הפרק היומי-196

soapsfan

New member
../images/Emo44.gifהפרק היומי-196../images/Emo44.gif

תהנו מהפרק ושרשרו לפה

python 4

New member
פרק הורס... כרגיל ../images/Emo6.gif

תגידו לי שג'ולי הוא לא השחקן הכי גדול בסדרה הזו. הוא צריך לקבל דחוף איזה תפקיד קומי בסיטקום! אהבתי את המבטא הסיני שלו. והכי הרגה אותי הדיילת במטוס (שמשום מה יש בו רק שני נוסעים): "שמתי לב שאתה מדבר אל עצמך.." "כן, יש לי מן מחלת נפש כזו.." הרגו אותי! חשבתי שרק אנחנו אמורים לשמוע את לואיס מדבר. הוא באמת צריך ללכת לפסיכו' בעניין הזה.

moran14h

New member
ג'ולי הוא לא השחקן הכי גדול בסדרה

סורי פייטון אבל יש כמה שמתעלים עליו.. גם ג'ולי טוב אני לא מכחישה אבל הוא לא הכי טוב. גמני אהבתי את המבטא שלו ,אבל הכי יפה היה הקטע עם לואיס..תהייתי מתי ישמו לב שהוא מדבר על עצמו ,אבל את האמת כולם שם מדברים לעצמם אז אנחנו רגילים.. אבל איב היתה נחמדה וג'ולי היה רע ומרושע (
)..

python 4

New member
האמת היא שבקטע של המזבלה

הוא שיחק קצת מוגזם. ולמה בכלל הוא בא עם איב לחטט שם? ולמה היו חייבים להראות לנו את 'המרק עגבניות של גרייס'?
מצד שני, בסדרה זו שלא בוחלת להראות לנו כל יום את פרצופה של סימון כנראה שאי אפשר לצפות לאנינות טעם..

moran14h

New member
חחחח../images/Emo6.gif

אוך למה לתפוז אין אייקון של מישהו מתפוצץ מצחוק ומתגלגל על הריצפה? למה אני תמיד חייבת להמציא?

כן היה פרק טוב...

אם שמתם לב אז בזמן ששרידן התפללה ראות את הפלסטר ששמו לה על האוזן אחרי ש"הדבורה" עקצה אותה... אייבי הייתה מהממת היום וחמודה.... ולואיס היה פשוט מתוק!!! ולמה לא הראו את איתן?????????????????????????

python 4

New member
איזה מוזר זה שפתאום כל משרת

או חדרנית בפאריז נהיים לי אינסקטולוגים: "אין עכשיו דבורים בפאריז. הם עושים את הקיץ במרסיי." מה זה השטויות האלה? ממתי לדבורים יש עונה? שפשוט יבואו ויגידו לה "זו לא היתה דבורה, זה היה כדור מסתורי שהתפוגג באוויר מיד לאחר שפגע לך באוזן" וזהו.

backstreet girl

New member
בסןף ראיתי חצי מהפרק...........

היה יפה........ אייבי ענקית..... ג'וליאן דבר במבטא סיני... איב צבועה..... קיי לא טובה......

backstreet girl

New member
איך שחכתי..............

לואיס............................................... חמוד.............................................. ושרידן........עזבו.........שפייטון 4 לא התעצבן........

Ker 15

New member
פרק חמוד../images/Emo3.gif

הקטע שלואיס אמר שיש לו בעיה שהוא מדבר לעצמו ניפץ את כל האשליה שאף אחד לא שומע את כל הדמויות באופרות סבוןמדברות לעצמם-כנראה אז שלכל הדמויות בתשוקות יש איזה בעיה קטנה... ג'ולי דוקא לא היה משחן מי יודע מה במזבלה הוא די הגזים עם ה"איו.." שלו... אייבי כרגיל מלכת עולם..ושואיס חמודים כתמיד... ומישהו חייב לסתום לצרפתים האלה ת'פה המבטא המעצבן שלהם הורג אותי! עכשיו אם תסלחו לי אני צריכה לכתוב משפט בן 100 מלים לאנגלית..כו...משפט! בן מאה מילים!!! המורה שלי נאצית מטורפת.. אז בביי

IrIsH BaBe

New member
חחחחחחחחחחחחח אין

אין על ג'וליאן!! כזה בדרן הרג אותייייייייייייייי והקטע עם המזבלה בכלל חבל על הזמן איזה קרועיייייייים ונכון פילר לא תקרא בסוף לאייבי??

Danial***

New member
אייבי כזאת מותק!

"לכל אדם עם מבטא מזויף, יש משהו להסתיר" שולטת! טיסי עיצבן אותי - למה בכל משפט שני שלו הוא צריך לתקוע את המילים "אישתי המושלמת"? מסכנה איב. אף אחד לא מושלם. אפילו בלי כל הקטע של ג'ולי - הציפיות של בעלה ממנה הן ממש מוגזמות. הוא באמת מצפה שהיא תהיה מושלמת! למה, אתה מושלם? יה מטורף אלים, עם נטיות לרצח? לא!!! סימון היתה טיפונת פחות מכוערת מכרגיל היום - ממש הצלחתי לא להקיא בקטעים שהיא הופיעה! קיי עיצבנה כרגיל - וסימון, אם מה שקיי עושה כ"כ מפריע לך, ואת לא מאמינה שהיא אי פעם תשיג את מיגל? למה את נשארת חברה שלה? היא חרא של בן אדם ואת יודעת את זה - למה את לא מוצאת חברים יותר נורמליים? עיצבנה אותי סימון הזאת! ושוב - אייבי מותק
חסר לפילאר אם היא לא תספר לה על השיחה! תהיי משרתת נאמנה ותספרי לה או שאני אגיד לטיסי שהיה לך רומן עם איב - נשיג שתיציפורים במכה אחת - גם נעניש אותך, וגם ניפטר מטיסי שישלח לכלא לצמיתות וג'ולי ואיב יוכלו לממש את תשוקתם זה לזה

python 4

New member
הא! הצחת אותי!

קודם כל סימון נשארת חברה של קיי כי קיי הבטיחה לה שהיא תשיג לה את צ'אד, וכמו שכולם יודעים קיי יודעת איך להשיג גברים... תראי, אם סימון לא תהיה עם קיי, אז מי תהיה חברה שלה? יש לה מזל שקיי נעולה כל כך על מיגל שהיא לא רואה איזו שטוזה צמודה אליה כל הזמן. אה אייבי...

Danial***

New member
../images/Emo58.gif ואם כבר מדברים על להשיג

גברים - אתם יודעים שאאיבי השיגה לה את סאמי בוי< היא גרה איתו עכשיו
קיי לעומת זאת, לא מצליחה למשוך את מיגל לבלות זמן איתה, אפילו שהיא משתמשת במריה בלי בושה!

למעלה