הפרק היומי - 201

מרTIMMY

New member
פרק #201 - תקציר

יום שני 8.12.2003 פרק 201 לואיס: הוא עדיין מנסה להיכנס לחדר של שרידן ומוציא את כרטיס האשראי שלו בכדי לפרוץ פנימה, אבל הפקיד מופיע ומאיים על לואיס שהוא ייקרא לביטחון ולמשטרה. לואיס אומר שהוא יעזוב אבל כשהפקיד והמשרתת לא מסתכלים הוא יוצא דרך אחד החלונות במסדרון ומתקרב לחלון חדרה של שרידן. הוא כמעט נופל לכביש, אבל הוא מצליח לבסוף להיכנס לחדר בשלום. הוא מסתכל סביבו כשפתאום משרתת עוברת ליד החדר ושומעת משהו. היא תופסת את לואיס ומאיימת לזרוק אותו החוצה, אבל לואיס מנסה לשכנע אותה לא לעשות את זה. הוא בא לצאת אבל לפתע הוא שם לב לאלכוהול האנטיביוטי שהיה מונח על השולחן, הוא שואל מה קרה לשרידן. המשרתת אומרת שדבורה עקצה אותה והיא דיממה. לואיס אומר שזה לא הגיוני ושואל אותה איפה שרידן עמדה כשזה קרה? היא מראה לו ולואיס משתמש בחושי הבלש שלו ומוצא חור של כדור בקיר!! המשרתת מאמינה ללואיס ששרידן בסכנה והם עוברים על ספר הטלפונים של שרידן בכדי למצוא את הכתובת של ז'אן-לוק. לואיס הולך לבית הקיט של ז'אן-לוק!!! בית הקיט: שרידן מנסה להשתחרר אבל רוג'ר אומר לה שהיא לעולם לא תצליח לברוח. היא מנסה לומר לו שהיא מאוד חשובה ושיש לה חבר אמריקני שהוא שוטר והוא יביא איתו את המשטרה, אבל רוג'ר לא מאמין לה. הוא עוזב בשביל להיפתר מהמכונית של שרידן ולמצוא לה קבר! פייר מסתכל על הגוף של שרידן, היא אומרת שהיא רוצה לחייך שוב והיא מתחילה לפתות אותו! היא משחרר אותה ואומר לה להוריד את הבגדים שלה. היא עושה את עצמה כאילו יש לה בעיות בלפתוח את החולצה והוא הולך לעזור לה. היא זורקת לו אגרטל זכוכית על הראש והוא מתעלף! היא מנסה להתקשר בטלפון אבל הקו לא עובד, היא לוקחת אקדח ויוצאת מהבית. היא כמעט מצליחה להתחמק כשפתאום רוג'ר עוצר בעדה וגורר אותה חזרה לבית, הוא אומר לה שהם שולחים אותה לקברה! קיי וסימון: קיי מסתכלת דרך החלון ומתחילה להיכנס להיסטריה כי הם לא יודעים איפה מיגל. סימון חושבת שהוא מת אבל קיי לא רוצה להאמין לזה. היא שואלת איש אחת ממשלחת ההצלה, אבל הוא אומר שהם עדיין לא מצאו ניצולים. קיי אומרת לסימון שהיא לא יכולה לאבד את מיגל כי היא אוהבת אותו.. היא אומרת שאפילו קיי הרעה יכולה לאהוב. היא מחליטה ללכת לחפש אותו וסימון מצטרפת אליה. צ'ריטי ומיגל: צ'ריטי ישנה לצד מיגל, היא רוצה למות כשפתאום היא רואה אור. היא רוצה ללכת לכיוון האור אבל היא לא מוכנה לעזוב את מיגל. היא מבקשת עזרה מאלוהים שייתן לה את הכוח לקחת את מיגל למקום חם, ולרגע האור מאיר עליה. היא מצליחה לגרור את מיגל לבקתה ושמה אותו על מיטה. היא מתחילה לבכות שוב כי היא נזכרת בכל התוכניות שהיא ומיגל עשו לעתיד משותף, תוכניות שכעת נהרסו. קיי וסימון מוצאות את הבקתה ונכנסות פנימה. קיי ישר רצה לעבר מיגל בזמן שסימון שואלת את צ'ריטי אם היא בסדר. צ'ריטי אומרת לקיי שמיגל מת וקיי פשוט מתחילה להשתגע, היא אומרת לצ'ריטי שהיא אשמה בכל והיא הייתה להם למזל רע מאז שהגיעה להרמוני. וזה גורם לצ'ריטי לבכות אפילו יותר, סימון אומרת שקיי פשוט נסערת מדי. קיי אומרת שהיא הייתה צריכה להיות שם עם מיגל, היא הייתה אפילו מוכנה למות איתו וצ'ריטי קולטת שקיי אוהבת את מיגל. קיי אומרת שזה נכון, היא ומיגל כבר ביחד המון זמן. היא אומרת שזה לא חשוב עכשיו כי צ'ריטי לקחה הכל ממנה. פתאום, האצבעות של מיגל מתחילות לזוז והוא מתעורר! הוא אומר שהוא ראה אור בוהק, והכל היה שקט ונפלא והוא רצה להישאר שם אבל אז הוא שמע מישהו מדבר על אהבה והוא הבין שהוא צריך להגיד לאותו אדם שהוא אוהב אותו חזרה. קיי אומרת למיגל שהיא זאת שדיברה על אהבה. מיגל אומר שהוא אוהב אותה כי היא חברה כל כך טובה, אבל הוא צריך לספר לצ'ריטי שהוא באמת אוהב אותה. צ'ריטי מחבקת את מיגל בזמן שקיי בוכה על כתפה של סימון. טימי וטאביתה: טאביתה אומרת שהיא חייבת לדעת אם מיגל באמת נהרג במפולת והיא הולכת לבדוק אם הכוחות שלה עובדים. היא וטימי עולים על ההר והיא שולפת פתאום מרטימים! היא מאושרת שהכוחות חזרו אליה, אבל טימי שומע משהו. הוא הולך לראות מה זה ורואה מולו דוב! טימי מאוד מפוחד אבל טאביתה אומרת לו לא לפחד, היא תהפוך את הדוב הזה לזית למרטימי! לפתע, היא שוב מאבדת את הכוחות שלה כי מיגל בדיוק חזר לחיים. הדוב נוהם וטאביתה וטימי בורחים!

