אמיר מתארח אצל ליאור שליין!

השמות שלו למחזות זמר קורעים../images/Emo9.gif

היה ראיון נורא נחמד!אהבתיי וא ענה על השאלות מאוד יפה... הקלטה
אז ככה יצאתי בתשע עם חברים שגרים פה גרובב וחזרתי לבית במיוחד כדאי להקליט!!ניראלי שפספתי דקה או משהו מהראיון...למה הסתכלתי על השעון והיה השעה 11.24 וגבי כתב בפורום "הנה התחיל" בשעה 11.23..בקטנה העיקר שאת רוב הראיון יש=]
מה אני לא עושה בשבילכם?? ההקטלטה בקרובב

../images/Emo8.gifלא חפרנו כבר

על השם משפחה של אמיר..טחנו את הנושא הזה עד עצם . גם הקטע שאמיר הקיא באמצע ההופעה מוכר למרות שהוא לא סיפר גם ראינו גם קראנו בעיתון בתור שלו או בכתבה לא זוכרת . קיצור אמיר גדל ברמות מטורפות אני זוכרת הוא היה אצל דידי הררי ואמר שהוא בן 22 וחצי אז דידי הררי עושה לו אתה ילדון ממש גור.. הזמן טס .. היזדקנתי אמאלה תענוג לראות אותו! ובכלל את כל החמישה הורסות .. מצחיק אני זוכרת שהם תפרקו חרב עלי עולמי ..ואני חיה וקיימת .. אהה מה שלא הורג מחשל ..סתם בלי קשר ..! לילה טוב! אני מרגישה שהגיע הזמן לישון .. נגמרו החפירות..

ady18

Well-known member
חלק שגם קשור

על ההערצה של היי פייב רדיו מקומי באיזור המרכז מי שמכיר לב המדינה הם באו להתארח כול הלהקה וממש כול המעריצים שרטו אותם בקושי נתנו להם לנשום איכשהו בעזרת מאבטחים חלצו אותם זה קטע שעד היום אני לא ממש שוכחת כמה הטירוף סביבם היה גדול וארני מקווה שעכשיו המעריצים קצת ילמדו לא להרוס אותו אלא להתנהג אליו בעדינות

למעלה