הפרק היומי - 201

shuis4ever

New member
רק עכשיו הבחנת בזה?? ../images/Emo163.gif

קודם כל זה שלואי חתיך זה ממש לא חדש. ולא רק צ'ריטי לא יודעת לשחק שם. אליה מצטרפים מיגל, גרייס, בת', טיסי, ריס ואיב, במשחק הכי לא אמין שראיתי בחיים. היחידים שמגיע להם תואר של שחקן הם: כמובן שואיס, שהטנגו שלהם כל כך אמיתי, אפשר להרגיש את מה שהולך ביניהם דרך המסך. אייבי וג'ולי לא נשארים מאחור, וויטני וצ'אד די משכנעים, טאבי מצליחה לגרום למשפטים הכי ביזארים להישמע אמיתיים, ואם הסצנות בין תרי ואית'ן לא היו כל כך מגוחכות עוד אולי הייתי מאמינה להם.

Principesa Reut

New member
צ'אד לדעתי

משחק הכי טוב מבין כולם... אומנם הדמות שלא די שולית, אבל תחשבו על זה שניה
באמת שהוא משחק טוב
חבל רק שתקעו לו את וויטני בתור בת זוג כי היא מורידה ממנו את הרמה... שואיס כמובן משחקים מעולה... ומיגל שיחק מת באופן כל כך אמין, שכשהוא קם לתחיה והתחיל לעשות קולות כאילו הוא גוסס העדפתי כבר שהוא ימות

backstreet girl

New member
אני מסכימה!!!! קי הייתה מדהימה היום

צ'ריטי הייתה מגעילה........ גם אחרי שהיא ידעה שקיי מאוהבת בו היא חיבקה אותו...... טימי היה כזה מתוק!!!!!

Principesa Reut

New member
טוב, עם זה אני לא מסכימה איתך....

את צודקת בקשר לזה שצ'ריטי לא יודעת לשחק... אבל זה כבר ברור... הקטע שהיא חיבקה את מיגל - מה את מצפה ממנה שהיא תעשה
תוותר על אהבת חייה רק בגלל שקיי האשימה אותה שהיא הורסת הכל
מיגל אוהב את צ'ריטי, צ'ריטי אוהבת את מיגל.... אין שום סיבה שהיא לא תחבק אותו אחרי מה שהוא אמר לה... יו, פתאום קיי מזכירה לי באופן מפחיד את סמי מדייס...

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifקיי הייתה מדהימה!!!

היא שיחקה פשוט מדהים.. והיה פשוט עצוב לראות שהאדיוט הזה מיגל לא שם עליה בכלל.. שתלך אל המחפש..הוא היה פשוט כוסון!!!
שרידן פשוט מטומטמת..מה את עוצרת לחשוב תתחילי לרוץ..אופס נתקעת בצרפתי השני... לואיס פשוט לא יודע לוותר אה? יאללה תעזוב ת'בלונדה המעפנה (ובוא אלי
) צדקה פשוט מעצבנת.. כמה בכו הפרק הזה.. טימי מעצבן וגם הקול שלו..טאבי שולטת!!

moran14h

New member
הפרק היה יפה!

אממממ צ'ריטי סתומה הלוואי שתמות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וקיי מסכנה והיא לא צריכה לבכות על החתיכת חרא מסריח (מיגל) הזה שמעדיף שילשול בלונדני (צ'ריטי) כמו שאומרים מצא מין את מינו .... שואיס לנצח ,צרפתים בתחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טאביתה וטימי צריכים להתחתן!

IrIsH BaBe

New member
GUESS WHO'S BACK????

אניייייי!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב אנשושים אז ככה: מיגל פשוט חמוד...איך שהוא משחק אותה מת...כפרה עליו... לואיסי מי אמורררררררררר חולה עליו!!! איך הוא משחק לי אותה פרייבט אינבסטיגייטור...איזה חתיייךךךךךךךךך קיי ממש הייתה חמודה לאללה היום!! איך היא בכתה...חמודה... אוף צ'ריטי יא קרציה אחת!! זאת רק אני או שהיא לא יודעת לשחק בגרוש??? שרי'לה הייתה כרגיל פצצה!! והצרפתים האלה...דאם איט!! האו סטופד קן יו גט???? *בכללי...נהנתי מהפרק!*

הצילצול

New member
../images/Emo23.gifאיזה חמודים.... ../images/Emo23.gif

מסכנה צ'ריטי שחשבה שמיגל מת, והקטע הכי יפה שמיגל אמר לקיי המכוערת שהוא אוהב אותה.... בתור חברה טובה
אבל הוא יצא מזה כי רצה להיות עם היפה מכולם צ'ריטי!!!
איזה חמודים!!!!
אני שונאת את טביתה ואת הגמד שלה טימי!!! לואיס חתיייייייייך מתמיד! שרידן קצת שמנה. וקצת לא נראית מתאימה ללואיס! אבל אני הכי הכי הכי אוהבת את הקטעים של ג'וליאן!!!!

למעלה