הישרדות הישראלית - פרק 12

mushimushi16

New member
נראה לי שהבנות ינצחו כי

זה נראה כאילו הבנים מתמודדים על החסינות האישית

efratcn

New member
ההפקה המעצבנת הזאת!!

לא מספיק שהיטו את הכף לטובת ויקה מול עומר (נו דווקא קיוויתי שהיא תנצח) עכשיו מעבירים את דן לבנות? אוף. ועוד להשתמש בתירוץ העלוב של משימת הכוח הכפול. כאילו "אופס, לא ידענו מי ניצח בכוח הכפול וסתם בחרנו בקריטריון הזה באופן שרירותי ולא רייטינגי בעליל"!! מעצבניםםםםםםםםםםםםם!

aok

New member
../images/Emo88.gif למה הצילו את דן?!?!?! המשחק מכור!!!!

זה מה שההפקה הצליחה להמציא?!?!!? הם הצילו את דן בטוח! 100%! הקריטריון שהוא יעבור לשבט השני כדי להציל את עורו הוא שהוא זה שזכה פעמיים בכוח הכפול? הרי ההפקה ידעה על זה מראש! זוארץ שואל: מי זכה פעם אחת? מי זכה פעמיים? ההפקה יודעת בדיוק מי זכה במה. הם ראו את קצב העניינים, החליטו להציל את דן ועשו זאת במניפולציה מלוכלכת. דן בגמר בטוח (ולא בצדק!)

ברור שהם עשו זאת, כדי ליצור דרמה

ומתח, הרי הם יודעים שכולם רוצים להעיף את דן, איך יוצרים דרמה, ומתח? מעבירים אותו.

dacou194

New member
ומעיפים את נועם..../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

דרדן

New member
אזל זה אמור להיות ריאלטי ראבקקקקקקקקקקקקקקקקק

קלא תוכנית מבוימת

Imai

New member
100% צודק!!! ../images/Emo45.gif

בהתחלה לקחו לי את סאבנה, ואחר כך העבירו את דן לבנות! בטוח הוא כבר סינג'ר משהו מההפקה. (אולי הבטיח להם לנהל את כל הנושא של הבית בכינרת...) לא, ברצינות, ההפקה בטח חשבה שהוא מוסיף צבע למשחק, ולכן הם עוזרים לו להישאר, אבל בתכלס, מדובר כאן בהישרדות, כל אחד צריך להיעזר בכישורים שלו כדי לעבור את ההדחות. דן השתמש בשיטות המגעילות שלו וזה לא הלך לו, לכן זה פשוט לא הוגן שההפקה נותנת סיכוי למשהו, כאשר הם יודעים טוב מאוד שהוא הבא שיודח.

LiRs Lullaby

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יכלו גם לשאול "מי גמד תככן שהולך להיות מודח בפרק הבא אינשאללה?"

אוהד 49

New member
צודק!!!!! זה בול מה שרציתי לכתוב!!

אבל שחכתי
חחח.. אוף שחכתי לכתוב את זה בהודעה שלי. אבל עכשיו ראיתי שאני לא היחיד שחושב ככה
וגם efratcn צודק...

דן לא בגמר , תרגע

בסדר , במשימה הזאת הוא בטוח אבל במשימה הבאה , הוא יחזור לבנים כמו שתיארתי , הם יעיפו אותו ,בדוק

LiRs Lullaby

New member
אני דווקא קיוויתי שאחרי ההדחה הזו,

הם יחזרו לשבטים המקוריים שלהם, לא?

motorix

New member
דן הוא חתיכת אפס! כנראה בגלל אבא שלו...

שמי שלא יודע זה "מנו ספנות", בטח שיחד שם את ההפקה הדבילית הזאת כדי שיקדמו את דן. בקצב הזה הוא יגיע לגמר בטוח, והכל בקומבינות מלוכלכות של ההפקה! מעניין איזו מקריות! בדיוק כשזה סגור כבר 100 שהוא עף ויש רוב של 6 צתוך 8 בנים, בדיוק אז הוא עובר לשבט הבנות ועוד עם תירוץ שמעלים את האינטלגנציה של הצופים. רייף-המאירי--> אתם ביזיון!

למעלה