אשכול בידור מחפש אותך

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo239.gif כמה פעמים ביום נראה לכם

שאתם שומעים את TFM?ועכשיו גם רואים את הקליפ. ותיהיו כנים! :) מבחינתי אני חושבת שמשהו כמו 6 פעמים ביום. אני אוהבת ונהנת לשמוע אותו בטח במשהו חדש שיצא כ'כ מדהים אבל אני לא שומעת אותו בלופים היסטריים , כל כמה זמן ויחסית השיר די ארוך [כמעט 5 דק'] ככה שבעיניי בינתיים זה סבבה. את הקליפ ראיתי הרבה בפלאפון בדרך הביתה ואח'כ עוד איזה 4-5 פעמים בבית אבל אני בטוחה שבימים הקרובים אני אטחן לשניהם את הצורה כמו שצריך.

nini18

New member
היום ראיתי אולי 50 פעם. במחשב, בטלויזיה

ובאייפוד החדש שקיבלתי. אני ממש אוהבת את השיר. אבל מודה שלא שומעת אותו בלופים מטורפים חוץ מהיום אבל מהסיבה הפשוטה שחברה שלי חזרה מארה"ב והביאה לי כל כך הרבה דיסקים (הם זולים שם בטירוף) שאני רוצה לשמוע הכל .. אבל כל איזה 10 שירים של מישהו אחר אני שומעת אותו. היום ראיתי ושמעתי רק אותו אהה וגם קצת מגרין דיי החדש.

R o c k s e n

New member
באופן מוזר

או לא (כל אחד יחליט) אני לא אוהבת לשמוע את אותו השיר רוב היום אפילו שזה אדם.. אני חושבת שיוצא לי להקשיב לשיר בין פעמיים לשלוש ביום.

heart1soul

New member
היום חזרתי הביתה וראיתי/שמעתי אותו רק3 פעמים

אבל זה כי היה לי עוד הרבה דברים אחרים להתעדכן על אדם חחח היה לי מלאי ועכשיו עשיתי לי משימה.. התחלתי לשמוע שירים שאדם "מתחרה איתם" באי טונס ויש שם כמה שירים חזקים וטובים האמת.. להגיע למקום 9 לזמר חדש כמו אדם זה כבוד לדעתי ואני חושבת שהוא עוד יעלה במיוחד אולי אחרי שהקליפ ישודר לפני הסרט של מייקל גקסון

t r e c o o l

New member
הגעתי הביתה בשעה 5, עד עכשיו.../images/Emo13.gif

יצא 6 שעות, 4השיר עצמו- דקות ן10 שניות=4*60=240+10=250שניות 6*60*60=21600 21600/250=86.4 שמעתי היום את השיר 86.4 פעמים
ואם יש לי טעות, אז אני את הבגרות במתמטיקה כבר עשיתי..

האמת שאין לי מושג כמה ביום...

אבל לפי Last.fm שמעתי אותו 206 פעמים... זאת אומרת משהו כמו 40 פעמים ביום בממוצע
שזה ממש אבל ממש לא מתאים לי חח... אני לא אוהבת לחרוש על שירים בכלל, כדי שלא יימאס לי מהם מהר P: ואת הקליפ ראיתי רק איזה 4 פעמים... פשוט כי אני לא אוהבת לראות קליפים במחשב חח

היום שמעתי את השיר 20 פעם בערך

כי שמעתי מלא גם בבית ספר - בשיעור וכל הדרך לבית ספר וחזרה חחח וראיתי את הקליפ אולי 40 פעם גם בטלוויזיה היה מדהים!!! :) אז בס"כ 60 פעם :)

mayarel

New member
הרבה. בעיקר שומעת.

יודעת שזה ממש רעיון רע כי תוך מקסימום שלושה ימים אני לא אוכל לשמוע את זה יותר.. אבל איכשהו זה מסמן בעיני את ההצלחה העתידה לבוא של אדם, ואז זה יותר מהמוסיקה... זה הציפיה למה שעוד יגיע..

t r e c o o l

New member
אדם מקום 1 במצעד אלבומי הרוק באמאזון!!!!

במצעד הכללי הוא במקום ה6.. אגב, מקום 2 בוב דילן, מה זה האלבום הזה של כריסמס???? פספסתי משו? למה? מה זה??? זהו

heart1soul

New member
הוא מחזיק מעמד גבוה הרבה זמן

אני ממש גאה בו...:) אני רוצה שהוא יוציא את הסינגל האמיתי שלו ומשם זה רק ילך ויצמח לדעתי

../images/Emo207.gif מישהי פה רואה "תמיד אותו חלום" ?

סדרה חדשה בהוט על הומואים/דראג, ממש יפה בינתיים

nini18

New member
בדיוק שאלתי את זה בטויטר חח אני רואה סדרה

מדהימה את הפרק הראשון שלה ראיתי פעמיים ואת השני עכשיו סיימתי לראות.. אני לא אוהבת סדרות ישראליות אבל זאתי פשוט מדהימההה

nini18

New member
../images/Emo45.gif וידידה ויטל נראה מדהים בתור אישה...

הוא פשוט אישה יפה... בחיים לא הייתי מזהה שזה הוא אם לא הייתי רואה אותו לפני.

נכון ?! אפילו בסדרה עצמה לקח לי כמה דקות

להבין שזה הוא... אבל באסה, ראיתי איזו פרסומת אחת לסדרה שהרסה לי את כל ההמשך :/ הוט הדפוקים האלה...

gwini1

New member
נראה שהסדרה הזו הולכת להיות מצוינת...

התחלה טובה!

למעלה