"דרוש מנהיג"-פרק 8

E u r o b o y

New member
../images/Emo44.gif"דרוש מנהיג"-פרק 8../images/Emo44.gif

כל מה שקשור לפרק ה-8 של "דרוש מנהיג" שישודר הערב ב-21:20, בבקשה לשרשר רק לכאן.

ה דרומי

New member
עביר תתבישי לך ואנשללה בקרוב את

תעזבי את התוכנית אנשללה
לך לא מגיע לזכות בכלום אחת שכבוד לא יודעת לתת.

ה דרומי

New member
לעביר תתאמני על התקוה ../images/Emo79.gif

כָל עוד בָלֵבב פנימה נפש יהודי הֹמִיה, ולפאֲתי מזרח קדימה עֵינו לציון צופִיה- עוד לא אבדה תקוותנו התקווה בת שנות אלפיים להיות עם חופשי בארצנו ארץ ציון וירושלים

סקריץ

New member
איזה כבוד אתה רוצה מעביר?

אתה באמת חושב שמי שאינו יהודי יכול להידהות עם הימנון שכל כולו משקף את הזהות היהודית שלנו ואת החיבור שלנו כיהודים לארץ הזו? מה אתה רוצה? שהיא תספר שההימנון מעלה בה זיכרונות מגלותה בפולניה עת חלמה את החלום הציוני היהודי. זה הימנון שבמקורו נועד ליהודים בלבד ואתה בעצם לא רוצה שהוא יהיה שלה. אז מה אתה רוצה ממנה? היא לא אמרה שהיא לא מכבדת את החיבור שלנו להימנון. היא רק אמרה שאינה יכולה להידהות עם הימנון שנועד ליהודים בלבד. לו הייתה אומרת אחרת הייתי סבור שהיא דפוקה או סתם שקרנית צבועה. אתה צריך למצוא בה פגמים אחרים.סיפור ההימנון שולי ולא חשוב לפחות בקונוטציה של התכנית האמורה. ההיסטריה הזו מחוסר התחברותה של ערביה להימנון יהודי של יהודים קצת מגוחכת.

אמלה2

New member
לא צריכה להזדהות אבל לפחות לכבד

את לא רוצה לשירי אל תשירי אבל לשבת ככה מול כולם באמצע ההמנון. אם אני בחו"ל באמצע אירוע וי את ההמנון איך זה יראה עם אני אשב. אתם חושבים שהערבים בארה"ב למשל ככה מזלזלים. ישראל זו מדינה של יהודים ולכן ההמנון והסמלים הם של יהודים. עכשיו שמוסרים שטחים בעזה ועושים רשות משלהם יהיה להם המנון ודגל ואם היא מתחברת לזה היא יכולה לעבור לשם! איזו חוצפה לדבר ככה על המדינה שכאזרחית מספקת לה דברים שיהא צריכה!

../images/Emo20.gif../images/Emo45.gifלדעתי היא ממש לא צכה

לשיר את ההמנון,זה פשוט לא מייצג ערבים אז למה שהיא תשיר

t s 2

New member
מה הקשר לכבוד?

כבוד קודם נותנים לערכים הפרטיים ולאמונה עצמית.

topaz000

New member
עביר קובטי

אני מאחל לאישה הערבייה הזאת שבעזרת השם ת ו ד ח מהתוכנית אין לה חלק במורשת ישראל אישה בעלת סממן אני ישראלי מובהק ממליץ מאד להדיח אותה

eilom185

New member
מי מודח בסוף?../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

מי מודח בסוף?

גדי13

New member
לפי ואדים יודך

לפי דעתי הרבה אנשים אומרים שלא אבל אני אומר שכן הוא יודך

גדי13

New member
ראיתם מואדים עשה בפרק היום כלום?

מה ואדים עשה כלום למה הוא לא ניסה קצת ליוהת מנהיג שיראה שהוא המנהיג שצריכים אבל הוא לא עשה את זה ובגלל זה הוא הודך

אשכרה!!!

ראו כל הזמן את שי והשני (לא זוכרת איך קוראים לו) ואת ואדים לא הראו , רק מתי שהוא שאל את הילד "זה ממש כמו במלחמה אצלכם? " ואז הוא ענה לו כן. ורק במשחק. וזהוווווו נאדה! קפוט!!! אבל רציתי שהוא ישאר!!!!!!

היי

אני גבי, ואני צופה קבוע בתכנית והשם משתמש הוא של הבת שלי, לדעתי מיטל בחרה בשי בגלל שהוא מתמודד קשה עבורה...............

ה דרומי

New member
כי לא נתנו לו שי ויוסי=קומבינה

ואדים מנהיגות שקטה בארץ
כנראה שזה אולי עדין מוקדם.
בהמשך דרכך.

מה בין מציאות - לתוכנית מציאות ../images/Emo35.gif

נתחיל בוידוי: כדורגל זה לא בדיוק המגרש הביתי שלי. באמת, בלי שום תירוצים, זה לא היה הפרק הכי טוב שלי. וזה בכלל מבלי להיכנס לשאלה, האם באמת הפרק ו/או המשימה הצליחו להעמיד מבחן מנהיגות ? עכשיו אוכל לומר שבעריכה של הפרק נשאר בחוץ כל מה שעשיתי במהלך המשימה. אולי כדי להפוך את ההדחה שלי למובנת וצפויה יותר. בתחילת המשימה כשזהיתי את היתרון היחסי של שי ויוסי בקטע של הכדורגל - הבאתי את הקבוצה שלי לדיון והחלטתנו להתחלק: הם יתעסקו עם הרכבת הקבוצה ועם האמון, ואני אדאג ליציעים. אין לך מושג עם כמה מתנ"סים, קבוצות נוער, מועדונים, בתי ספר ופנימיות יצרתי קשר - גם ברחובות וגם בנס ציונה. הפעלתי חצי מהעיר ועשיתי ארבעה סבבים הלוך ושוב לאיצטדיון כדי להביא את כל הקהל שלנו. ואכן -
הצלחתי להביא הרבה יותר מהקבוצה השניה.
אגב, תודה למיטל שציינה את הדברים בפורום.
שום דבר מזה, כפי שראית בעצמך, לא נראה על המסך

מיסי1

New member
עריכה מפלה

בתכנית מציאות לא ניתן להראות את הכל ולכן העריכה חשובה אני בטוחה שואדים עשה ופשוט העריכה החליטה להתמקד בשי ויוסי למה? שאלה טובה!!! גם בקבוצת הבנות התמקדו יותר במירב וזה לא אומר כלום!

../images/Emo20.gifכי סליחה כן אבל הם ממש חשים

וחשבו שרק שניהם קבוצה ולא נתנו לו הזדמנות
חכמים גדולים על חלשיםםם..לא
איקי הזה בכלל בא לי לרצוח אותו, מה הוא חש
יעני ואדים הוא לא המתמודד הכי אהוב עליי אבל בכל זאת זה בכלל לא יפה מה שהם עשו

משה20041

New member
|דגבושה לתוכנית כזאת שעביר נמצאת בה

לפחות שתתן כבוד להמנון הלואי בתוכנית הבאה יעיפו אותה

למעלה