היום - צמדים

veredmp

New member
../images/Emo44.gif היום - צמדים ../images/Emo44.gif

היום בשעה 21:35 בערוץ הוט בידור ישראלי, ערוץ 7 בממיר הדיגיטלי, סוף סוף תשודר התכנית על מירי וקרן
אל תפספסו
פרומו לתכניות

Music4Life

New member
../images/Emo9.gif אווו..איזה מתוקות...

איזו אהבה... הן תמיד נראות לי חברות נפש...מהמם

לא התאפקתי וראיתי../images/Emo13.gif

אהבתי שמירי מסתובתת עם הסיכות עם הפרחים יפה לה גם לראות את תהליך העבודה של השיר נראה מייגע ולא קל לשמוע טיפה מפנינים
הנעליים של מירי
היה מצחיק היה מרגש היה טוב

yafit1305

New member
"פחות דילוגים,יותר ילדה" מרוב צחוק כמעט

נפרמו לי התפרים מהניתוח

oranitoosh

New member
אהבתי כל כך ../images/Emo3.gif

כל כך ניהיתי לראות את זה, כבר בא לי לראות שוב.. (מקווה שיש את זה בוי או די.) כמה אהבה יש ביניהן. והעבודה על השיר, פשוט שיר מדהים. פשוט שתי מדהימות

oranitoosh

New member
חח תודה

הגעתי הביתה מהבסיס, וגיליתי את זה, והספקתי לראות את זה שוב, פעמיים. חחחח..

veredmp

New member
מישהו ספר כמה פעמים האישה בכתה או כמעט בכתה

ב-50 הדקות האלו? כפרעליה, כמה רגש באישה אחת...... תכנית יפה. לא חושבת שלמדנו יותר מדי (מבחינת עובדות שלא ידענו עליהן), אבל היה כיף לצפות בזה. משהו היה חסר לי אבל. לא יודעת, איזה פאנץ' או "קטע" או פואנטה. חייבת להודות שלא צפיתי בתכניות האחרות (למרות שרציתי לצפות בתכנית על מזי"א וגוב, אני אתפוס את זה מתישהו בשידור חוזר) כך שאין לי למה להשוות את זה, אבל עדיין היה חסר לי. הרג אותי ההליכון באמצע הבית. מעניין אם הוא שמיש, או שם רק לתפאורה
גם הצחיק אותי נורא איך שהיא הגבירה את הווליום בלפטופ - לחצה ולחצה ולחצה ולחצה, מזל שגליה הגיעה, אחרת נראה לי היתה ממשיכה ללחוץ עד עכשיו........ השיר הנוסף של קרן שהן שרו, שהיא אמרה שהיא מתלבטת אם לקחת או לא - מדהים! מקווה מאוד שהיא אכן לקחה אותו ולא וויתרה עליו ושהוא יתאים לה לפאזל של התקליט (למרות שהיא תמיד יכולה להתאים את הפאזל של התקליט לשירים שהיא כן מתאהבת בהם......). שיר הורס! טוב, נמאס לי לחפור (למרות שיש לי עוד הרבה מה לומר, למשל על האינטראקציה עם אורי וכל הבדיחות הקטנות שהיו שזורות במהלך התכנית) אז אני אלך לישון

veredmp

New member
אה, שכחתי לציין

אמא שלי התאהבה ב"כתף של תל אביב"

ady18

Well-known member
היה קסום

מרגש מירי מלכה מראה כמה היא אנושית והכי ריגש אותי הרצון שלה להיות אמא הכתף של תל אביב מדהים אחד מהלהיטים...

למעלה