הישרדות הישראלית - פרק 12

LiRs Lullaby

New member
ואתה באמת מאמין שהם לא ידעו מראש מי זכה

פעמיים בכח הכפול שהם צריכים לשאול מי, ואז נותנים לו לעבור לשבט שהוא פחות מאוים מהדחה?

mushimushi16

New member
אמרתי

שזה ברור שההפקה מטה קצת את המאזניים כדי שהעניינים יתפתחו כמו שהם רוצים ויהיו יותר מעניינים,כמו מה שעשו עם דן. אני לא טיפשה, ואתה לא מכיר אותי מספיק טוב כדי להניח את זה. אבל למה שדן יהיה שתול? למה שהם יביימו הכל? שכששמים 20 אנשים יפים,מנותקים מהציוויליזציה, מורעבים, שמתחרים על מיליון שקל ומכונית של 300 אלף שקל, והם יודעים שההמשך לשלב הבא הוא על תקן שהם יעיפו מישהו אחר, הדרמות כבר יקרו מעצמן. ההפקה מעודדת אותן, בסדר. אבל כל יום אני קוראת על "חשיפה" חדשה על הפאקים בהפקה, טוב שלא ניפחו את הקטע עם השלמות הצילומים מעל ומעבר. קראתי את הכתבה, והם מזכירים כבדרך אגב (ככה בסוגריים) שזה כמקובל בז'אנר, כלומר ככה נוהגים לעשות גם בהישרדות האמריקאית. יש הרבה שירצו לראות את התכנית נופלת (אהמ ערוץ 2), והם לא בוחלים באמצעים כדי להטות את הרייטינג לצד שלהם. גם אני לא אוהבת שמזלזלים באינטיליגנציה שלי, אבל צריך לכוון את הציפיות שלך כשאתה ניגש לתכניות מסוימות, סה"כ זאת עונה ראשונה ואפשר רק להשתפר. אם מישהו לא מרוצה שפשוט לא יראה את התוכנית.

LiRs Lullaby

New member
דווקא אין לי בעיה עם צילומי השלמות.

אבל כן יש לי בעיה עם התרגיל שהם עשו כאן. אם זה באמת נראה לך כמו משהו שעושים גם בהפקה האמריקאית, אז אין לי מה לומר יותר, חוץ מזה שכנראה גם שם מזלזלים באינטליגנציה של הצופים ולא ברור לי בכלל איך הם ממשיכים שם לעונה ה-16. ואני בת.

omer rasivi

New member
לא חושב שבתוכנית היום זלזלו באינטליגנציה שלנו

להיפך, הם בנו על זה שהצופים יתעצבנו מה"תרגיל" ויעשו על זה רעש. רעש מביא רייטינג. ההפקה של התוכנית לא טיפשה והיא גם יודעת טוב מאוד שהצופים בבית לא טיפשים. זה הכל תרגיל של יחסי ציבור. בוא נעביר את דן שמועמד להדחה לקבוצה השנייה מאיזושהי סיבה מטומטמת שתעצבן את הצופים בבית. יעשו על זה רעש, יהיו על זה כתבות בעיתון והתוכנית תקבל עוד יותר פירסום ועוד יותר רייטינג. כאילו שמישהו באמת יעשה חרם על התוכנית בגלל התרגיל הזה. זה רק מוסיף עוד צופים.

LiRs Lullaby

New member
כן, נראה לך.

אנשים פשוט אוהבים שעובדים עליהם בטלויזיה ובגלל זה הם ימשיכו לצפות בזה. למה נראה לך שהיחסי ציבור האלה יתרמו עוד יותר לתכנית? תראה כותרת: בהישרדות מנתבים את דרכו של אחד המתמודדים, דן מנו, אל עבר הגמר, ע"י מניפולציות של התכנית. כן, מה אני אגיד לך - זה באמת מה שימשוך אנשים לצפות בתכנית. העובדה שההפקה מרמה והגמר מכור מראש. ממש
נראה מה הולך להיות הרייטינג של יום שבת, כי לפי דעתי, ההפקה פשוט ירתה לעצמה ברגל.

omer rasivi

New member
לא התכוונתי שאנשים אוהבים שעובדים עליהם

הצופים הקבועים ימשיכו לצפות בתוכנית ו"יסלחו" להפקה על התרגיל המסריח. עדיין זאת תוכנית מרתקת אין מה לעשות. אבל מצד שני התרגיל יביא לפירסום של התוכנית מה שיביא עוד צופים שלא צפו קודם בתוכנית. ככה שבסה"כ אני בהחלט חושב שזה מביא לעלייה ברייטינג. באמת נראה לך שההפקה חושבת שאנחנו מטומטמים? זה כל כך שקוף מה שהלך שם. הם לקחו הכל בחשבון. אני גם מאמין שהמשתתפים עצמם (במיוחד מהקבוצה של הבנים) כעסו מאוד על ההפקה בעיקבות המעבר של דן כי הם הבינו שזה שהם דיברו למצלמות ואמרו שהם יעיפו את דן הוביל להחלטה להעביר את דן. אבל אם הם אמרו את זה למצלמות (שהם כועסים על ההפקה) בהפקה בטח דאגו למחוק את זה בעריכה.

