"דרוש מנהיג"-פרק 8

סקריץ

New member
מוישל'ה - אל תדאג

אני מניח שכך או כך הם לא יתנו לערביה חמש מליון ש"ח ביד(אולי אני טועה). ובאשר להימנון-אני לא מבין אתכם. ההימנון כמו שהוא הוא הימנון ליהודים בלבד. אפשר להתווכח על האם נכון שכך יהיה או לא עד מחר אבל זה לא משנה את העובדה הפשוטה שההימנון מראש לא מיועד לערבים. אז מה בדיוק אתם רוצים? הרי זה לא ההימנון שלה ורובכם גם לא רוצים שזה יהיה ההימנון שלה. מה אתה רוצה שעביר תאמר? שהיא יהודיה החולמת על ירושלים? שתספר לך איך חלמה את הרעיון הציוני בגולה שבפולניה? מה בדיוק אתה רוצה. היא לא אמרה שאין לה כבוד להימנון. אנחנו פשוט בחרנו הימנון שהוא רק שלנו והיא מיזדהה איתו בערך כמו שהיא מיזדהה עם ההימנון האמריקאי או הצרפתי. זה הכל ויש בזה לא מעט הגיון. האמת היא שדי מטופש לכעוס עליה בגלל חוסר יכולתה להידהות עם הימנון שכל כולו מדבר על המהות והזהות היהודית שלנו.

חח לאיזה שכונות שלחו אותם...

לא הייתי מתקרב לשם בכלל כולם ערסים ותת רמה שונאי אשכנזים.

whozzerre

New member
היתה לי הערכה רבה לעביר

אבל מרגע שראיתי את ההתנהגות בהמנון נחרדתי.

תודה למיטל על האומץ ../images/Emo70.gif

מיטל היקרה! תודה שהיית היחידה בפורום שציינה בכלל את העבודה הגדולה שעשיתי במשימה למען הניצחון שלנו. למען האמת, אלמלא היית אומרת משהו - מהעריכה של הפרק היה נוצר הרושם שפשוט לא עשיתי כלום, ולפי הדברים והעמדה התמוהה של מירב - כל המשימה רק עמדתי בצד ושתיתי קפה. אני חושב שצריך אומץ בשביל להשמיע קול אמיתי - בלי לחשוש "לכיסא" או לזה שהחזקים השורדים עלולים להתנקם בך ולהדיח אותך אחר כך. זה אומץ של מנהיגים. זה אומץ שלא היה בפרק הזה לא לעביר ולא למירב. תודה לך. שלך, ואדים

sean biv

New member
מצטער על ההדחה שלך

ובאשר לשאלה שהם שאלו אותך בפורום על הירידה שלך לעם אני חושב שאתה יותר מחובר פה משאר המתמודדים שלא מחזירים תשובות לחברה פה המשך כך ואדים אני בתוך שתנהיג את העמותה שלך ותראה לעם מנהיגות שונה בכול זאת קשה לאנשים לקבל את השונה פה וגם לעביר יהיה את הבעיה הזה בעיקר בגלל האימנון שאני מצדיק אותה

מיסי1

New member
ברק ורד -ממכבי ת"א?

יש יותר מדי חורים- איך הגיע ורד ברק שחקן מכבי ת"א -הוא הבקיע את רוב השערים?

crazykid

New member
ממה נחרדתן/ם???

ממה בדיוק נחרדת?! כשאישה מרגישה שמשהו לא מבטא אותה ולא עומדת דום מול זה?? כשאישה אומרת "זאת לא אני!" ועושה משהו בנידון אז כולם ניהיים פה דתיים מוסלמים קנאים "אינשאללה" יעיפו אותך?! ההמנון, וסמלי המדינה לא מייצגים את את "כל היהודים", וגם לא את "כל הגברים היהודים" וגם לא את כל "הגברים היהודים ששירתו בצבא". כשקוראים לציבור רחב לעמוד דום מול סמל הגמוני שמבטא מיעוט, הרבה א/נשים מושתקות/ים ורבות/ים מודרים. אנחנו רק צריכות/ים להודות לה על השחרור שלנו מההגמוניה שמדכאה את כולנו. עביר, בהצלחה

