היום מירי במצב האומה

veredmp

New member
האמת שלא חשבתי שמירי תשיר

אבל כשהיא עמדה עם הנגנים מאחורה אמרתי שאולי בכל זאת..... כמובן שזה שלא הכרתי אף אחד מהנגנים (חוץ מהאחד שהחלטתי שהוא דדון
) גרם לי להבין שהיא כבר לא תשיר, אבל עדיין קיוויתי

Doronn10

New member
חחחחח..

גם אני חשבתי ככה.. כאילו שאלתי את עצמי.. הביאו אותה ואת הנגנים.. והיא לא תשיר?

Doronn10

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח הורסת!!!

קרעה אותי מצחוק.. היא כזאת מהממת! כל כך קורנת ויפה! התבאסתי שלא הייה שיר.. כל התוכנית חיכיתי שהיא תבוא ותשיר.. בייחוד שהיא יצאה ואמרה "מה עשית?" הייתי בטוח שהיא תחזור לשיר אותו.. לא נורא.. היא עדיין הייתה מעולה!!

נרדמתי ולא ראיתי:(

אני עובדת קשה בימים האילו והלכתי לישון מוקדם,ולא ידעתי שיש מירי במצב האומה:/ הקיצר יש מצב לשים את זה פה??? תודה!

הילה 201

New member
חייבת להגיב!

ראיתי ונקרעתי לא הפסקתי לצחוק לשניה...והשמלה האדומה מאוד מחמיאה למירי..נהניתי מכל רגע...מירי הגדולה מכולם.......

היו שם דווקא כמה פא'נצים נחמדים וחביבים

השמ לה האדומה ממש יפה לה. אני דווקא חושבת שמתאים לה לעשות קמפיין לבגדי הריון...

אז אני הייתי בטוחה שהיא באה בשביל לשיר../images/Emo42.gif

והנגנים מאחוריה רק חיזקו לי את המחשבה למרות שתהיתי מה קרה לאורי.... חחח ואז מירי התחילה לדבר... כמובן שהיא מצחיקה בטירוף!! ממש אהבתי את כל הקטע שלה!! ואז אמרתי לעצמי טוב, היא תכף תשיר.. תכף תשיר... חחח ואז בסוף כשהיא יצאה ואמרה "מה עשית ליאור, מה עשית" זהו אז בכלל אמרתי עכשיו היא חוזרת ושרה! אז זהו... שלא!
זה היה ממש מפתיע ומצחיק.... בכל מקרה היה לה קטע חמוד, היא מצחיקה בטירוף זה לא מפתיע אותי!! ופעם הבאה שיודיעו לנו קודם שהיא לא הולכת לשיר, שאני אהיה מוכנה נפשית!!

למעלה