הישרדות הישראלית - פרק 12

LiRs Lullaby

New member
סליחה, אבל ההצבעות לנועם התחילו להתגבר

לא מהתכנית הראשונה אלא מאז שהתחילו להראות את טיב האופי שלו! כן, אני יודעת שזה יפתיע אנשים כאן אבל אני באמת לא שמתי עין עליו יותר מדי עד שהתחילו להראות עד כמה הוא באמת עוזר בשבט ואיזה בנאדם נחמד הוא באופן כללי. ואם שמתם לב - תראו שלדן, שהוביל בהרבה על המתחרים האחרים, היו 25% בהצבעות לפני שגילו שהוא נחש. ומאז הוא רק ירד וירד. כנ"ל גם מולי-פרצוף-יפה. וגם את מושיק, שכבר אמרתי מתישהו שהוא הגרסה המבוגרת של נועם, יש אחוזי הצבעה גבוהים, וכנ"ל גם למשה ולעידן, שהם כנראה פייבוריטים אנדרדוגים. אז לא הכל הולך תמיד בגלל שלמישהו יש ריבועים בבטן או סיליקון במח.
 

N o a m V

New member
אבל התוכנית כבר צולמה ממזמן

לא צפו אז שיהיה לו רייטינג אבל מצד שני להשאיר את דן במשחק כמה שיותר זה עדיף כי הם יודעים שהוא תחמן וזה טוב לתוכנית וגם הראיונות איתו מביאים יותר "אקשן" לתוכנית.
 

אוהד 49

New member
../images/Emo45.gif בדיוק!

לעומת גיבארו הנחשים האלה אחד אחד...גועל נפש שם הכל תככים ומזימות וסכינים בגב!! *וזאת הסיבה שבגלל עומר עף. הוא עוד שיחק שם את המוסרי שמשחק פייר פליי. (טוב, גם יעל ונועם)
 

JoNy Boi

New member
אתם לא מבינים אה?

דן הלך לאזן מספרית וחד פעמית אצל הבנות רק לחסינות. ראינו בפרק הקודם קטע שעוד לא ראינו שדן ומולי מגיעים להחלטה סופית להעיף את דן
 

Imai

New member
כדאי מאוד שמה שאתה חושב זה נכון

כי אם ביום שבת דן עוד נשאר, אתה נושא בכל האחריות לכך...
 

דרדן

New member
זהו נשבר הזין מערוץ 10 והשטיות שלו

כל יום משהו אחר תשרפו.
 

דרדן

New member
נכון פשוט לא יאמן הם שקופים לאלה

עלק מי זכה בחסינות פעמים.
 

אבו זקן

New member
בקשה

מסיבה טכנית אני לא יכול לפתוח הודעות חדשות אלא רק להשתמש במנגנון התגובה המהירה. אם מישהו יפתח עבורי שרשור חדש כשבכותרת מופיעה המילה "מרינה" אשמח מאד )ולפי התגובות שלכם על השיר הקודם שלי - גם אתם). תודה.
 

dacou194

New member
../images/Emo31.gif ממש לא נראה לי..

1. כי רוצים את דן (מעלה רייטינג..) 2. כי זה יהייה דפוק וזה ממש לא יעזור..
 

דרדן

New member
גועל נפש כל פעם הם מחליפים שחקנים מה משחקים

פה פין פנוג זבלים שילכו קיבנמאט.
 
למעלה