דרוש מנהיג-פרק 7

Holy Cow4

New member
או וואו

באמת לא מעניינת אותי שעת השינה שלך חמודה, זאת הייתה שאלה רטורית, את יודעת מה זה? או שמגיעים לזה בכיתה ז' בלבד? א. איך הוא היה צבוע? את יכולה לתת לי דוגמא? כי אני הבנתי את זה שהוא צבוע ממה שוואדים אמר בלבד!, ולא מהמעשים שלו. ב. אה, הוא נטפל לחלשים? ואיך הוא עושה את זה? אז, בסדר, הוא לא היה הכי בסדר כשהוא מיהר בקפריסין ולא עצר לקצת זמן בשביל וואדים.כל שאר הדברים זה איך שוואדים הציג את הדמות הזאת "איקי" בתוכנית ריאליטי מגוחכת, "דרוש מנהיג". וכמובן, איך שההפקה רוצה שהדמות הזאת תראה. אל נא לשכוח ילדונת, שיש עורכים לתוכנית הזאת. אף פעם לא יראו לך את זה כמו שזה באמת במציאות. תוכנית מציאות מורכבת ממציאות אחרת לגמרי מהמציאות האמיתית (אני פואטית היום. וכן, אני בחורה). כמה פעמים חזרו על זה שאיקי אמר שוואדים מפונק, וכמה פעמים חזרו על מה שוואדים אמר על איקי? הרבה. הם לא באמת יורדים אחד על השני כל כך הרבה, אבל (!) זה לא מה שההפקה רוצה שתראו. מה הם? ילדים בכיתה א'?! ג. אם וואדים באמת חלש, איך הוא יכול להיות מנהיג? זו לא תוכנית שאמורה לבחור מנהיג עם תכונות של מנהיג, שמתנהג כמנהיג, ומנצח בגדול כמו מנהיג? וואדים מתאים לזה? אבל הוא חלש...

orpal

New member
../images/Emo178.gif איקי היקר

מקוה שתקרא את כל ההתיחסויות שנכתבות כאן: במעט שראיתי אותך ושמעתי אותך - אתה יוצר אנטגוניזם מובהק. זמן קצר אחרי שהייה במחיצתך, הייתי בורחת כמו מאש. אתה עסוק בעצמך בלבד. אוהב את עצמך אהבת נפש. אדם שרוצה לסחוף אחריו אנשים אמינים וטובים צריך גם להיות עירני לצרכים של האחר. לדעתי אתה רוצה להיות מנהיג בשבילך ולא בשביל אחרים. אז קח באמת אחריות רק על עצמך ושפר את אישיותך. אולי פעם תצליח להפיק תועלת מהיכולות שלך.

gurfi

New member
תשובה לתהיה של איקי...

אמרת שאתה לא חושב שיש מישהו שחושב שההחלטה להעיף אותך היתה מוצדקת.. אז ידידי השחצן, אני חושב שזה היה מאוד מאוד מאוד מוצדק! נסיעה טובה הביתה... (;

ddrroorr

New member
|מזל../images/Emo49.gifסוף הדרך של איקי יש!!!!!!

סוף סוף איקי הלך הביתה הוא לא מתאים להיות מנהיג הוא לא עובד קבוצתי ואני לא מבין איך נתנו לו ציון כמעט הכי גבוה במבחן. הוא אדם תוקפן ולא יציב ואם הוא יכול להיות מנהיג אז כל אחד יכול להיות מנהיג אי אפשר להבין איך בכלל קיבלו אותו לתוכנית אין לו כבוד ומוסר.

ysasson

New member
ביעור חמץ של התוכנית

בני גאון נקט בדרך לא פופולארית, מתוך אמת ואומץ (מול מפיקי התוכנית) ולקח את ההחלטה הלא קלה להעיף את איקי. זו מנהיגות אמיתית. לצערי רוב מנהיגנו כולל הנוכחיים דומים באופיים לזה של איקי וראו לאן המדינה שלנו הגיעה. לקח לר"מ 30 שנים מיותרות בהם הקזנו הרבה דם, כסף ומה לא כדי להיוכח שלא הדרך הדורסנית התוקפנית (שאינה כלל וכלל מנהיגות) היא הנכונה. 30 שנים וחזרנו לאחור כמעט ללא שום הישג. כזה הוא איקי - הולך צעד טיפשי (ההבדל בין אומץ לטיפשות הוא רק במבחן התוצאה) אחורה ומתיישר חזרה לאחר בזבוז של שנים. ככה בחזרתו בתשובה, ככה בנישואיו ככה בהתנהלותו גם בתוכנית. לצערי החלטת בני גאון היא לא המאפיין של ההתנהלות שלנו במדינה. אנשים כמו איקי - מוטב שישבו במושב ליצים ושלא יהפכן את המנהיגות שלנו למושב ליצים כפי שקורה כיום. ולסיום - ממש אבל ממש לא הופתעתי לגלות שאיקי פעיל במפלגת שינוי. המפלגה שיצאה להגנת המעמד שלנו - מעמד הביניים ויצאה אך ורק בדרך של תקיפת כל מה שזז. גם המפלגה הזו כמו איקי תסיים באותה הדרך שלום ולא להתראות. יאיר