LiRs Lullaby

New member
כמות האנשים שיעזבו את הצפיה בתכנית תהיה

הרבה יותר גבוהה מאשר הפרסום שזה יעשה. שזה, אגב, לא ממש עשה. את הכעס על התכנית רואים בטוקבקים יותר מאשר בכתבות על זה. אם גיא פינס היה עושה על זה כתבה אולי היו מצטרפים עוד צופים, אבל כרגע היחידים שיודעים על זה אלו בעיקר הצופים שמרגישים שעבדו עליהם. כן, באמת נראה לי שבהפקה חושבים שאנחנו מטומטמים. אם תצליח להסביר לי את הרעיון של הכח הכפול למעט העבודה שייעדו לו בפרק האחרון - אודה לך.

omer rasivi

New member
אל תשאלי אותי שאלות שאני לא יודע לענות

אין לי מושג בשביל מה הכוח הכפול אם אי אפשר להצביע לאותו אדם פעמיים. וגם לא נראה לי שתיכננו להשתמש בו מראש כדי להעביר את דן. זה פשוט יצא ככה שדן היה היחיד שזכה פעמיים בכוח הכפול אז הם השתמשו בזה. אחרת הם היו פשוט משתמשים בתירוץ אחר כדי להעביר אותו.

LiRs Lullaby

New member
אמרתי לכם שהכח הכפול הוא לא לשווא! ../images/Emo6.gif

וואי, איך הם ברברו על זה שדן הולך לעוף ובסוף העבירו אותו לשבט החביב עליו - שבט הבנות... זה היה כזה פרק מגניב. אבל יותר מדי טוויסטים - עובדה שאת פרק החסינות לא רואים בפרק הרגיל כמו בד"כ. ושאפו להפקה - פעם ראשונה שהפרומואים לא מגלים יותר מדי ממה שבאמת מעניין בפרק - הבנות לא כאלה נחשיות, והדן לא באמת הולך לעוף כמו שחשבנו. יפה להם
אה, וויקה הולכת לעוף בשבת

Imai

New member
הם סתם חיפשו תירוץ להעביר אותו,

הם היו גם יכולים להעביר את זה שקיבל הכי הרבה קולות (אה, היה משהו מהבנים שבכלל הצביעו לו?) או לתת לבנות לבחור משהו מקבוצת הבנים. סתם בחרו בדן כי רצו להציל אותו! ממש מרגיז!

Imai

New member
סליחה,

אני קצת מתוסכלת מההפקה, אז אני לא מספיקה לחשוב. סורי,

MrKashtan

New member
גם באתגר של מילוי מיץ קוקוס זה אלכס ולא דן

הכל מתוכנן. סתם הכתירו את דן ויתנו לו לנצח.. חבל.

אוהד 49

New member
וואלה! עכשיו כשאתה אומר את זה

ופתאום שחושבים על זה, אז באמת חיכו לדן שינצח למרות שאצל אלכס כבר היה יותר מיץ...

גהה

New member
לא נראה לי שדן נשאר שם קבוע

לא הגיוני שבט בנות+ דן (מילא אם זה היה משה הנקבה). בכל מקרה עוד שניה צריך להיות כבר מיזוג, ואת נועם הנששמה לא יעיפו, אנשי סבאנה חולים לו על התחת.

דרדן

New member
חבורת ליצנים מנובלים פשוט

אין מה להגיד ערוץ 10 מכרו תנשמה שלהם לרייטינג.

ה ק ל פ ן

New member
יאללה סע הביתה

מה קרה? אתה מערוץ 2 ובאתה ללכלך על ערוץ 10? אתה לא מעניין, אז תפסיק להציף את הפורום עם התגובות הרעות שלך על ערוץ 10 ועל הישרדות.

פרק טוב../images/Emo66.gif

בהתחלה התעצבנתי על העברה של השבטים אבל אני ממש מתחילה לאהוב את זה. בהתתחלה חשבתי שיחזירו אותם אחרי המשימה אבל לא. חחח ואומרים שבנות תחמניות?חחח הבנים האלו נחשים ערמומיים. הבנות הסתדרו נפלא לעומת הבנים שק התלוננו(למרות שהיו סיבות טובות)אבל במקום להתלונן שאין מחסה ואין כלום שיקומו ויתחילו לבנות. אני עדיין בשוק שויקה ניצחה חח כ"כ התבאסתי.=/ האס או אס של הבנות היה באמת יותר יפה והגיע להן
דן הפיל לעצמו מלכודת היה מלכד את השבט שלו חבל שהתחיל ככה אני חושבת שהוא ערמומי אבל זה המשחק ואני רוצה שיגיע לשלבים גבהוים יותר לכן שמחתי שעבר לבנות נראה לי שזה יהיה לתמיד נראה לי מצוין גם שויון בכוחות וגם לא יעיפו את דן חחח.. לא ראיתי את מה שיהיה בפרק הבא אני אראה באתר..

אוהד 49

New member
אל תידאגי, דן יגיע רחוק

כי כמו שזה ניראה עכשיו- ההפקה עושה הכל בשביל להשאיר אותו ולהציל אותו. מה שאולי דווקא מראה על זה שהוא בכלל שתול(!!
)

למעלה