soapsfan

New member
תראה..כל הכבוד על היוזמה

אבל לא יפה לגנוב לאנשים בהייד פםארק את כל הטופיקים שלהם! את המשחק של השחקנים כשהיו קטנים,ואת התקציר שמו שם אתמול כמו תמיד..:S..חוץ מזה שמתי כברכמה דפים למטה תקצירונים לפרקי החודש...

../images/Emo32.gif לגבי הגלריות

אפשר להוסיף תמונות לכל מיני שחקנים לבד, או שאני צריך את רשות המנהלת? ועוד שאלת
קטנה למטה: מתי נתחיל להוסיף תמונות של ג'ייד הארלו שתגיע בקרוב?

soapsfan

New member
בטח שאפשר

כולם מוסיפים[אני מוסיף בכל מקרה]...וכן באמת,להעיף את גלרייה ג'סיקה הישנה-גם ככה היא לא עניינה אף אחד-ולהוסיףך גלרייה חדשה!

ועוד שתי שאלות ../images/Emo32.gif

1) סואפספאן- כמה בקרוב הפתיחה של האתר? 2) למה הפורומים של תפוז הם היחידים במבנה רגיל כזה, כלומר בלי חתימות עם תמונות, מספר הודעות בפורומים, דרגה, אווטר (למי שיודע על מה אני מדבר) וכו'?

Principesa Reut

New member
בריידי בריידי -

רק לידע אישי - קהילת הפורומים של תפוז אנשים היא הקהילה הכי מפותחת וטובה מבין הקהילות שיש באינטרנט, וזה נושא בדוק. אז כן - יש כמה דברים שבתפוז אין ובפורומים אחרים יש, אבל זה עובד גם ההפך
ו...
למי ששאל בקשר לגלריה: גלריה של ג'סיקה החדשה תפתח ברגע שהיא תצטרף לקאסט בפרקים שמשודרים בארץ...

אני בהחלט מסכים

שלתפוז יש את הפורומים הטובים ביותר. בשאר המקומות זה סתם ברמה ירודה של צ'אטים טיפשיים.

moran14h

New member
וואי זה נראה לי פרק מזה טוב..

חחחחח איזה יופי שטאביתה וטימי שולפים מרטימים..זה פשוט נהדר אבל אניש-ו-נ-א-תאת צ'ריטי ומיגל!!!!

backstreet girl

New member
היה פרק מהמם:

איזה מסכנים כולם.....!!!!!! שרידן וקיי!!! אני ממש מצטערת בשבילן.... הקטעים עם הכוחות של טאבי היו יפים...... ולואיס היה
.......אוי איזה חמוד.......

