אסי אל תעזוב איך אפשר אקזיט בלי אסי??????????????????????????????
S s i v a n 22 New member 20/9/05 #17 אסי אל תעזוב ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif איך אפשר אקזיט בלי אסי??????????????????????????????
אסי אל תעזוב ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif איך אפשר אקזיט בלי אסי??????????????????????????????
מ מטורפת על מלוש New member 20/9/05 #18 אך אפשר בלי מלי אני לא מאמינה שבסוף החודש זהו אין יותר מלי בא לי לבכותתתת
B batelush161 New member 20/9/05 #20 לאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אקזיט לא יהיה אותו הדבר בלי שירי אסי ומלי..! אוףףף זה כל כל קשהה
לאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אקזיט לא יהיה אותו הדבר בלי שירי אסי ומלי..! אוףףף זה כל כל קשהה
A anat234 New member 20/9/05 #24 אסי הורג אותי עם היציאות שלו! "אסי מדבר רק תימנית" -"לא נכון! גם ספרדית! ...!%$@!#%#%@#%@..." לא ראיתי את ה10 דקות הראשונות כי פיספסתי... אני אשלים מחר מהאתר של שירי ואכתוב יותר פירוט
אסי הורג אותי עם היציאות שלו! "אסי מדבר רק תימנית" -"לא נכון! גם ספרדית! ...!%$@!#%#%@#%@..." לא ראיתי את ה10 דקות הראשונות כי פיספסתי... אני אשלים מחר מהאתר של שירי ואכתוב יותר פירוט