הישרדות הישראלית - פרק 12

מי הגאון שכתב את התסריט לפרק הזה? ../images/Emo3.gif

הערבוב של הבנים בנות זה שדן חופר לעצמו את הקבר ואז בסוף דן עובר לקבוצה של הבנות הגשמים המטורפים שהפתיעו את חברי סבאנה שהיו רגילים להשאר יבשים והמקלחת הקבוצתית ומלאת הקירצופים של הבנות..זה בכלל היה גאוני
אין ספק שהחוקים עכשיו השתנו לגמרי אם עד עכשיו הייתי בטוח שנועם ישאר כל הזמן כי בחיים לא יעיפו את החזק, אז עכשיו זה כבר לא משנה..לא יעשו משימות פיזיות בגלל שאין ספק שזה לא כוחות, ולכן יעיפו לפי קשרים אישיים. היה יכול להיות נחמד מאוד לראות איך דן מקבל אותה בהפוכה ועף ע"י חבריו לשבט אבל אני חושב שיהיה נחמד לא פחות לראות איך הוא מסתדר עם הבנות (אם הוא בכלל יסתדר..אני מחכה כבר לראות איך ליה וורה ישפיטו אותו).

MrKashtan

New member
אתה באמת לא מבין מה קרה כאן או שהתעלמת?

התסריטאים המטומטים החליטו להציל את דן, אז הם עשו את בצורה הכי מעליבה את האינטיליגנציה שאפשר למצוא.. והצילו אותו. זו גאונות זו? זה טמטום עלוב ומביך.

אם אני כולתב דברים שנראים לא הגיוניים

אז תדע שזה בציניות..במיוחד שאני עושה את הסמיילי הזה

top g u n

New member
לפי הפרסומת זה נראה כמו משימת חסינות של הבנים

אז בטח הבנות ינצחו

shy6

New member
לדן בכל מקרה אין שום סיכוי לזכות בפרס

גם אם יגיע לגמר אף אחד מהמתמודדים(להוציא אולי את ויקה) לא יתן לו את קולו.

גהה

New member
../images/Emo23.gifדן+ויקה../images/Emo23.gif

נראה לי זה יהיה פרק למבוגרים בלבד אם דן וויקה יהיו לבד על אי בודד (או לפחות זה מה שדן היה רוצה שיקרה)

liatsh01

New member
יש סיבה שההפקה שומרת על דן מנו

בתור הבן של הבעלים של "מנו ספנות" שנותנת חסות ושירות לתוכנית (היאכטות, הסעות לאי המתים..) הם חייבים להשאיר את דן עד לפרקים המתקדמים

אכשיו יכול לקרות לדן 2 דברים.

1 -הבנות לא ימהרו להעיף אותו, כי כביכול הוא גבר, וכמובן שגבר אצלם זה יתרות, בעיקר מבחינה פיזית. 2 -הבנות ימהרו להעיף אותו, כי הוא גבר, ואכשיו שרובם נשים, זה רק יעיק עליהם, ויפריע להם, אחרי הכל הן חבורה של בנות. (כמובן שגם יכולים להיות עוד דברים, אך אלו העיקריים, לפי דעתי).

עכשיו הוא ילך לשבט של הבות יתקתק ת'עניינים חח

יסובב את כל הבנות על אצבע..חוץ ממרינה..וימריא לגמר...איזה גאון הבן אדם

ליליוש

New member
אני חושבת שאם דן ישאר אצל הבנות...

יגיע יומו ברגע שהבנות לא יקבלו חסינות כי למרות שהוא בן הוא נחש ונעמה יעל ומרינה יודעות את זה וליה ורה ושחר יעלו על זה מהר מאוד (למורת שבפרק שהם זכו בקרקרים והגבינה - מולי וקפון אמרו שצריך להעיף את דן ונעמה בגלל שהם מתנשאים...) ואם הוא יחזור לבנים יעיפו אותו בלי לחשוב פעמים... ככה או ככה זה רק עינין של זמן עד שיעיפו אותו בנתיים אני מהמרת שיעיפו את משה..