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 201 ../images/Emo44.gif

הו... סוף סוף פרק עם התקדמות עלילתית משמעותית
אתם חייבים להודות שקרו לנו הרבה דברים בפרק הזה
צ'ריטי גוררת את גופתו של מיגל לבקתה במורד ההר; כוחותיה של טביתה שבים אליה בשל מותו של מיגל; לואיס יוצא להצלת שרידן; קיי וסימון מוצאות את צ'ריטי ומיגל, ולתדהמת כולם מיגל קם לתחייה (
).
והסיכום שלי: קול ה
של צ'ריטי רק הלך וגבר בפרק הזה, קיי הייתה ממש ביצ'ית - אבל בפעם הראשונה גם ריחמתי עליה עם מה שמיגל אמר.. אני רוצה את לואיס לופז פיצג'רלד, החוטפים הצרפתיים הם בין האנשים הכי מפגרים בעולם (יחד עם כל שאר חבריהם הצרפתים, אבל אל תגלו לאף אחד שאמרתי
), המחפש שאמר לקיי שמיגל מת ממש כוסון

soapsfan

New member
צ'ריטי אנורקסית

היא הרזתה נורא מאז תחילת התוכנית,וכל פעם שהיא בכתה בשבוע האחרון הפנים שלה התעמתו וראו את העצמות שלה.בלע. קיי אמרה לצ'ריטי שהיא אוהבת את אית'ן.הממ..ותרזה אומרת לאית'ן שהיא אוהבת אותו כל שני וחמישי LOL הקטעים של טימי/טבי היו טובים [כרגיל] וקיי שיחקה נורא טוב

Principesa Reut

New member
ואוו../images/Emo70.gif צודק../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

כל הזמן אני מחפשת מה כל כך מפריע לי בה פתאום, ועכשיו אני מבינה שהיא ממש הרבה יותר מדי רזה
תודה לך

Ker 15

New member
שרי המסכנה../images/Emo7.gif!!!

והפייר המכוער הזה...עוד שניה גמר רק מלדבר איתה: "I want to feel your soft skin against my bidy....your smell is so soft and feminene" מזל שהיא שברה על החייזר הזה את העציץ לפני שהוא היה אונס אותה... ואחר כך אחרי כל הגועל הזה היא הייתה צריכה להתקל ברוז'ה המטומטם השני!!!! אין לה מזל לשרי הזאת(ופייתון תעשה לנו טובה ואל תתחיל לרדת על שרידן עכשיו כי זה רק גורר ריבים...הבנו שאתה לא ממש אוהב אותה...אבל כל הריבים האלה סתם מבזבזים זמן...ושרשורים
קיי הייתה לגמרי חסרת רגישות היום אבל לא ממש איכפת לי כל עוד זה על צ'ריטי...הסתומה הזאת רק עכשיו נזכרה לגרור את מיגל! לואיסססססססס כזה מתוק!!!!!!

python 4

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

קיי המסכנה שלי.. כל כך ריחמתי עליה.. וצ'רי המגעילה הזו! שתמות כבר!
הרי צ'רי כבר יודעת שקיי אוהבת את מיגל, ושהיא מפרידה אהבת אמת, אז למה כשמיגל אמר שהוא מאוהב בה צ'רי העיפה את קיי אחורה לבכות על כתפיה החסונות של סימון? אבל כמו שאני מכיר את הסדרה הזו באמת לא היתה התקדמות ולא כלום. בטח צ'רי משוכנעת שקיי אוהבת את מיגל כידיד, או משהו כזה, או שהיא מאוהבת בצ'אק ורק אמרה מיגל כי היא מבולבלת. או אולי תיפול עליה אבן על הראש והיא תשכח את כל מה שקיי אמרה לה. בכל מקרה צ'רי תישאר צ'רי המגעילה!

איזה פרק|!../images/Emo29.gif|שיין|

הפרק היה טוב
צ'ריטי והגופה של מיגל...אני היחידה שאומרת שצ'ריטי ממש לא יודעת לשחק?!
מיגגלל
משחק מת טוב
חחחח הוא משחק הכול טוב
פשוש!
טאביתה וטים טים... טים טים חמוד לאללה, אבל הטאביתה הזאת פשוט מעצבנתתת! כל הקטעים שיש איתה פשוט מטומטמים
לואיסססס
איזה חתיך דייייי
והוא משחק טוב
שרידן והתיחכומיישן..חחח לא הלך מי יודע מה...
קיי ממש רגשה אותי... וסימון וואנאבי רופאה חח "אתה מזיז את האצבעות?" חח
מה נסגררר עם זה שהוא קם לתחייה?! כאילו..אין תלונות, חח אבל שיעשו את זה טיפי מציאותי! [ואני לא מדברת בכלל על "המכשפה" טאביתה]

למעלה