הישרדות הישראלית - פרק 12

dacou194

New member
אין מצב!!

כי מה הוא יעזור להם לנצח?@#$% ואז יחזור לשבט המפסיד? וכל פעם ינצל בחסינות כי הוא ניצח?

dor244

New member
כן הכל מהונדס אבל הפעם יצא טוב

ככה הם יקבלו כוסיות נקיות ומגולחות וזה שווה רייטינג אבל תכלס הכל מתוכנת מראש אגב המשימות מה זה משעממות ותקנו אותי אבל בהשרדות הצוותים לא חותרים בעצמם???? למה מסיעים אותם כל הזמן

efratcn

New member
זה מה שחשבתי בהתחלה

אבל דברים שנאמרו אח"כ גרמו לי ישר להתלהם
מקווה מאד שאתה צודק.

אין מצב

הם העבירו אותו כדי להציל את התוכנית... הוא זה שגורם לכל המתח... הם לא ירצו להסתכן בהדחה שלו עכשיו אני בטח אצטרך לסבול אותו... סעמק אין מצב שהבנות יעיפו אותו רק מראה שההפקה משחקת 90% מהמשחק ו10% תלוי במשתתפים... ההפקה יותר מידי מתערבת בעונה הראשונה... סבבה תתערבו אבל לא ככה.....

אוהד 49

New member
צודקת!! מסכים איתך לגמריי../images/Emo45.gif!

זה דיי מראה שההפקה תמיד תסובב את זה לנוחיותה! התכנית היא כמו פלסטלינה וההפקה היא האדם שמשנה ומעצב אותה..

Imai

New member
איזה??????

העבירו אותו לשם כדי שלכאורה יהיה שיוויון בין הקבוצות, אבל ברור שזה נעשה כדי להציל את העור שלו. אם הוא מגיע לפיינל פור, זה רק בזכות ההפקה לא בגלל הכישורים שלו.

LiRs Lullaby

New member
דוגרי.

הרי אם מעבירים אותו קבוצה, אז אי אפשר יהיה להדיח אותו מהקבוצה שכבר עשתה יד אחת כנגדו.

Volldemort

New member
היום הפרק עצבן אותי...

רוב הפרק היה סבבה, היה מותח ומצחיק וכו' וכו'... אבל מה הקטע שדן עבר לבנות? גיא זוארץ פתאום הוציא משומקום את העניין של הכח הכפול....מה זה השטויות האלה?! מאיפה זה צץ?! וגם כל עריכת הפרומואים עולה לי על העצבים......*&%^#*. טוב. לא להתרגז. זה לא בריא.

עושה רושם שדן הוא שתול של ההפקה ../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

חוצפה!! פשוט חוצפה!! אני שוקלת להפסיק לראות את התוכנית!! ערוץ 10, נ מא ס ת ם... ושלא תחשבו שזה מוסיף לכם רייטינג. דן כנראה שתול של ההפקה. ממש רואים את זה בלייב.

Imai

New member
../images/Emo45.gifמקווה שהוא שתול

זה התירוץ היחיד שאני יכולה לקבל על למה נותנים לו לנצח. אם ערוץ 10 מארגנים את המשחק לטובת חלק מהשחקנים זה פשוט לא כיף לראות. אני למשל מאוד אוהבת את מושיק, ורוצה שהוא יזכה, אבל באופן הוגן, כי רק אז הוא ייצא תותח באמת! ממש חוצפה.

mushimushi16

New member
כאילו ברור שהעריכה שם קצת לוקה בחסר וההפקה

קצת מטה את המאזניים לטובת הפייבוריטים שלהם,ומספקת לשורדים קצת יותר ממה שמראים לנו, אבל כל הקטע שכל שורה שהם אומרים מבוימת ויש שתולים מההפקה זה כבר מוגזם.

MrKashtan

New member
אם זה מריח כמו קקה ונראה כמו קקה אז זה קקה

אז אנא - נא לא להמשיך לפגוע באינטיליגנציה שלנו.. עשו את זה מספיק היום גם בלעדייך.

למעלה