היום - צמדים

מושלם

ככה זה היה. כ"כ נהנתי לראות! אהבתי שצילמו הרבה בבתים של שתיהן, זה הכי אמיתי.

היה יפה

מאוד נהנתי לראות את שתיהן יחד לשמוע את הסיפורים שלהן.לראות את העבודה המשותפת שלהן ואת החברות המיוחדת שיש ביניהן. ולשתיהן יש בתים חמודים וחמים.השיר שקרן כתבה למירי "על הכתף של תל אביב" מדהים הלוואי ומירי תכניס אותו לאלבום הבא שלה. והכי אהבתי לראות אותן טבעיות לא על הבמה אלא ביום יום העבודה המשותפת של מירי עם קרן ואורי.היה מעניין לראות את מירי בהקלטות. לא ידעתי שהבחורה כזאת פרפקציוניסטית שמתעקשת עד הפרט הכי קטן שמתי לב שצילמו אותה מקליטה עם אורי היה שם משהו שלא הלך לשביעות רצונה אז היא פשוט הפסיקה לשיר.בקיצור היה מעניין מאוד.

pRimaVeriTaVIV

New member
היה ממש יפה ../images/Emo13.gif

וכמו שורד אמרה, נכון שלא למדנו יותר מדי "פרטים" חדשים, אבל עדיין היה מעניין
ואני מת על לראות תהליכי עבודה מוזיקליים

viko222

New member
אם מירי לא היתה נשואה וקרן מאורסת

הייתי אומר שהן מואהבות אחת בשניה בקטע מיני
נהנתי לראות את התוכנית עליהן.כשצפתי הזמן ממש ממש טס לי! מירי הרגה אותי כשהיא היתה בבית העלמין וראתה את הקבר של נעמי שמר "הינה נעמי" זה היה נשמע כאלו נעמי שמר חייה והיא עומדת לידה. השיר החדש שקרן כתבה למירי פשוט יפפפפפפפפפפפפפה!!!!! ד"א,מי שרוצה תשיר שקרן חקתה את מירי ברימון מוזמן לבקש ממני במסנג'ר

veredmp

New member
לא ראית את האולפן השקוף?

בין מירי לקרן כל הזמן יש אקטים לא-מיניים

Music4Life

New member
ויקו ויקו...

איזה תגובה אופינית לגבר (*מגלגלת עיניים*) אני אומרת את זה בנימה חברותית כן? לא בקטע של משהו רע.. כאילו חח אתם הגברים ישר חושבים על זה וזה עושה לכם את זה. מירי וקרן הן חברות אפלטוניות לגמרי וממש רואים שאין שם משהו מיני או מעבר לפשוט, חברות נפש. נכון שהן מאוד פיזיות אחת עם השנייה ורואים את האהבה שלהן, אבל גם רואים בין השורות שזה משהו אפלטוני ותמים לגמרי
וזה מקסים לדעתי.....מהממות, מרגשות...... מצה עליהן ביחד, פשוט מתוקות כל כך שבא...לאכול אותן
חח.

Music4Life

New member
הממ...האמת ש..

בתור בחורה שאוהבת נשים, המחשבה - אם היה ביניהן משהו רומנטי עבר לי בראש...אבל אני יודעת שזה פשוט חברות אפלטונית עמוקה ותמימה. זה מה שיפה פשוט
אבל טוב, יאללה, מיצינו..פאדיחה
שמירי לא תהרוג אותנו עוד....................חחחחחחחח מדברים שטויות ככה..............

היה מהמם!!!../images/Emo42.gif

ראיתי אתמול ב-VOD ישר כשחזרתי מהגיחה! ממש אהבתי, הם עשו תוכנית ממש מגניבה. מירי וקרן שתיהן מתוקות ורואים שהחברות בניהן היא אמיתית וחזקה!! וזה היה באמת יפה לראות!! ואני חייבת לציין שהשיר החדש "תל אביב" או איך שלא קוראים לו, אני לא זוכרת כרגע ממש ממש ממש מדהים!! ולא נורא שלא חידשו לנו הרבה, היה מהמם בכל זאת!

viko222

New member
איזה נוסטלגיה זה גיחה../images/Emo3.gif

מזכיר לי את כיתה ח' איזה כיתה את?

l TearDrop l

New member
רק היום הספקתי לראות.

היה ממש יפה! הייתי במצב רוח קופצני-מפגר משהו אחרי התוכנית. מירי נראית פרפקציוניסטית מטורפת כמוני
רק פחות עצבנית כתוצאה מהשילוב הזה
. וקרן נראית לי אדם ממש נחמד משם. רואים את הכישרון נגינה והלחנה שלה בצורה ממש בולטת שם, אבל היא גרמה לזה להיראות כמעט קל וזורם כזה ולא סתם מעורר קנאה
. ואורי נראה סבלני ומאופק בטירוףO: אני עוד שומעת את ההד של הסיום מ"הכתף של תל אביב" בסוף ההופעה שם
, דווקא הסולם הנמוך שלה צמרר אותי נורא. באמת נראה שמשהו היה חסר אבל ממש נהניתי וכולם נראו אנושיים והזויים כאלה. וואו, בא לי עוד פרקO: היו צריכים לעשות מרתון "שבוע עם מירי מסיקה וקרן פלס".

למעלה