הפרק היומי - 198

python 4

New member
על צ'רי ברי אני מוכן ללכלך בכל יום,

אין לי שום בעייה עם זה. אבל לואיס הוא היחיד שמדבר לעצמו וגם אנשים אחרים שומעים את זה. את לא זוכרת את השיחה שהיתה לו עם הדיילת במטוס? לואיס: "מממ... מה אני יעשה עם שרידן הזו?" דיילת: "היי, שמת לב שאתה מדבר לעצמך?" לואיס: "כן... יש לי מין הרגל מגונה כזה" דיילת: "אה.. רוצה שאני אתן לך את המספר של הפסיכולוג שלי?" לואיס: "כן, תודה!" דיילת: "מה תודה? תתפשט!" טוב אז המשפט האחרון זה המצאה שלי. גם ככה היא התנפלה עליו כאילו היא לא ראתה בחייה גבר שרירי, חתיך, מהמם...

moran14h

New member
../images/Emo6.gifחחחח

היה לי חשד שהמצאת את השתי שורות אחרונות..
נקודה טובה עד עכשיו באמת רק לואיס נתפס מדבר לעצמו !

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifהיה פרק מצחיק!!!

הקטע עם המפולת היה כ"כ מזויף!!! וטאביתה אוי באמת טאבי ממתי לריס יש שיער ארוך ??? מיגל הומו לואיס דפוק!! והקטע עם הרוצחים של שרי כאילו כ-מ-ה זמן לוקח לכם להרוד בלונדינית פיטשה?? שנה עד שמכוונים אליה אקדח!! גאד... סימון עולה לי על העצבים ווכה גם אחות הוויטני... היחידים הנורמליים בפרק היו תרזה ואית'ן.. היה חסר הבירד סטצ'יו

backstreet girl

New member
אהבתי:

קיי אכלה אותה...................... קיבלה אותה בהפוכה.......... הקטעים בביקתה היו הורסים- וויטני וצ'אד היו כאלה מצחיקים....... מסכנים כולם.....מפולת שלגים...........

backstreet girl

New member
שוב שכחתי את השואיס ה........

מהממים........ מסכנה שרידן........... טוב......לואיס יציל אותה............

הצילצול

New member
יאללה שיהרגו כבר את שרידן!!!

נמאס ממנה!!! אבל כמובן היא תשאר עוד פרקים רבים לא משנה מה יהיה וכך גם צ'ריטי המדהימה!!!

סיכום המפולת!../images/Emo41.gif

שקיי, סימון וריס הסתכלו עליה היא הייתה מגוחכת, שטימי וטאבי הסתכלו עליה היא הייתה מגוחכת, שאיתן וצ'אד הסתכלו עליה היא הייתה מגוחכת אבל מהחלון של האוטו של וויטני ותרזה זה היה נראה ממש ממש מגניב ואמיתי!

python 4

New member
ובתכלס מה היה שם?

זרקו קצת שלג על כל אחת מהדמויות. אחרי כזו מפולת שלגים גדולה.

moran14h

New member
לא צריך להגזים

לא את שרידן צריך להרוג אלה את צ'ריטי המטומטמת ,די! שתמות כבר ,כמו שקיי אמרה "יש לה יותר נשמות מלחתול" ..די! שתמות! חחח איך כזה קיי וסימון נכנסות לסקי לוג' וזכה ריס מעוות את הפרצוף ..חח קיי הרסה אותי :"תפסיק לעוות את הפרצוף ריס" .. ושמתם לב שהיום לואיס דיבר על עצמו בלב ולא בקול רם? הם כנראה ניהיהים שפויים יותר עם הזמן..

QsomeoneQ

New member
גם אני שמתי לב לזה../images/Emo70.gif

זה באמת אחד הדברים היותר מעצבנים הקטע שהם מדברים לעצמם... זה הרבה יותר נורמלי ככה

python 4

New member
אם צ'רי תיקבר מתחת לאיזו מפולת

שלגים חביבה אני לא יתנגד במיוחד. בכל מקרה, בסוף הפרק אחד הרוצחים הנחמדים (הבחור המקריח) שלף אקדח על שרי, עכשיו רק נקווה שהוא יודע להשתמש בו (תבדוק את הניצרה, טמבל). ולואיס דיבר בלב? לא שמתי לב... לא הייתי מרוכז מספיק במה שהוא אומר...

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifמה זה הרעש הזה?../images/Emo12.gif

זה מטוס
לא זאת ציפור
(או שמא הבירד סטצ'יו ?
) לא זאת מפולת שלגים!!!!
חחח זה היה שטע הורג שכל אחד לא מבין מה זה הרעש המסתורי!!!

למעלה