הסינגל הבא...

inbal287

New member
../images/Emo44.gifהסינגל הבא...

השמועות אומרות שהסינגל שיצא אחרי Killing Loneliness [שאגב, נמצא במקום ה2 במצעד הפיני], יהיה או Dark Light או Under The Rose, ושבאם מרג'רה יביים את הוידאו לשיר. מרוצים/מאוכזבים, וזה נראה לכם בכלל הגיוני? [חשוב לציין שאלו רק שמועות מאוד עיקשות, אבל עדיין שומדבר לא אושר ע"י גורם רשמי מטעם הלהקה].

Sim§ MaN

New member
מוזר. ../images/Emo12.gif../images/Emo189.gif

אני לא מכיר אותם בכלל.. ><

milkshakit

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo189.gif

אני מאוד מאוכזבת. אין מצב ששני השירים האלה ממש יצליחו, הם פשוט לא מתאימים כסינגל
אני בכלל חשבתי שהם יוציאו את Vampire Heart (אני רק רוצה לציין ששנאתי את השיר הזה כמו לא יודעת מה, עכשיו השנאה הפכה לאהבה ואני מתה עליו!).. בכל מקרה גם הוא לא היה ממש מתאים. לדעתי Play Dead או Drunk On Shadows היו מושלמים כעוד סינגל!! פשוט 2 שירים יפים.. לדעתי כמובן כן? בכל מקרה אם דארק לייט ייצא.. זאת תהיה בחירה מאוד גרועה. Under The Rose זה עוד בחירה חביבה לעומת דארק לייט.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif בקשר לVH,

הוא יצא כסינגל. ספיישל כזה, נראה לי שהוא יצא במהדורה מוגבלת,מיוחדת ורק במדינות מסויימות. וכמובן, לא צולם לו קליפ. אז לא נראה לי שהוא יצא כסינגל שוב, כאילו עם הקטע של הקליפ והכל. ואני גם חושבת שהם צריכים להוציא את DOS או PD... אבל שחושבים על זה, UTR דווקא יכול להצליח אחלה בתור סינגל. [אני עייפה, אנלא יודעת מה אני מדברת חח]

milkshakit

New member
לכי תדעי ../images/Emo189.gif

וואלה מגניב לדעת שהוא יצא בתור סינגל.. חבל שלא יצא קליפ. ממ יכול להיות שהוא יהיה בחירה נכונה, אני לא חושבת שאפשר כל כך להתחבר אליו, אולי אחרי כמה זמן.

ilona4ka

New member
לדעתי ...

UTR יותר מידי קופצני לטעמי,DOS זה אחלה שיר או PD.... (אהבתי את הקיצורים). הדיסק הזה הוא הקליל ביותר שלהם... BTCD... גם טוב אבל לא נירא לי שמתאים לו סינגל או קליפ ובכלל הם הגזימו עם ההוצאה של הסינגלים, עשו התקפה (לא שיש לי התנגדות כל קליפ ברוך הבא :)

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif הגזימו?../images/Emo12.gif

מכל דיסק הם הוציאו בערך שלושה-ארבעה סינגלים, ולפחות שלושה קליפים. זה לא משהו חריג, כל להקה עושה את זה. אני דווקא אוהבת את זה, אני ממש אוהבת לראות קליפים, במיוחד אם הם מעניינים ולא סתם קליפים כאלה של הופעה [אני אוהבת קליפים עם עלילה או רעיון מרכזי או משו. כמו KL או TFOH]. [כן, כל להקה מוציאה סינגלים בדיוק כמו שכל להקה מוציאה דיסק, ככה אנשים מכירים אותם ואת המוזיקה שלהם.]

ilona4ka

New member
פשוט הם מוציאים אותם

בפרקיי זמן קצרים... אני לא אומרת שיש לי משהו נגד, פשוט זה אחד אחריי השני

danduuu

New member
מהמהמהמההה?

למה אותם? הם לפי שעתי ממש לא מתאימים כסינגלים לפחות לא דארק לייט הוא די משעמם השיר ...אנדר דה רוז עוד איכשהו אבל לא יודעת אני אישית אוהבת את דראנק און שאדוס מאוד..והוא מתאים כסינגל הרבה יותר מהם עכשיו כשאני חושבת על זה באמת הדיסק החדש ממש לא משו בהשוואה לקודמים..חח אפילו אין להם שירים מספיק יפים כדי לשחרר כסינגלים אבל מקווה שהאלבום הבא ישתנה/ישתפר *אוי לי חפרתי המוןןן*

בהחלט לא.../images/Emo163.gif

שני השירים שהכי לא התחברתי אליהם
כמו שקארינ[
] אמרה, יותר מתאים היה להוציא את VH או DOS. כל השאר פשוט לא קליטים, ולפי דעתי ייכשלו מאוד בתור סינגלים. אה, וחבל מאוד שלא צילמו קליפ לVH. מעניין מה באם היה עושה עם השיר הזה

pearly1

New member
שיהיה להם בהצלחה?[=

בלי שום קשר צריך להרוג את באם מרג'רה סתם מתלהב עם סקייטבורד שלא עשה כלום בג'קאס. סטיב או לשלטון!!

milkshakit

New member
הוא באמת מעצבן ומטומטם ../images/Emo189.gif

אבל אני חייבת לציין שכל הקליפים שהוא עשה ללהקה פשוט מעולים אחד אחד, ממש יפים.

pearly1

New member
לא יצא לי לראות הרבה קליפים,מוזר

ובלי שום קשר זה רק אצלי או שתפוז התפגר?

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif יש בעיה כוללת

בתפוז - http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1470&msgid=71099667

Elpar

New member
לא נכון!

באם מרג'רה היה מצחיק גם! עשה דברי םמטומטמים וקורעים! והוא טוב על סקייטבורד!!! האמת שלא תמיד אני מבדיל בין כולם שם חחח, יש 2 שמבלבלים אותי ולא ראיתי ג'קאסס מיליון שנה כבר!!! אבל במשהו אחד את כן צודקת.... סטיב או לשלטון!!!! סטיב או אכן היה הכי טוב שם! עשה את הדברים הכי מטורפים שיש!!! והוא היה בכלא גם :( אבל לטובת ג'קאסס! חחח

Rose131

New member
למה?../images/Emo29.gif

היו יכולים להוציא את play dead-הוא הרבה יותר יפה מהם.. או את vampire heart

Tashkin

New member
"\ ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

DL מעפן!!!! שיר כולכך לא טוב!!!!!!!! UTR יותר טופ.. הוא חביב אבל לא בתור סינגל.. שיווציא את VH זה שיר יפה שיש מצב שהוא יצליח בתור סינגל... אבל לא את דארק לייט!!!!!!.... ובאם מביים טוב את הקליפים שלהם...

למעלה