הערב, פרק הבכורה של משמורת

LiRs Lullaby

New member
יאי, פרק ראשון ../images/Emo13.gif

קודם כל, רק רציתי להתחיל בזה שאני ואמא שלי לא הפסקנו לצחוק מהדיאלוגים..... ולכן הייתי קצת בהלם כשקראתי בוואינט שיחסית הרבה אנשים מצאו את התכנית משעממת או בנאלית... או בכלל לא אהבו. פסיכים. אממה, באמת היו כמה דברים שקצת הפריעו: חלק מהזמן המשחק נראה קצת מאולץ, כאילו השחקנים לא עבדו על המשפטים שלהם עד הסוף.. חלק מהדמויות נראות לא אמינות (היונתן ברק הזה ממש לא נראה כמו איזה צ'ארם גאי שמפיל דיילות מהרגליים
, גורי אלפי משחק דרמה
= איזה לא קשור, מיכל ינאי בכלל לא קשורה) ואלו דברים די גדולים שצריך יהיה לשפר בהמשך..................... אבל הכי מאכזב היה הדמות של הג'ינג'ית (בת שבע) שבהתחלה עוד נראתה כמו ציניקנית מתוחכמת ובהמשך לא הבנתי מאיפה הגיחה המכשפופה הבלהית הזו.... "שירני? לא ברכה הסובלת? את בטוחה שזה השם האמיתי שלך?" ועוד ועוד.... כאילו וואט דה פאק, מה עשתה לך המסכנה שאת מוציאה עליה את העצבים ככה?
אנשים לא מדברים בבוטות כזו במציאות, או לפחות, לאנשים זרים......
גאד, איזו ילדותית ומעצבנת. הכי אהבתי - דניאלה קרטס
. איזו רגישות, איזו חוכמה, איזה כישרון הבעה מדוייק
ובכלל, היא פשוט יפיפייה

עדיב4

New member
שיוו נכון? דניאלה../images/Emo99.gif

פעם אחרונה שראיתי אותה זה היה בתוכנית הזאתי בערוץ הילדים ברח לי השם.. נראה לי האלופות או משהו
והיא גדלה ונראית פשוט מדהים!

LiRs Lullaby

New member
אכן כן

גם הבנתי שהיא הייתה ב"מסכים", אבל יש לי רק את ערוצי 1 ו-2 ומתוכם רק ערוץ שתיים עובד אחרי שעברתי דירה לפני כמה חודשים....... שזה אומר שיש לי בסך הכל... *סופרת* ערוץ אחד
אבל בכל מקרה לא הייתי יכולה לראות אותה כי אין לי כבלים/לווין.......
ולסדרה קראו "האדומות"

עדיב4

New member
אההההההההההההההההההההה נכון!../images/Emo6.gif

*פאדיחות* האמתי שגם לי אין כבלים.. זאת אומרת יש לי רק את הערוצים שהיו לפני שהוט ויס הגיעו..

LiRs Lullaby

New member
ארמ, לפני שהוט ויס הגיעו

היה רק את ערוץ 1 ו-2 האם גם את, ברוטוס?
אה, ואני חושבת שגם אמור היה להיות לנו ערוץ 10 אבל מעולם לא הצלחנו לקלוט אותו... דווקא חבל לי על ערוץ 1, הייתה שם תכנית מעניינת עם כדור הארץ בשם "עולם מופלא".... נו, לפחות יש לי את סנופי

עדיב4

New member
חחחחח, כן גם זה משהו..

למרות שאני אף פעם לא אהבתי את סנופי
לא.. יש לי ממיר של הוט אבל לא הוט דיגיטל
אין לי מושג איך קוראים לזה.. אבל יש לי גם את ערוץ 3, ואת ערוץ הילדים ואת 10... ואת סטאר וורלד ועוד כמה.. אין לי מושג איך קוראים לזה
חח אני גרועה בהסברים אז אם הבנת את מלכה

