הפרק היומי-196

Danial***

New member
אני בשוק שלא ידעת ../images/Emo58.gif

קיי השיגה איכשהו את תמצית ריחה של צ'רטי, ובעזרתו היא פיתתה את מיגל - הוא חשה שקיי היא צ'ריטי ושכב איתה. קיי חשבה שאחרי שהוא יגלה שהוא שכב עם קיי וקיי איבדה לו את בתוליה הוא יעזוב את צ'רי. אבל, כמו תמיד - זה ממש לא קרה. קיי נכנסה להריון (היא התעלפה בחתונה (שבסוף לא התקיימה) של צ'רי ומיגל - ואז גילו שהיא בהריון), ילדה את מריה, ועכשיו היא מנסה להשתמש בילדה המשותפת שלהם כדי להשיג את מיגל וכרגגגגגיל - זה לא מצליח לה!

python 4

New member
../images/Emo58.gif

טוב לדעת שקיי שלי לא מאבדת את התקווה. אבל איך בדיוק מיגל יכול לא להתייחס אליה אחרי שיש להם ילדה משותפת?

Danial***

New member
הוא מתייחס אליה ../images/Emo58.gif

כאמא של הילדה שלו, הוא אפילו מבלה איתה ועם מריה קצת יותר - אבל זה לא משנה כלום - הוא אוהב את צ'רי ולא את קיי.

python 4

New member
הבנאדם מפגר!../images/Emo58.gif

אגב מריה היא הבת של קיי השנייה או השלישית? אני מקווה שהיא של השלישית, כי עם הורים כמו מיגל וקיי השנייה היא בטח יצאה מכוערת להפליא.

Danial***

New member
ממש משנה ../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

גם קיי לא גאונת הדור - היא לא קולטת שמיגל לא רוצה אותה~!

python 4

New member
../images/Emo58.gif ספויילר לימ"ח...

אם הוא כבר ממחזר עלילות בין הסדרות אז למה שלא יביא את הרוצח הסדרתי שלו להרמוני? שיפתור אותנו מעונשן של... טוב אני לא יגיד כדי שלא יגידו עלי שאני מחרחר ריב..

IrIsH BaBe

New member
מהמהמהמהמהמהמהמההמהמה???

מההההההההההההההההההההההההההההההההמממממממממממממממממממממההההההההההה????? ילדה??? משותפת??? לקיי??? ומיגל????? מתי? איפה???? באיזו עונה???????????? ואשכרה אותו תסריט כמו בדייס רק שלסמי לא יצא בסוף עם אוסטין אלא עם לוקאס! עדיף אם כבר הייתי מציעה לקיי לעשות ילד עם הבירד סטאטיו---היה יוצא פי אלף יותר יפה!

בסוף יגלו ש

התינוקת שקיי אמרה שהוא שלה ושל מיגל יהיה של ריס... איזה מוזר אם זה יהיה ככה......... זה גם יהיה עלוב ביותר......

למעלה