דודו טופז היום 19:00

דיייייייייייייי ../images/Emo7.gif

לא ראיתי!!!
אוףף החוג הדפוק הזה!!!
שרון עשה ראסטות???

the h s

New member
לא../images/Emo12.gif

אבל כל הבנות בקהל כזה צועקות: שרון שרון שרון שרון! לא פלא..

דניבויss

New member
ראיתי ,אבל זה בדיוק כמו שציפיתי ,

זה כמה בנים ,לא מלכי יופי ,נאים רגילים כמו שרואים ברחוב הרבה כאלה . בנוסף מבחינה ווקאלית למי שלא מבין קולית -קולות רגילים שגרתיים .במועדוני קריוקי יש לפעמים חברה שעולים אם קולות יותר טובים שלא נדבר על בתי ספר לאומנות ששם בכלל נערים ששרים ברמות הרבה יותר גבוהות .ס'הכ מוצר שייגמר מהר יחסית ואין פה שום חדש תחת השמש ,פשוט ניסיון לחזור על מירשם מסוים . בקיצור ,ניראים נאים רגיל כמו עוד מיליונים ,קולות ממוצעים ורגילים שקצת אולי לוטשו עם עבודה קולית ,אבל מאוד פשוט סה'כ .

דניבויss

New member
עד כמה את מבינה באמת בתחום

השירה המיקצועית ,אני בא מתוך זה ועם ידע עצום .את יודעת בכלל מה בעצם ניקרא קול איכותי .זה מתחיל מהראל סקעת והלאה .הלאה הכוונה אנשים כמו טום גו'נס או מייק ברנט או אנדראה בוצ'לי .אפילו ליד יכולות קוליות של הראל סקעת הם על הפנים .הייתי רוצה לישמוע מישהו מהם מנסה לשיר הנני כאן באותו סולם ועם יכולת אפילו קרובה .מאחר ואני בא מהתחום הקולי ואני ישר קולט בכמה מישפטים את היכולות האמיתיות ,אני מבטיח לך שכולם יחדיו יחנקו מבחינה קולית בניסיון לשיר שיר כמו הנני כאן או משהו אחר כזה .הראל או זמרים טובים מיקצועים יכולים לרדת ברמה ולעשות את מה שהחברה האלה עושים ,הם לא יכולים לעשות מבחינה ווקאלית גם לא נמשהו שמתקרב ליכולות של הראל -כסוג של טנור .בנוסף מבחינת הלקסיקון המיקצועי של קולות וזמרים איכותים ,הגיים בויז לא ממש נחשבים זמרים .מקוובה שלפניי שתעני שיש לך לפחות אחד חלקיי מאה הבנה באופן מיקצועי ומעמיק של מה זה באמת זמרים רצינים מבחינות קוליות והופעה .הגיים בויז זה רק שעשוע חולף ,לא צריכים ממש כישרון בשבי ל זה .

זה ממש לא ככה.

עם כל הידע שלך, לא צריך להיות מומחה גדול כדי לשמוע מה הוא קול איכותי. עוד לא יצאו להם מספיק שירים כדי לשפוט האם באמת מדובר בקול איכותי או לא. ואני אומרת לך, שמתוך התעמקות בקולות שלהם [אפילו בשירים הקצביים, שזה מה שנתון כרגע], ישנם כמה עם יכולת ווקאלית ענקית [אביחי שרון וערן], אני בטחה שכאשר ייצאו הבלדות, תוכלי לראות שצדקתי. אני חושבת שמוקדם מדי כדי לשפוט, אין מספיק חומר. ועם כל הכבוד להראל סקעת, יש זמרים הרבה יותר טובים... נחכה ונראה

דניבויss

New member
יש גבול לפארודיה יש גבול לצחוק .

קולות ענקים ,אני מרגיש שאני מתווכח עם זבן במכולת שמנסה ללמד טייס אף 16 איך להטיס מטוס . קולות טובים ומרשימים זה הראל סקעת קולות ענקים זה סאלין דיון וטום גו'נס וברברה סטרייסנד וכו.... זה כמעט לא קולות ,תפסיקי לדבר שטויות ,את מדברת שטויות בטונות ,תפסיקי להעליב את עצמך ואת האינטיליגנציה שלך או שאולי את אפילו לא מודעת למה שאת עושה .ובעצם מה יש להתווכח עם ילדה שמעריצה כמה נערים שמענטזים על הבמה .אני אישית למדתי אצל מורות מהאקדמיה ,אלהה מורות שגם אם ילד מהגים בויז ישלם להן הרבה כסף הן יעיפו אותו מגרם המדרגות .זה לא ניקרא קול ,זה שעשוע , י את מאיפה את מבינה את רק ילדה שממש דלוקה עליהם .אי אפשר לאמר בנשימה אחת את השם שלהם עם שמות של באמת זמרים זה לא זמרים.זה שעשוע לילדים . באותו מישקל עוד מעט תאמרי לי שפורד אסקורט שנת 80 זה רכב ענק בהשוואה לאאודי tt טורבו ,על אותו משקל ובלי שמץ של ידע והבנה את כתבת מה שכתבת .זה כל כך מצחיק שזה כואב

אני אמרתי את שלי. ואני בטוחה במה

שאמרתי. אני לא צריכה איזה מורה לפיתוח קול סוג ד' כדי לשנות את דעתי. כל אחד ודעתו האישית. יש לבויז מספיק קהל אוהב, הם לא צריכים עוד אחת אני לא אלחם בשבילך...

דניבויss

New member
את מצחיקה ,בקשר לתחום המדובר

אני מרגיש שאני מתווכח עם שוטפת רצפות שמסבירה למהנדס של הבינין למה הבינין לא בנוי טוב

דניבויss

New member
וואו ,אני מרגיש שאני מנסה להתווכח ע

עם שוטפת רצפות שמנסה להסביר לאדריכל של הבינין איפה הוא טועה

TOUSH

New member
../images/Emo99.gifוואי הן היו מדהימים../images/Emo70.gif

שרון כזה חתיך איזה חיוך הורססס יש לו
ואושרי בכללל כוסון על

למעלה