ילד רע 16

New member
דעתי על הפרק

השחקנים לא יותד מחביבים מינוס לטעמי, את הדמות של המתולתלת הג'ינג'ית אהבתי - אבל השחקנית עצמה לא משהו, בסדר.. התסריט מאולץ, למרות שיש בו כמה דברים טובים, אבל כעקרון הוא.. מאולץ, אמא יושבת לדבר עם הבת - וסלחו לי, אבל ככה (ומנסיון) לא נראים ריבים אמתיים, הם לא נפתחים משטויות ובטח שלא בשיא העדינות, ורק בגלל שמישהו רוצה לעבור הביתה, האמא לא צריכה לשאול את הילדה אבל זה כבר לא קשור (ודווקא הגיוני, אז בסדר), זה נראה כאילו אני מחפש פאקים ודברים בסגנון אבל ממש לא - פשוט צרם לי. החברה של האבא - שירן, או ששחקנית גרועה או שזאת הדמות שלה חחח, אבל היא ממש מצחיקה, ומעצבנת אהבתי את האמא האובססיבית, המסודרת, המאורגנת, שכל דבר כ"כ חשוב לה, שמדייקת בפרטים אחד-לאחד, עם אופי קצת קר ונוקשה, אפילו קצת דורש - אחלה דמות. וגם היה מצחיק השיחה שלה עם ההיא שרוצה להיות מנהלת שיווקXD חחח בקיצור אחלה. אני אתן 6-7 (וזה נדיב מצידי) [מתוך 10] לפרק הראשון, ואני מקווה (עד בטוח) שזה ישתפר.

LiRs Lullaby

New member
תפוזבל ../images/Emo7.gif

אני דווקא חשבתי שהשיחה עם הבת הייתה הכי אמינה, כי הן כבר אמרו שהן לא רוצות לריב כמו פעם (וחוץ מזה שיש הרבה דרכים לריב, לא חייבים בהכרח לצרוח, זה שאתה מכיר את זה אחרת.....) והאמא, שכבר רגילה שהבת שלה מנסה להעיף החוצה את כל החברים שלה בלי שום סיבה נראית לעין, אם לא מחשיבים את זה שהיא אנטיפתית, זה דווקא נראה לי מאוד אמין בתור יחסי הורה-טיינאייג'רית מרדנית. ולמה שהאמא לא תשאל את הבת בקשר להאם להביא מישהו זר שיחיה איתן? ההורים שלך לא שואלים אותך שאלות בקשר לדברים שנוגעים לך? אתה מביא אליהם הביתה חיות מבלי לשאול אותם? (טוב, אני דווקא עשיתי את זה, פעמיים, אבל הם הסכימו מיד כי החתולים האלה היו ממש חמודים
) דווקא בת שבע הכי נראתה לי כמו בנאדם מהסיוטים, מאיפה הביאו אותה?
והשירן הזו... גאד, איזה קול מעצבן..... סליחה על העילגות, אני עדיין מתקשה בהקלדה עיוורת שאני מנסה ללמוד...............

ילד רע 16

New member
לא אמרתי שצריכות להיות צרחות כדי שזה יראה

אמין, אבל מה שגרם לריב הוא לא אמין. אני לא זוכר מה הלך שם אבל אני כן זוכר שזה צרם לי והיה לי קוץ כזה של חוסר אמינות. הריב הזה לא משכנע, הטקסט של האמא היה דפוק - שהיא בכל זאת מנסה למשוך את הילדה לצד שלה, וככה לא מתנהל וויכוח\ריב, אין בסיס לדיאלוג הזה. ואמרתי שלשאול את הילדה זה עוד הגיוני, אבל כעקרון הטקסט היה קצת בעייתי ואפשר היה להגיע ליותר אמינות אם היה משהו אחר אבל לא משנה. ובת שבע הדמות חמודה אבל השחקנית לא משהו אז זה מעצבן, ששחקן לא יודע לעשות דמות:\ ובהצלחה

LiRs Lullaby

New member
אה, הבינותי עכשיו ../images/Emo9.gif

השחקנית שלה דווקא נראיתה לי מאוד טובה, זה הטקסטים שלה שמלחיצים אותי
ברכה הסובלת אומיגאד זה לא ייצא לי מהראש לעולם

g a l4

New member
אהבתי!../images/Emo9.gif

לדעתי זו אחלה תוכנית:) בטח אני אתמכר אליה בקרוב
הדבר היחידי שעיצבן אותי זה ששעה לא היו פרסומות ובסוף בשביל 5 דקות עשו 2 הפסקות פרסומות!!!!

למעלה