דרוש מנהיג-פרק 7

E u r o b o y

New member
../images/Emo44.gifדרוש מנהיג-פרק 7../images/Emo44.gif

כל מה שקשור לפרק ה-7 של "דרוש מנהיג" שישודר הערב החל מ-22:00 , בבקשה לשרשר רק לכאן! תודה וחג שמח

E u r o b o y

New member
../images/Emo124.gifלאחר הפרק הערב-

אירוח המתמודד המודח.קישור יינתן בראש הפורום.

ramatg

New member
איקי בחו"ל הוא בחופשה מיום ראשון

ולכן לא יופיע בבלוג טי וי

שחל1

New member
בין ואדים ואיקי, איקי הוא המנהיג

תתביישו לכם גולשים בפורם. איקי כעס בתוכנית ובצדק, כי המשחק היה מכור. מראש החליטו להוציא את איקי מהתוכנית למרות שבלט לאורך כל התוכניות. ואדים הוא בחור טוב אך לאורך כל התוכניות הוא נגרר ונסחב אחרי אחרים. הוא יודע לדבר אך הוא אינו איש בצוע ואינו מנהיג .באיזה תוכנית ואדים הצטיין ? כולם יודעים שלא הוכיח מנהיגות. לי הפריע חוסר הצדק. בין השניים לא היה ספק שאיקי הוא המנצח הגדול. האם אתם מאמינים שואדים יותר טוב מאיקי? ? אפילו בבחינות הוא קיבל ציון נמוך ? אני שוב חוזרת הכל היה משחק מכור. עתה לדעתי, שי ינצח ב"דרוש מנהיג"

E u r o b o y

New member
../images/Emo26.gifע"פ הבנתי איקי לא יתארח הערב

בפורום.העניין עדיין בבירור, אך כפי הנראה אירוחו של איקי בבלוג לא יתקיים הערב.

foods

New member
מצידי שלא יבוא...

אבל יהיה נחמד לראות את הפנים שלו לאחר ההפסד...

foods

New member
כמה דברים על איקי

איקי הוא חרא של מנהיג אני חושב שהוא לא מתאים להיות מנהיג בגלל שהוא תופס את החלשים לדוגמא את ואדים. הוא כל פרק רק רוצה להוציא אותו מחוץ לתוכנית.

amic

New member
סוף סוף השחצן הלך הביתה-אחריו

צריכה לעוף "הקצינה" -השחצנית השניה

מסכים ולא מסכים מסכים שמירב הייתה צ

צריכה להתעופףף כבר לפני 2 פרקים ובטחעכשיו היא ולא איקי היא מקבלת כל הזמן פרוטקציה בזכות קשריה עם רייכמן גם כשהיא יוצאת טיפשה וולגרית איקי לעומתה הנו עילוי גם אם הוא לפעמים יהיר קצת אבל הוא ללא ספק מנהיג הרבה יותר טוב מהרבה אחרים רק עופר אורנשטיין היה ברמה שלו

gilka

New member
מסר לאיקי

אמרת בסוף התוכנית שאתה לא חושב שמישהו יכול לראות בהעפה שלך משהו מוצדק. אני רואה את ההעפה שלך כמאוד מוצדקת, אם כי מאוחרת מדי. טוב שהלכת הביתה. אני מקווה שלעולם לא אפגוש בחיי הפרטיים אדם כמוך.

ש ק ד י ת

New member
איקי לא מתאים להיות מנהיג..

לדעתי אתה צודק... איקי הוא יהיר מידי וממש לא מתאים לשמש כמנהיג!!! חוץ מזה מה זה השם הזה איקי?! יצחק עדיף....

Holy Cow4

New member
או וואו! את צודקת!

איזה מין שם זה?! וכאילו, מה זאת החולצה הזאת שהוא לבש לפורום??? כאילו, כזאת Last Season! בנאדם שלא מתלבש באופנה הוא כאילו ממש לא מנהיג בשבילי! איכס, לא אותנטי בכלל! חמודה שלי, בת כמה את, 12? מה זה צריך להיות "מה זה השם הזה"? ומה זה יהיר מדי? למה, בנאדם עם חוט שדרה ונחישות לא טוב בשבילך? בנאדם שיודע איך להוביל לניצחון כמו שצריך לא טוב כמנהיג? איקי אלנר היה בולט מלכתחילה ולא בגלל "ההתקפים" שלו כמו שוואדים ניסח (ואני עומדת על הניסוח הזה), אלא בגלל שהוא הנהיג, הוא היה יצירתי וידע איך להוביל את הקבוצה לניצחון. יש לו כריזמה, ויש לו תשובות. לא לדבר בכלל על כל הפעילויות שהוא עמד ועומד בראשן מחוץ לתוכנית. בנאדם כזה אני רוצה כמנהיג. אבל כמובן, כל זה אפסי לעומת החתיכיות והסקסיות של וואדים, הא? עם שם כזה מעלף ומדליק וקול וגזעי. בקיצור חמודה שלי, זה לא אחרי שעת השינה שלך...?

ש ק ד י ת

New member
או וואו כמה שאתה טועה!

קודם כל שעת השינה שלי זה לא עיניינך!!!!! ודבר שני מנהיגים צבועים, מתנשאים שחושבים שהם תמיד צודקים ושנטפלים לחלשים אינם מתאימים בפירוש לכהן כמנהיגים!!! ואם אתה כן חושב שהוא צריך להיות מנהיג זה מעיד גם על האופי שלך וחבל שכך!

למעלה