הסינגל הבא...

Elpar

New member
../images/Emo2.gif

איך אפשר לשנוא את באם מרג'רה??? אין לי מושג אפילו במה הוא עובד או מה הוא עושה... ולא אכפת לי שיביים קליפים או כל דבר, למרות שזה נשמע מוזר שהוא עושה את זה... באם מרג'רה תמיד, באמת ובנכון יישאר בליבי, as a real jackass!!!! גאון, מצחיק ומטומטם בהתהוות. נקודה!

Blade Of Fire

New member
אפשר קצת רקע

על כל הקטע עם באם והלהקה? כלומר,אני יודע שזה ההוא מג'קאס-אבל איך הוא קשור ללהקה?

milkshakit

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo189.gif

באם היה בדיוק כמו כמה מהמעריצים.. הוא ראה קליפ שלהם ואז התאהב בהם לחלוטין, ובגלל שהוא היה צריך לנסוע לתחרות בפינלנד, הוא פגש את הלהקה שם ומאז הוא ווילה חברים טובים. אה, והוא גם ביים להם 4 קליפים.

milkshakit

New member
אה ועוד משהו: ../images/Emo189.gif

בתוכנית שלו, "ויוה לה באם", הוא שם שירים של HIM וגם אימץ לעצמו את הסמל שלהם ושם אותו בכל מקום, ובגלל זה אנשים חושבים שהוא המציא את הסמל, וזה כזה דפוק! וגם.. הוא מחקה את וילה בכל מה שהוא עושה. מתלבש כמוהו, שם את כל מה שהוא שם, ואפילו קעקע את אותם קעקועים כמו של וילה. קיצר הוא פתטי, אבל הוא מצחיק לאללה.

../images/Emo210.gifהו, באם,

ראיתי סירטון שהוא עושה את זה עם ג'ן *תמימה פתאום*

../images/Emo210.gif*תמימה*

הוא יפה והוא מפורסם אז לא יכולתי לעמוד בפיתוי
נמ...*בורחת*

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif רקע:

טוב אז אתה יודע שבאם סייקטר ומשתתף בכלמיני תחרויות בעולם. אז מתישהו בשנת 2000 יצא לו להיות בפינלנד, בדיוק שההיסטריה סביב HIM הייתה בעיצומה [אחרי שJM וRHIMA יצאו], וHIM היו בכל מקום: TV, חנויות דיסקים, פוסטרים ושלטי חוצות ברחבי בעיר וגם בכלמיני מגזינים. באם קרא איזה ראיון עם וילה באחד המגזינים וממש התרשם ממנו והחליט ללכת לחנות דיסקים כדי לקנות את הדיסק [RR]. הוא קנה את הדיסק, התאהב בו בצורה לא נורמלית והחליט ללכת להופעה של HIM. שם ע"י כלמיני קשרים הוא הצליח להכנס למאחורי הקלעים ולהכיר את וילה ושאר הלהקה. התברר שיש להם הרבה תחומי עניין משותפים [כמו להשתכר ביחד
], והם פשוט נהיו חברים ממש טובים. וילה נתן לבאם אישור להשתמש בהארטגרם [כי הרי הזכויות שמורות לוילה שהמציא את הסמל], ובאם הפך את זה לסמל המסחרי שלו. ת'אמת שהוא עשה הרבה בשביל HIM, הוא ממש ייחצן אותם בארה"ב שעוד לא היה להם ייצוג שם. וכמו שכבר אמרו הוא גם ביים להם 4 קליפים וכנראה שיביים את הקליפ החדש. וזהו באופן כללי...

גם אני חושבת

שהיה עדיף שהם יוציאו את PD בתור סינגל, למרות ש UTR יכול לשמש כסינגל נחמד. בכלל, אהבתי מאוד את VH והוא לדעתי הבחירה הכי נכונה לסינגל. בהחלט :].

אילןר

New member
מאכזב מאוד

Dark Light הוא השיר הכי חלש באלבום, וחבל להוציא אותו כסניגל. כל הצלחה שתהיה לשיר הזה תנבע לדעתי מרכיבה על גל ההערצה שהתעורר סביב HIM בשנים האחרונות, ולא מאיכות השיר. אני הייתי מעדיף, בקטגוריה של השקטים, את Nightside of Eden.

קרניjack

New member
אממ...

חח הגיוני? באם? זה מוזר
אולי לבחור יש שכל ומקוריות בביום. מי יודע... ובאמת צריך לעשות לוומפאייר קליפ

danduuu

New member
קרן../images/Emo12.gif ?

what are you doing here? חחח אני רואהא ותך רק בפורום של MCR חחח מוזר לי שאת כאן!

קרניjack

New member
חחח..אני דוקא בהרבה פורומים

אבל בזמן האחרון קוראת מאשר יותר כותבת:p

danduuu

New member
אההה חחחח שמחה לראותך כאן:)

אני יודעת שזה לא קשור לפורום הזה אולי אבל רק רציתי להגיד לך שבזמן האחרון בפורום של MCR נהיה קצת משעמם! כבר לא מדברים על הלהקה כמעט לא'דעת..

קרניjack

New member
חח זה לא נכון

זה שאנשים הכניסו לעצמם קצת יותר "יש פה יותר מדיי פאנפיקים וואט דה הל" לא אומר כלום|חבולן|. חוץ מזה שאם משעמם לך, למה שלא תפתחי שירשור על משהוא שאת כן רוצה לדעת

הוא לא נהיה משעמם..../images/Emo163.gif

הוא פשוט מפוצץ בפווווווווול אנשיםX_______X ברחתי משם כל עוד נפשי בי

danduuu

New member
חחחחחחח כל עוד נפשי ביי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אישה מצחיקה יש לי

למעלה