הפרק היומי - 199

הפרק היומי

אני מקווה שכולכם ראיתם היום.... איזה פרק יפה היה היום!!! במיוחד עם תרזה ואיתן.... הלב שלי נמס כשאני רואה אותם.... איזה חמוד איתן כשהוא אמר לה תתעוררי מותק..... והוא כזה מאמי איך שהוא אמר "אני לא לא יודע מה הייתי עושה אם היה קורה לך משהו.." פרק מהמם במיוחד כשלא ראינו את איב..!! מישהו יכול להגיד לי למה לא יכלו להרוג את צ'ריטי???

LIRRon

New member
אחרי יומיים שלא ראיתי...

אני יכול להגיד לכם שדיי נהנתי מהפרק הזה... הוא היה פשוט טוב! עם טאביתה וטים טים... הוא כזה חמוד... חשבתי לרגע שזה הפרק האחרון שלו, בגלל שהוא מת גם המציאות... במיוחד ששמו קטעים מ"עברו"... טוב שהוא לא מת עדיין! אוף כולם דיברו פה על ה"מפולת" ורק אני פיספסתי.. אוף! למרות שרואים בברור שזה לא בדיוק שלג, סתם קלקר מוזר, צ'רי ממש ממש סתומה, המיגל הדביל הזה מת לך בתוך השלג ולא תטרחי לפחות להוציא אותו משם? כמובן שעדיף להמשיך לבכות כי זה הרבה יותר יעיל. ממתי צרפתים יודעים לדבר אנגלית?? ועוד בינהם?? זה באמת חידוש, אבל חוץ מאנגלית שגם היא לא משהו הם לא בדיוק יודעים לעשות הרבה... אפילו להרוג את שרידן עם רובה קשה להם...אחח טיפשים.

וואי, היה כזה מרגש... ../images/Emo7.gif

זה היה כזה עצוב כשטביתה חשבה שטימי מת.. והקטעים שהראו היו ממש יפים.. וגם מיגל וצ'ריטי.. למרות שבד"כ הם פתטיים.. הקטעים שלהם היו מהממים. שמתם
שעכשיו עושים לה פן ותסרוקות כל הזמן
פעם השיער שלה היה נראה על הפניםם.. וכמובן הכי חמוד זה צ'ידני שלי
"בשביל לעזור לך אני צריך לגעת בך..." מקסימיםםםם

python 4

New member
אולי אחד מהם יתקף

פתאום בפרץ של אינטליגנציה פתאומית, והוא יכה את שרי בראש עם הקת של האקדח?

IrIsH BaBe

New member
יאפ...היה פרק חמוד למדי...

טימי היה הכי מתוק!!!!! ואיתן ותרזה--אחח איזה זוג מושלם הם!!!! ולואיס הכי הרג אותי : מה אתה מדבר עם השוטר הצרפתי המפגר הזה על חיי האהבה שלך?????? אויייש הצרפתים הסתומים האלה...גם מפגרים וגם טיפשים! יופי שהם מתכננים לרצוח את שרידן...ליד שרידן!!!!!! כאילו דה!! ברור שסופר-לואיס יציל אותה בסוף...אז מה הפואינט יא אידיוטים??? אני עדיין צוחקת מהמפולת שלגים הוונה בי מאתמול....

I n n u e n d o

New member
היה נורא נחמד

הקטע של איתן ותרזה אבל הוא ייבש אותה בפרק הבא שזה קצת מאכזב.......

היי גם אני ראיתי../images/Emo70.gif

סופסוף הקלפים נחשפו, עכשיו איתן יודע מה מרגישה כלפיו תריסה (או שגם מזה היא תצא איכשהו
) הרגו אותי הרוצחים ששיחקו שש בש כדי שהמנצח יבחר איך להרוג את שרידן (או שהם סתם שיחקו שש בש כדי להעביר את הזמן עד שיחליטו
) למה וויטני כזאת לחוצה
מותק, את רוצה את צ'אד... גו פור איט, מה הקטע
ומה יקרה עם טאביתה אחרי ש
טימי ימות? בכלל מישהו יכול להיות פה מלאך ולסכם את קורות הטאביתה בשנים הקרובות

