היום ב-19:00 "לא נפסיק לשיר"

ortalma

New member
../images/Emo51.gifהיה נחמד../images/Emo70.gif

איזה יופי הוא ידע מלא שירים

את הקטע של לירון וששי הורידו בעריכה

גלית דיברה קצת עם ששי ולירון וסיפרה שששי היה אבא של לירון ב"צלילי המוזיקה" וששי ולירון קצת דברו על זה , חבל
. היה חביב בסה"כ
וששי
לא נתן ללירון לזרוק שירים ותמיד קפץ ובמשחק הראשון שנתנו את המילה לָך, בטח ההפקה התכוונה שהוא ישיר את נבראתי לך, אבל כנראה שזה לא עלה לו באותו רגע או מספיק מהר

נ ט ע ש ה

New member
גם אחותי אמרה את זה, שבטח התכוונו

שהוא ישיר את נבראתי לך... למרות שאני באופן אוטומטי גם שרתי את "לי ולך"

the only DaRdAr

New member
היה ממש כיף לראות את לירון ../images/Emo99.gif

הוא וסשה ממש ידים טובים וקרובים
אההה ראיתי אותך רון ואת ידידה שלך (נעמה לא או לא זוכרת איך קוראים לה, סליחה
)זאת שעלתה את התמונות פה מהצילומים...פי התמונות זכרתי אותכם וראיתי אותכם בקהל גלית גיאת שרה ממש טובבבב בכלל לירון נראה שם ממש טוב

Alin15

New member
וואיי היה יפהה

מאוד מאוד,לירון היה כל כך חמוד
כיף למי שהלך לשם....

ולן

New member
אוו ראיתי *-*

ממש ממש במקרה X.X חברה שלי אמרה לי במסן שהוא מופיעה וטסתי לראות X.X אוי.. הוא היה כל כך חמוט!! *__* והוא נראה שם בהתחלה די תקוע @____@ השניים האלה שרים והוא כזה מנסה להשיג אותם ונראה לי רק הזיז את השפתיים
אבל בסוף הוא שיחק אותה *_* ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* לירון- *שר* אני- אההה *______* ~סוגדת ומשתחווה לטלויזיה~ אחותי- את בסדר? O.ס; את מפחידה אותי @.@ אני-
XD

OK, נזכרתי בעוד חלק שנשמט בעריכה

לפני הפינה של הרינגטון שצריך לגלות מהו השיר, גלית דיברה עם כולם על רינגטונים שיש להם בפלאפון ולירון אמר שיש לו את BOSSONOVA, שזה אחד מהצלצולים הבסיסיים שמקבלים עם הטלפון, אם אני לא טועה
.

מה לא "נבראתי לך"../images/Emo3.gif?

רון, כמה ראו אותך ואת נעמה - ממש כוכבי הערב. הייתה תוכנית נחמדה אבל ששי קשת הזה כל הזמן קפץ ובקושי נתן ללירון להוציא מילה.
ואני מבינה שאת כל הקטעים המעניינים חתכו בעריכה - יפה להם.

למעלה