../images/Emo20.gifאני ראיתי הרבה ערבים שעומדים

בזמן ההמנון ולא שרים, וככה זה צריך להיות
במשחקי כדורגל למשל
בטקסים וככה בין אנשים שאתם לא מכירים. הם לפחות מכבדים ועומדיםםם

sean biv

New member
עביר המתוקה צודקת

הסמלים היהודים לא מייצגים את הערבים ואף פעם לא התכוונו לייצג ואנחנו לא צריכים להתרגז שהיא לא עמדה להימנון תחשבו אם האימנון שלכם היה דת אחרת ואמונה שונה משלכם או להתגאות דגל שוויץ שהוא מייצג צלב נקודה למחשבה

היי אני ורד

אני ורד בת 14. ראיתי את הפרק אתמול ו2 דברים ממש עיצבנו אותי: 1) עביר בהמנון. כמו שכולום אומרים צריך לכבד את ההימנון אפילו עם לא מתחברים אליו. דבר שני אין שופ סיבה שנוסיף-כמו שהיא ביקשה-גם איזכור של הפלסטינאים בהמנון שמדבר על הקמה של מדינה יהודית. בלי שום משהו אישי נגדם (למרות שיש כמה דברים על חלקם..
) לדעתי מיעוט שחי בארץ צריך להבין שאם הוא חיי בה הוא חייב לקבל את הדברים האלה. כמו שאין איזכור של היהודים בשאר הארצות אני לא רואה שום סיבה יהיה איזכור של הפלסטינאים בתקווה. חוץ מזה כשראיתי את ההתנהגות שלה הדבר הראשון שעלה לי לראש זה "לא רוצה מנהיג כזה שלא מכבד את סמלי המדינה" ואם היא כ"כ רוצה להשתייך..שתקים לה "דרוש מנהיג" בערבית,בערוץ ערבי. לדעתי רק זה שהיא היתה בקבוצה המנצחת הציל אותה מלעוף היום. הדבר השני זה..אם שמתם לב-לא נראה לכם שבני גאון היה נגד ואדים? הוא לא נתן לו לסיים משפט וכל הזמן זרק לו "בלי נאומים" וחוץ מזה..שהוא אמר לו שהוא כבר פעם שלישית שם ושהוא לא חושב שזה מראה על שהקבוצה לא חושבת שהוא מנהיג-אז מה הוא רוצה? הוא שלח את כל הקבוצה לפורום! אף אחד לא בחר אותו! לי זה נשמע מוזר...זהו!

אושיק33

New member
../images/Emo93.gif ואדים אתה מגעיל וחלאה

אחרי ששי הלך להציל אותך מקפריסין אתה מלכלך גם עליו? איזה צבוע אתה? כשאתה נכשל זה מנהיגות שקטה והוא נשרך? ה ו א נ ש ר ך ? ? ?

Holy Cow4

New member
למה כולם בפורום הזה ילדים קטנים?

(בלי העלבה לילדים קטנים כמובן...) מה לעזאזל גרם לך לחשוב שאיקי אלנר זה מי שכתב את ההודעה הזאת??? ומה עם פרק ההדחה של איקי אלנר. אז לא הייתה עריכה? כמו שוואדים אמר, וכמו שציינתי פה בעבר. הטלוויזיה מראה לך מה שרוצים לראות וזה אלימות ומלחמה. בתור מנהיגים שאמורים להוביל אותנו למחר טוב יותר, ממש נראה כאילו הם משחקים עוד בחול בגן השעשועים, וכך גם כאן בפורום. רק שבמקרה של התוכנית, זה לא במציאות ככה.

בקשר להימנון

בקשר להימנון וכל אלה שעושים מזה עניין גדול לצערי ההימנון מבטא את היהודים ולא את הישראלים לכן קשה למוסלמים ולנוצרים להתחבר אליו אי אפשר לצפות ממוסלמי או נוצרי לשיר"נפש יהודי הומיה" ותחשבו על זה....

למעלה