כספרי

New member
זה לא קשור, השבטים לא יישארו בנים-בנות,ודן בט

כמו כשהעבירו את נועם לסבאנה והחזירו אותו לאחר המשימה, ואז סבאנה לקחו חסינות: נועם חזר לג'יבארו ולמרות שהם עלו למועצת השבט, אמרו שנועם חסין מפני הדחה, כי באתגר החסינות הוא לקח חלק בשבט סבאנה, שניצח. וזה מה שיקרה גם הפעם: הבנות ינצחו, דן יחזור לשבט הבנים, שיעלו להצבעה, אבל הוא עצמו יהיה חסין מהדחה כי הוא השתתף עם הבנות באתגר. האופציה השנייה היא, שהבנים ינצחו ואז הבנות יגיעו להצבעה, ואז יש מצב שהוא יעוף, מרינה כבר לא יכולה לסבול אותו ונעמה רק מחכה להזדמנות. והבנות יודעות טוב מאוד שהן לא צריכות גבר בשבט ואין להן מה להשאיר את דן, כי ברור שאחרי ההדחה הזו השבטים חוזרים להתערבב בנים+בנות. מי שחושב אחרת - זה כבר ממש הזוי, אין מצב שיעשו את זה. זה שההפקה השאירה את דן בחיים בטריק מסריח, זה ברור. איזה שקיפות. חבק'ה, הרייטינג שלכם לא יצנח, הוא לא בדיוק מה שמחזיק את הסדרה, בחייכם. ואם הבנים יפסידו ואי אפשר להדיח את דן - אז מי יילך הביתה? באמת חידה גדולה. היתרון המספרי אומר שזה יהיה נועם, אבל זה גם יכול להיות אלכב או משה. לא נראה לי שזה יהיה מישהו מסבאנה המקורי.

עורכים מטומטמים.

הבנים והבנות דיי משעמם, שיחזרו לשבטים הרגלים. כל הכבוד לבנות שחשבו על עניין הצבעים.., לא כמו הבנים שהתחילו לרקוד כמו חבורת קוקסינלים. מולי וגיא עולים לי על הפיוזים, שני חשים. בכלל, סבאנה מאוד חשים והפוזה שלהם בשמיים. דן נחש, וסופסוף הוא אוכל אותה. "אתה תאכל את הדיסה שבישלת". מה נסגר עם ההפקה הזאת?! חלאס לשמור על דן. ושוב, מי נתן לעורכים רשיון לערוך את התוכנית??
הראו שהבנים סובלים ממה?...מהאתגר הכוח הכפול/חסינות אישית, מה שאומר שהבנות מנצחות בשני המשימות. הראו את סיון משתחררת משני המנעולים מה שאומר שהיא מנצחת את ויקה -_-

בלי לקרוא את מה שהאחרים כתבו

כל הקונספט של לחלק את השבטים לבנים ולבנות הוא מעין "אההם" אחד גדול כזה, אבל גם אם איכשהו אפשר להתחבר להגיון של לבחון איך הבנים והבנות מתמודדם עם בני מינם, ה-נ' הגדול של הפרק זו העברת דן לשבט הבנות כדי לשמור על איזון מספרי. אם העניין הוא איזון מספרי - אפשר היה ליצור קריטריון אחר, כזה שלא נקבע לפי נתונים שכבר ידועים מראש (כאילו שבהפקה לא יודעים מי ניצח פעמיים באתגר הכוח הכפול). ומה, באמת, ההגיון בלהעביר את המנצח באתגר הכוח הכפול? כדי שהפעם הוא יזכה גם בחסינות נוסף לכל? אבל לא בטוח שאם שבט דן והבנות אכן יפסיד, דן יהיה חסין גם שם, ועוד יותר לא בטוח שהבנות יהיו בעדו. לבנות 'ג'יבארו' יש חשבון פתוח איתו, ולא ממש בטוח שבנות 'סבאנה' אוהבות אותו. אצל הבנים - די ברור שהם רוצים לשמור את נועם ושגיא ומולי די חזקים בדומיננטיות שלהם בין חברי השבט. הספקתי לקרוא כאן את הספקולציות שדן בטח מושתל של ההפקה - אם זה באמת היה ככה, אז למה חשוב לו לשמור על המעמד שלו ולהדיח את החזקים?

למעלה