הערב יעלו 12 זוגות שיתמודדו

Ahkv

New member
מה התוכנית ההזויה הזאת?

ככה בוחרים 2 תפקידים ראשיים למחזמר? ממש מוזר מה שהולך שם. למה מצביעים לפי זוגות קבועים מראש? בכל זאת יש מישהו פחות טוב ויש יותר טוב למה להעיף בצורה כזאת? למה השופטים אומרים את דעתם לפני שההצבעה מסתיימת ומה זה היה שיטת הבחירה המוזרה של השופטים בסוף?

LiRs Lullaby

New member
../images/Emo45.gifמסכימה לגמרי ומוסיפה ביקורת.

* הנבחנים היו כל כך על הפנים - אף אחד שם הרי לא "טייפ סנדי" אז מה העניין בלהיצמד לדמות שלה, ובמיוחד כשמביאים את אוליביה ניוטון ג'ון שאומרת להם "להיות עצמכם, לא לנסות להיות סנדי"? * השופטים האלה....... כולם שם עושים הנחות וזה גורם לי להתגעגע לריקי גל וצדי צרפתי מ"כוכב נולד". ציפיתי שציפי פינס תהיה הריקי גל של התכנית, אבל היא שפן שם כמו כולם ולא יודעת להעביר ביקורת נוקבת+בונה כמו שציפיתי ממנה בתור מי שבאמת נראית שם כמו הבוסית של ההפקה. ומה אסף יושב וממלמל שם שעה? הוא שופט מקצועי או לא? * העניין עם קיבוע הזוגות ושפיטתם ביחד ולא בנפרד היא כל כך לא הוגנת שאני לא יודעת מאיפה להתחיל..... הרי בזוג שכמעט עף הייתה לציפי בעיה עם הילדה אבל לא עם הגבר אז הוא כמעט עף בגלל שתקעו אותו עם ילדה ללא ניסיון? * ושוב צצה לה הבעיה של בחירת רקדנים על פני זמרים. החבר הזה של רוני שיינדורף לא יודע לשיר! זה היה פשוט מביך לצפות בו......
* אה, והפואנטה של שני מנדטים לשופט אחד ברוטציה היא...........? לא הוגנת? בינגו. כלומר, אם ציפי הייתה מקבלת את הזכות היום מישהו אחר לגמרי היה עף. למה הם לפחות לא עושים את זה 50-50 עם הצבעת הקהל?
נקודת האור היחידה שמצאתי הייתה ההופעה של מריאל הנפלאה, ושל הזוג הראשון ששכחתי איך קוראים לו, ועדיין, אף אחד לא הפיל אותי לרצפה מרוב כריזמה וכישרון. הם באמת רוצים למלא ככה אולם של 3000 איש ערב ערב? זה מה שקורה כשמביאים את שאריות ופליטי כוכב נולד לרקוד.

Ahkv

New member
כל כך נכון

למה בכלל לתת שני מנדטים לשופט אחד? למה שלא יהיו פשוט 5 שופטים ואז לא תהיה בעיה? התוכנית הזאת פשוט נראית כמו בדיחה, ממש בזיון שככה בוחרים שחקן ראשי למחזמר. בנוסף, התוכנית ערוכה גם בצורה כל כך לא מעניינת שזה ממש חבל. באודישנים בקושי היה מתח...בפרק של בחירת הנבחרת הראו מי נבחר ומי לא וזה היה כל כך סתמי "אתה בנבחרת...אתה לא בנבחרת" ...איפה המתח פה? ראיתם איזה מותח ומעניין האודישנים של כוכב נולד ונולד לרקוד לעומת הגריז הזה? לא סתם אומרים מי בנבחרת ומי לא, יש קצת מתח...לפעמים מביאים כמה אנשים ביחד ומעבירים רק אחד אבל לא בצורה סתמית כזאת. בתוכנית האחרונה הסיום היה סתמי, לא מובן ומביך לגמרי...ככה בוחרים? הם יכלו גם לעשות תפאורה יותר שווה, תחרות יותר מעניינת (לא רק לשיר בזוגות, משהו יותר מעניין) אבל זה כל כך סתמי וזאת אמורה להיות הצגת ענק בתאטרון. פשוט בדיחה!

Yarinv

New member
הפקה גרועה, שיפוט מזעזע, סוף הזוי

אני לא חושב שאפילו ההפקה עצמה מבינה את החוקים (הטיפשיים ביותר, יש לציין) של התכנית. מי בעל המוח ה"מבריק" שחשב להפוך את הזוגות לקבועים?! ולמה זה מרגיש שהמחזמר הולך להיות כישלון צורם במכירות ו/או ביקורות?

faery18

New member
לא ברור לי איך גל ועופר עלו על חשבון אוהד

ואורלי שהיו מדהימיםם , השופטים בכלל לא אהבו את גל ועופר איך פיתאום הם שינו את דעתם בצורה קיצונית כזאת?? הם היו ממש חלשים גל נורא צעירה וחסר לה המון נסיון.. אני ממש מאוכזבת מהבחירה הזאת אוהד ואורלי היו מקסימיםם היום כמובן שהצבעתי להם וממש חבל לי עליהם..

