הישרדות הישראלית - פרק 12

Paranoid Eyes

New member
דן לא יעוף../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

ההפקה ידעה מראש שדן הוא היחיד שזכה ב2 אתגרי כח כפול. השאלה של גיא הייתה רטורית מין הסתם. ההפקה החליטה שדן יעבור לבנות. אם הבנות מפסידות, דן יצליח להערים על חלקן ולהעיף את אחת הבנות.(זו התחזית שלי) אם הבנים מפסידים, אין להם את דן בשביל להעיף, כי דן יהיה חסין מהדחה, גם אם אחרי המשימה הוא יחזור לבנים.(כנ".. התחזית שלי) בקיצור, ההפקה לא רוצה שדן יעוף ולכן הם המציאו כל מיני טוויסטים בשביל שהוא, התחמן, הכוכב שם.. ישאר.

Imai

New member
כן...

בשבט של הבנות יהיה עכשיו רוב לג'יבארו, כך שהם בטח יעדיפו לצאת נגד הבנות של סאבנה.

אוהד 49

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif בכל מילה!!!!!

ועוד החמאת לו
..הוא עוד מיליארד דברים אחרים חוץ ממה שכבר כתבת.

yoavj1

New member
מה משה [מג'יבארו] עושה בקבוצה של הבנים?

שיעבור לבנות, יאזן קצת מספרית.

illusion7

New member
החמצתי את רוב הפרק... זה יעלה עוד הלילה

לאתר של נענע 10?:|

JoNy Boi

New member
WTF

למה בדיוק משימת החסינות לא היום??????? מה עם ויקה וסיוון??? ערוץ 10 פישלתם !

y oh why

New member
נענע10 זה רע, האכות בנענע10 ממש על הפנים

וזה גם כל שניה נתקע.... יש אתר ישראלי שנקרא idown.tv, והם מעלים את הפרק (בערך בשעה 1) באיכות ממש טובה.

Paranoid Eyes

New member
ראיתי את הפרק כבר לפני שעתיים, בסביבות 23:00

בנענע 10!! והיה שידור חלק ומצוין! :)

dacou194

New member
שיט יעיפו את נועם :( :( אני עצובה..

מה הוא עשה לדן החרא הזה שהוא רוצה להעיף אותו?$%^ אני לא סובלת את היצור הזה דן! עכשיו אני באמת מעוצבנת עליו!! חשבתי שהוא בתוך תוכו בנאדם טוב ועכשיו הוא חרא!! בעע

Imai

New member
חוץ מדן אף אחד לא רצה להעיף את נועם

הבנים של סאבנה (לשעבר
) הרבה יותר חכמים מכל משתתף של ג'יבארו, והם בחיים לא היו נותנים לזה לקרוא, כי הם קודם כל מעדיפים משחק פייר, שאומר להעיף את מי שמגיע לו ללכת.

dacou194

New member
כן אבל נועם באמת מאיים - מסיבה טובה מאד..

ודן נתחן פה רעיון... אז אם מישהו אחד (לפי דעתי מושיק וזה יהייה באמת נועם VS מושיק) יחליט שאוקי מעיפים את נועם זה יכול לקרות (הוא לא דן ויקשיבו לו ... דן גם עשה טעות שהוא אמר על ההדחה של עומר שהוא גרם לו להרגיש בטוח ואז הרג אותו..) אז כאילו מישהו אמין בקלות יכול לגרום לנועם ועוף ואם נועם אף אני מפסיקה לראות... אגב- פרק מכור

Imai

New member
גם אם נועם עוזב

ואני ממש לא חושבת שזה מה שיהיה, כי די מעריכים אותו, יש לו מלא סיכוי על אי המתים. אם ההפקה עזרה לדן, מה שבטוח הופך את התוכנית למשחק מכור, היא גם תעזור לנועם. כי הוא מרכז הרייטינג העיקרי.

shy6

New member
נועם הוא המתמודד הכי משעמם על האי

"מרכז הרייטינג העיקר"???

Imai

New member
אני לא מתה על נועם

אבל מה לעשות, הבנות מתות עליו בגלל איך שהוא נראה, אז כן הוא מביא לתוכנית הרבה רייטינג. ובבקשה לא לצטט אותי שוב באופן כזה זה ממש מעצבן.

למעלה