_b

New member
מזל טוב!!! את בדרל לטסט../images/Emo13.gif

רק אל תצחקי הרבה..... את יודעת זה מזיז את הראש ויכול לגרום תאונות... סתם אל תדאגי זה ממש כלום!

מנצלש"ת....../images/Emo41.gif

הורדתי את שלושת הקטעים של Last Dance מי שרוצה, אני במסנג'ר... לוסי ורנה מדהימות! למרות הזיופים
אני רוצה לראות את כל ההופעה!

*neta*

New member
לעזוב את הזיופים ../images/Emo11.gif

וההופעה שלהן גדולה, למרות הצילום "המדהים" ולמרות שרון המעצבנת הזאת!

למעלה