netmaster1

New member
התוכנית הזאת הורגת את התאטרון בארץ

אמרתי את זה פעם ואני אגיד את זה שוב, התוכנית הזאת תהרוס את התאטרון בארץ, וזה פשוט בושה שבזוהר הרייטינג מנסים להרוויח כסף על חשבון מה שנשאר מהתאטרון בארץ. ציפי פינס צריכה לזכור שמקומה בתאטרון הרפטוארי, המכובד, ולא בתאטרון המסחרי "הנוצץ" כי הוא מכניס בשבוע של הופעות מרוכזות יותר כסף מכל המנויים של בית לסין בשנה. אין מה לעשות, תאטרון מסחרי זה אחלה, אווניו קיו הייתה אחלה דוגמה לזה, וזאת גם הצגה שהתארחה בבית לסין, אבל חאלס, יש גבול כמה אפשר לתקוע סכין בגב האומנות. הכי חבל לי על המתמודדים, בעיקר בוגרי בית צבי, שצריכים לשכנע אנשים לשלוח להם SMS כדי לזכות בתפקיד, איזה מן דבר זה, מי שמע על אודישנים פתוחים להצגה, זה לא שוק זה תאטרון, אז נכון, רובם מאוד מוכשרים, וחלקם כבר שיחקו לא פעם ולא פעמיים בתאטראות המובילים בארץ, אבל אני חושב שזה הזוי ברמות ששחקני בית של הקאמרי ובית לסין יבואו לאודישן מצולם כדי לשחק באולם הקונגרסים, מה זה פסטיגל? והכי כואב זה על המוכשרים באמת שעוד לא שמעתם עליהם, כמו זלצמן המדהימה שהייתה אחת מהשחקניות האהובות עלי בבית צבי, ושהייתה לא מזמן באווניו קיו, או אוהד יהודאי, ניסו או איתי לוי ושחר ישי שזה פשוט לא נתפס בעיני שזה הדרך שלהם להשיג תפקיד ראשי במחזמר היום. זה להרוג את ז'אנר מחזות הזמר, אין מילה אחרת, והיחידים שנפגעים מהם זה אלה שבאמת אוהבים אותו. אף פעם לא יביאו הצגה של קול פורטר, ג'רי הרמן, סונדהים, גרשווין, הם תמיד יביאו את גריז או שיער, כי, ואני מצטט את מה שאמדורסקי אמר על אחד האנשים באודינשים שפשוט העלה לי פיוז "אתה נראה טוב, וזה ימכור כרטיסים, וזה גם חלק מהעניין" אם זה חלק מהעניין בוא נסגור את הבסטה וזהו, אני נשאר לראות את מחזות הזמר של בית צבי, נכון זאת לא תיהיה הפקת ענק עם במה מסתובבת, 50 איש בקורוס וDVD שייצא יומים וחצי אחרי ההצגה, אבל על טהרת הכבוד לתאטרון אי אפשר ללכת לדבר הזה, שאני מזכיר שוב נכשל אנושות בארה"ב, Grease: your the one that we want היה בדיחה, התוכניות של זה קוצצו בטירוף, בתוכנית השלישית היה כבר החצי גמר,.

netmaster1

New member
היא ורועי קקון

היו ברקע והפעילו בובות מתחלפות כל הזמן, לדוגמה קצת לפני גילמה שתי דמויות(קייטי ולוסי) אז זלצמן הפעילה את הבובה לא תפקיד ענק, אבל עדיין למישהו שבדיוק סיים בית צבי זה יפה.

רויטל זלצמן מדהימההההה!!!

ברמות שעוד לא נראו בארץ בכלל!!! היא שחקנית, רקדנית, וזמרת יוצאת דופן! מרגשת כ"כ. בבית צבי היא הייתה הבוגרת שלי ושיחקה ב"גריז" את התפקיד של סנדי והיא ריגשה את כולם!!! היא תיכנס לכם ללב וישר תבינו, רויטל התפקיד שלך!!! עידן!

litana89

New member
רויטל הסנדי של הדור החדש

ללא ספק רויטל כובשת.אם לא שמעתם עדיין את רויטל אתם לא יודעים מה היא שווה ממש רמה מעל כולם

ממש ממש לא! גל הייתה צרודה..התרגשה מדי

לא היה לה משחק...לעומת אורלי,שנראתה מדהים,שיחקה מצוין,על זה שהיא זמרת אין ספק....ובבן זוגה של אורלי יש מן חיספוס שהיה גם בסרט המקורי...חבל מאוד....

daniel 4

New member
כ"כ אבל כ"כ טועה !!

אורלי ואוהד היו מדהימים לאורך כל הדרך!! גם בשיר הדחה , יותר טובים מגל ועופר פי 3 !!

MoRaN SaShA

New member
לזה שעף אתמול היה קול ממש מזויף.. לא כך?

גם קושניר הבחין בכך ושאל אותו אם הקול שלו טבעי.. הוא היה נשמע מתאמץ להישמע טוב והוא נשמע כאילו תקעו לו מקל בתחת.. הוא ממש לא שר יפה אתמול.. מאומץ מדיי ולא טבעי. יונתן לתפקיד

למעלה