הישרדות הישראלית - פרק 12

לפי דעתי דווקא במועצת השבט הבאה../images/Emo58.gif

יחזירו מישהו שהודח לתכנית במקום שידיחו מישהו, וזו תהיה "מועצת השבט השונה" שגיא דיבר עליה.

BKE

New member
אני לא מבינה את ההפקה הזאת .

לא רק שהם גרועים בפרומואים , גם הם משנים כל שנייה את המשחק , זה די מעצבן . ודן הציל ת'תחת שלו . אני מקווה מאוד שהבנות לא יפלו לרשת של דן ויפיעו אותו מתי שהזדמן להן .

לא ממש חברה בפורום,אבל

צופה מושבעת של התוכנית כמובן! אני אכתוב פה לפעמים. אני אוהבת את נועם! ואחריו את מושיק! ושאלה בקשר לפרק של היום - מישהו יודע אם השבטים של הבנים/בנות הם לתמיד או שיחזירו למצב הקודם כמו שעשו עם נועם והוא חזר לג'יבארו?

mushimushi16

New member
אני חושבת שכן בגלל ש

כשהראו את האנשים מדברים היה להם עדיין את צבע השבט המקורי, וגם קוראים להם "שבט הבנות" ו"שבט הבנים" כלומר לא החליטו עכשיו הבנים הם שבט ג'יבארו והבנות סבאנה, וזה רומז שזה לא קבוע. אז בסופו של דבר (אולי אחרי ההדחה) לפי דעתי יחזרו השבטים המקוריים. גם לפי דעתי זה יהיה מעפן אם זה ישאר ככה ):

omrimayo

New member
פשוט זוועה. והימור לפרק הבאה ../images/Emo58.gif

הבנים יפסידו מן הסתם, ליה הרבה יותר חכמה מעידן המעפן. הבנים מגיעים למועצת השבט אחרי שהם כמובן החליטו שאחד מהג'ובארואים עף כי הם 4-3... ואז ההפקה תחליט שזה לא פייר והופ עוד טוויסט, זה שעף בוחר מי עף איתו וזה יקחו את מולי איתם כי מצד הג'בארואים הוא נראה הכי חזק שם (מה שלא נכון) מולי ואחד הג'יבארואים הולך הבייתה. 15 עונות של השרדות זה יותר מדי אני יודע... אבל זכרו.

כן יש מצב ../images/Emo58.gif

כי לפי דעתי מולי לא ישאר למיזוג... ואני נותנת את הימורי על אלכס... הרי סיוון אמרה בפרק הקודם שהוא זה שיעוף ראשון

אמממ../images/Emo58.gif

לדעתי גיא מושיק ועידן במיזוג (זה הכל הנחות) זה משאיר את מולי, אלכס, משה, נועם נועם אני יודעת שהוא בגמר אז זה כבר נותן לו חסינות מהדחה. משה? למה שירצו להעיף את משה? מולי בעצמו אמר שהוא תמים מידי וחמוד... מה שמשאיר את מולי ואלכס

גהה

New member
לא הייתי סומכת על סיון ../images/Emo58.gif

חוצמזה שזה נראה כאילו מולי וגיא די ביחד, ככה שאם גיא בפנים אז גם מולי. עידן הזה תחמן רק שעוד לא יודעים את זה אז כנראה הוא ישאר. אם דן יחזור לקבוצה שלו הוא עף על בטוח, אבל אם לא אז אי אפשר כל כך לדעת כי יכול להיות שסבאנה יזכרו לטובה את זה שאלכס הוא טמבל או יתעצבנו על משה שהוא בכיין. נראה לי שגם אם לא היו מדברים על זה שנועם בגמר לא היו מעיפים אותו כי הוא נחמד, נוח ולא תחמן.

omrimayo

New member
פשוט זה כבר מכוער, הכי מכוער. טוויסטים איכס.

למה מולי צריך לעוף כי פתאום ההפקה החליטה להעיף 2 במכה כדי שדן יזכה? למה הכל צריך ללכת לכיוון שהם רוצים? זה מכוער וכבר ראינו תמונות של גיא ועידן במיזוג אז זה לא הם... מושיק ברור לא עף, מי נשאר? מולי. מולי הולך הבייתה בשבת... ושם אני מפסיק לצפות כמובן. ערב נעים לכולם.

Imai

New member
לא מולי, אם יבחרו במישהו זה בטח יהיה מושיק

כי הוא הכי מאיים.

omrimayo

New member
אבל זה יהיה אלכס ואין לו שכל

והוא יראה שרירים של מולי ויעיף אותו. אני כל-כך חוזה את זה. ובכלל למה איחדתם בנים בנות אם הוצאת את הכיף מזה? הייתם משאירים שבטים עד האיחוד. גועל נפש.

Imai

New member
נכון

זה לא כיף לראות את המשחק בלי להרגיש צורך לעודד מישהו. ועכשיו אני לא בצד של אף אחד. כי זה סתם משחק מכור ומגעיל. הוציאו את כל הכיף בזה. יש מצב שאני מפסיקה לראות. אחד נגד מאה יותר עם אקשן!

snir80

New member
../images/Emo28.gif ת ר ג י ל ב ח ש ב ו ן פ ש ו ט

בואו נעשה תרגיל 1+1 במתמטיקה לכיתה א': 1: דן הולך לעוף + 1: ההפקה רוצה את דן = 2: ההפקה מצילה את דן מה שהיה להוכיח. מי שלא הבין נשאר כיתה.

אונגי2

New member
יוחזרו סבאנה וג'יבארו לאלתר ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

החלוקה החדשה של השבטים מ-ש-ע-מ-מ-ת. דווקא עכשיו כשכל הבנות ביחד, אז נעמה ומרינה כבר לא ביצ'יות? ומשימת הפרס הייתה אידיוטית... עד כמה הבנים זקוקים למקלחת נורמלית?! אני בטוח שאף אחד מהם לא היה סוגד לבקבוק השמפו כמו מרינה.

אונגי2

New member
יוחזרו סבאנה וג'יבארו לאלתר ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

החלוקה החדשה של השבטים מ-ש-ע-מ-מ-ת. דווקא עכשיו כשכל הבנות ביחד, אז נעמה ומרינה כבר לא ביצ'יות? ומשימת הפרס הייתה אידיוטית... עד כמה הבנים זקוקים למקלחת נורמלית?! אני בטוח שאף אחד מהם לא היה סוגד לבקבוק השמפו כמו מרינה.

למעלה