moran14h

New member
זה היה פרק קורע

אני צחקתי כל הפרק ..זה היה היסטרי! את כזה איתן צורח תרזה! ואז צ'אד חוזר אחריו :תרזה! ואז צ'אד צורח ווטני! ואית'ן חוזר אחריו ווטיני! וחוזר חלילה! ואיך טאיבתה היתה היום חמודה שהיא בכתה על טימי ,זה היה חמוד כזה . ואיך צריטי הפוסמטה הוולאי שתמות כבר ..היך צוחרת "מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! " מה היא מקבלת אורגזמה או משהו? ואחר ככך היא לא תתרח להוציא אותושימות מקור בשלג..(לא שאכפת לי ..אבל עדיין זה מפגר). ושרידן! איזה טיפשה ,אם כל הכבוד שיש לי עילה ,היא היתה ממש מטמטמת! ואיזה בןז*** השוטר הזה שלא האמין ללואיס המאמי..

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifאוי מורן הרגת אותי../images/Emo6.gif

"מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! מיגל! " מה היא מקבלת אורגזמה או משהו? טחחחחחחחח מצחיקה!!!

QsomeoneQ

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

היה לה שם קול של צפרדע
חחחח ובאמת שמתי
לזה שאית'ן קרא וויטני ואח"כ צ'אד ואז אית'ן קרא תרזה ואח"כ צ'אד
אבל היה פרק ממש ממש יפה

I n n u e n d o

New member
גם שמתי לב ל...

איך שצ'ריטי נהייתה לבנה זה פהחיד אותי נראה לי עוד שניה היא חוטפת התקף אסתטמה-אורגזמה בשלג אגב,לא בדרך כלל שבוכים העיניים קצצצצצצצצצצצצצתתתתתתתת אדומות והפנים קצצצצצצצצצצצתתתתתתתתת אדומות? ואיך שהיא התחילה לבכות ישר יש לה נזל *השנפה* מוזר.

Ker 15

New member
פרק מרגש../images/Emo7.gif

איך היה הקטע עם טאבית'ה וטימי!!! זה היה ממש חמוד...וזה הוכיח שבאמת טאבית'ה לא כזאת רעה! היא כזאת חמודה! תרית'ן עיצבנו קצת...ולפי מה שאני מנחשת אית'ן לא באמת שמע בדיוק או הייתה איזו אי הבנה כמו שתמיד קורה..... והצרפתים מוכיחים פעם אחרי פעם שהם(לפי דברי יצפאן מי שרואה) "חרא של עם!!!!"

זה הרי ברור

שאיתן יגיד לתרזה... לא ידעתי שהרגשות שלך כלפי החבר הקודם שלך כאלה חז\קים"...בלה בלה בלה... צ'ריטי באמת מטומטמת במקום לכסות את מיגל ולחבק אותו כדי שיתחמם (כי הוא כזה חמוד) ולהוריד ממנו שלג אז היא צורחת כמו מטומטמת ובוכה כל היום.. הקטע עם טאביתה וטימי באמת היה יפה...

../images/Emo58.gif

אית'ן כנראה יגיד לתרזה שהוא לא ידע שהיא מרגישה ככה כלפי..... צ'אד! אחחח, איזו עלילה מעצבנת. מתי כבר אית'ן יבין שתרזה אוהבת אותו. אני יודע, בטח בערך באותו זמן שגרייס תבין שלסם ואייבי יש עבר משותף.

python 4

New member
לא.. זה מן הסתם לא יקרה עד

שתרזה תצרח בקולי קולות, שתי מטר מאית'ן "אני אוהבבבבבבבבבבבתתתת אותךךךךךךךךךך איתתתתתתתתתתתתתתתת'ן!!!!!!!!!!" וגם אז הוא בטח יענה לה "אה, אז את רוצה לעזור לי לבחור שיר לחתונה שלי ושל גוון? סבבה." מה לעשות, שלבנאדם יש מחסום במוח שמבטל כל ביצוע הקשר לוגי אפשרי.

WTF../images/Emo35.gif

איך הוא הגיע לזה שהיא מאוהבת בצ'אד
מה הוא לא רואה שהיא ממוקדת ואובססיבית רק עליו...

למעלה