foods

New member
תגובה

בגלל מה שרשום בפורום עליו... אחרי שהוא אמר שהוא אדם חזק ולא אכפת לו מה אומרים עליו.. אפילו על זה שהוא הומו.. ואין לי שום דבר נגד הומאים.

daliaaaa

New member
איקי איכזבתה @

איקי שלום.. קוראים לי עופר ואני יחד אם חברה שלי שני שתינו בנות 11 אבל יש לנו דעה מגובשת ..והיא ..: ראינו יחד את התוכנית היום ... ואיכזבתה אותנו האומנם לא רצינו שוואדים ילך אבל גם לא רצינו שאתה תיבחר למנהיג כי לדעתנו הדרך בה אתה נוהג לא תוביל אותך להיות מנהיג וזאת כי אתה די נוקשה ותקיף יתר על המידה לא ממש מיתחשב ופועל יותר למען עצמך ולא למען צוות .. אבל בכול זאת אנו חושבות שאתה יצירתי במחשבה, החלטי, מעשי, ופעיל, ויותר מכך אנו חושבות שאם כל המעבר להיות דתי ואז חילוני נשוי ואז גרוש והומו לא ממש משנה כי בכל זאת לכל אחד יש את הזכות שלו ליהיות מה שהוא חושב שטוב לו להיות ! וזה בכלל לא משנה. בתוכנית, בפורום אמרת שאתה כניראה לא תהיה ראש ממשלה ולדעתנו זה לא נכון אמרת גם שלפחות יתנו לך להנהיג אנו חושבות שאף אחד כאן לא מפלה אותך בזה שאתה הומו ולאף אחד אין בעיה עם זה שיותר אנשים יכולים להכיר בזה בקלות די תלוי על מי תיפול ... ובקיצור כבל את תנכומינו על עזיבתך .... בידידות עופר ושני בנות ה-11

עופר ושני

כדאי שתיכנסו לבלוג האישי של איקי ותכתבו את זה כי הדברים שלכם נכונים, ונאמרו בצורה (לפחות מה שלי נראה) בוגרת יותר ממה שהרבה אחרים אמרו פה(בני 11 ודעה מגובשת כ"כ? יפה מאוד)

ir2

New member
תבינו כמה דברים אני אסביר אותם כאן

יצחק(איקי) היה אמור להיות בבלוג וצוות תפוז חכה לו והוא לא הגיע כשהם דברו אתו בטלפון הוא ענה להם בחוצפה "מה אני פראייר שלכם מספיק הייתי בתכנית והפסדתי אני לא חייב לכם כלום" גם צוות ערוץ 2 דיבר אתו אבל הוא לא הסכים אז רצו לפטר את מי שכתב את זה בערוץ 2 לפני שהוא בדק אם איקי יכול להופיע בבלוג טיוי אבל בסוף לא פטרו את העובד שלא בדק ולידעתכם איקי בחופשה עכשיו ובעיקר בגלל זה הוא לא יכל להגיע http://tch.tipo.co.il נכתב ע"י קובי שם-טוב

ofer214

New member
הפתרון .

חברים יקרים. אף אחד מהם לא ממש מתאים. כולם נחמדים וחמודים וכו,אבל מישהו שהתפקיד תפור עליו אין . אקי סוציומט קריזיונר שחושב שכולם צריכים להשתחוות לפניו. כל השאר חמודים. המלצה אישית שלי זה להעיף את אקי בתור התחלה ואז פשוט לתת את הכסף לנותרים. אני חושב שהשאר מייצגים מגוון דעות וחתכי אכלוסיה שונים לרוב דבר אשר אולי יביא לכך שיותר יהנו מהכסף. ואדים פונה לרוסים והנציגה הערביה מייצגת את האכלוסיה שלה יש לנו את שתי הבנות האחרות שמייצגות את השכבות הנמוכות בציבור היהודי ואת המג"ד שיהיה אחראי על הסדר וירגיע את הרוחות. יקימו אגודה ויעשו שינוי בתקווה. ואני חוזר להעיף את אקי הוא משרה אווירה לא רגועה . חג שמח. יוסי.

dor1111

New member
לא ראיתי את כול הפרק, אז איך הם קבע

ו מי עולה לפורם? תודה לעונים מראש

למעלה