היום מירי במצב האומה

veredmp

New member
../images/Emo44.gif היום מירי במצב האומה ../images/Emo44.gif

היום מירי תופיע בפינה במצב האומה. ערוץ 22 שעה 22:10 כל מה שיש לכם להגיד על השידור שרשרו לכאן

veredmp

New member
איזו חמודה! היה משעשע ביותר ../images/Emo6.gif

אהבתי את ה"מה עשית, ליאור, מה עשית" ואת ה"אני לא בוכה אבל זה מעצבן" (זה מה שהיא אמרה? לא הצלחתי להבין את המילה האחרונה אז החלטתי שזה מה שהיא אמרה
) אבל איפה השיר שהבטיחו לנו? היא אולי לא בכתה אבל אני אבכה אם לא יהיה שיר בסוף
מצד אחד דדון היה שם, מצד שני אין לי מושג מי היו שאר האנשים שם

veredmp

New member
לא היה שיר ../images/Emo10.gif

לא נורא, היא היתה מהממת אז נוותר להם הפעם

ofree15

New member
כמה צחקתי!

פשוט הגיע בדיוק בזמן!
הרגשתי בסוף שהיא כאילו מחזירה לשני כהן על החיקוי ומחכה את הדמות שלה שהייתה ברק בישראל.. "אני לא בוכה אבל זה מעצבן"

I מ י ר ב I

New member
התוכנית הזו כ"כ לא מצחיקה שזה עצוב...

כמובן שמירי לא אשמה אבל הפינה היתה ממש מפגרת והתאכזבתי נורא גם שלא היה שיר(למרות שזו הבדיחה,שהיא לכשעצמה גם לא הצחיקה). מירי ניראתה טוב,במיוחד אהבתי את השיער.

מירי דווקא היתה מצחיקה ומשעשעת

אבל כל הרעיון לעשות פרומו לדיסק ולסינגל החדש "מה עשית" , ואני ממש בספק אם זה השיג את המטרה.

נעהירחק

New member
היא היתה נהדרת

ומי שמכיר את התכנית (מעולה דרך אגב) תמיד יש פינה שמביאים זמר לא כדי לשיר אלה לדבר. פעם אחת מישהו שר וזה לא היה כל כך מוצלח. הראו את הדיסק דיברו על ההופעה הבאה ולדעתי גם מירי ידעה מראש שלזה היא באה. היה מאד מאד מוצלח.

veredmp

New member
ברור שמירי ידעה מראש שהיא באה רק לזה

ועדיין קיוויתי שבכל זאת יהיה שיר

נעהירחק

New member
לפעמים כדי להראות גם צדדים אחרים

מירי היתה מאד מצחיקה. יש אנשים שיודעים שהיא רק יודעת לשיר נפלא ולא שהיא יודעת לעשות עוד דברים בצורה כל כך טובה ולדעתי זה מוסיף לה הרבה. לא התאכזתי שלא שרה כי אני עדיין בהיי משיר בהופעה בשבת.

Doronn10

New member
כשקרן הייתה היא שרה...

בגלל זה הייתי בטוח שגם היא תשיר.. אבל בעצם כשחושבים על זה כל ההופעה של מירי בתוכנית הייתה שונה לגמרי משל קרן.. קרן הייתה באולפן כבר מההתחלה והייתה חלק מהדושיח ובסוף שרה..

למעלה