הפרק היומי - 202

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 202 ../images/Emo44.gif

היום אני לא אהיה בבית בזמן תשוקות (
) אז אני פותחת כבר עכשיו שרשור פרק יומי
מקווה שיהיה ממש יפה ואל תשכחו לספר לי איך היה
*שימו לב* אני רושמת עכשיו את מה שיהיה בפרק היום, אז מי שלא רוצה לדעת של יסתכל
טביתה וטימי ניצלים מהדוב הטורף; צ'ריטי ומיגל מכריזים על אהבתם זה לזו; חסר-הבית, שמצא במזבלה את פסלון הציפור, מנסה שוב לגנבו מידי אייבי, אך סם מציל אותה בזמן. צפיה נעימה

Ker 15

New member
הפרק............./images/Emo11.gif

צ'ריגל מעצבנים ומטומטמים ויפה שאתם מכריזים על אהבתכם אבל כמו בתולות קדושות מתנשקים רק בפעם השלישית בערך.... שואיס שולטים! וזה לא ספוילר אבל לפי מה שאני חושבת וזה די ברור שמי ששם על שרידן יד זה לואיס(המושלם)
איב מעצבנת.....כרגיל ואהבתי את כל ה"oh sam...you saved me! my hero!"
של אייבי...היא כזאת חמודה...

shambi

New member
צ'ריגל קצת נסחפו, לא??

לדעתי הם לוקחים את מערכת היחיסים שלהם יותר מידי מהר! ועכשיו הם גם הכריזו על אהבתם והתנשקו! אוי! צ'ריטי חייבת לשמור קצת על הכבוד העצמי שלה!... אהבתי את הקטע של אייבי וסאם.. מוזר שמכל האנשים שבטח שמעו אותה, דווקא הוא יצא החוצה.. ואייבי האדישה זאת
לא לכבוד שלך לרוץ אחרי ה"גנב" בעצמך
או שמא הנעליים החדשות יהרסו
הציפורניים ישברו
העיקר לצעוק, היא יודעת.. איזו ליידי

דני09

New member
מיני פאק בתסריט

זה אני מרטימי ממחשב אחר... אניוויז טימי היום מנה בפני טאביתה את הדברים האחרונים שגרמו לטימי להיות קורבן מסכן. הוא הזכיר את בית המשוגעים, את מפולת השלגים ואת תקיפת הדוב והוא אמר שכל זה קרה "רק" בשבועיים האחרונים... נו באמת!!! המפולת הייתה היום!! בית המשוגעים היה לפני יומיים שלושה!!!! מה היה לפני שבועיים? אולי ערב ראש השנה - גם לא! אולי סנטה פה... וטאביתה אמרה שהיא אבדה את הכוחות שלה לפני המון המון חודשים... פליז!!! את כולה חודש חודשיים בלי כוחות אז תתחילי להרגיע. וצ'רי סתומה!!! היא קלטה שקיי אוהב את מיגל... אס א פרנד... אייבי יפיופה כרגיל ושרידן קבלי ח"ח על האסקייפ - כל הכבוד! חזרתי בי - אני מחבב את שרידן. היא כל כך יפה, נחמדה ונורא קל להסתדר איתה... אבל את קיי יותר - היא יותר קרובה אליי. טוב נו, למה לא? אני יהיה מוכן להסתפק גם בסימון...

python 4

New member
אבל למה להסתפק בסימון

כשיש לך את מיגל? הרי אומנם המטרה מקדשת את האמצעים אבל לפעמים האמצעים כאלה מגעילים שאולי עדיף לשנות מטרה, לא?

דני09

New member
בתור שונא שרידן

ציפיתי שתגיב בחומרה. מיגל הוא בן!! והבהרתי שאני שונא אותו כי הוא גנב ממני את טיילר אן!!

python 4

New member
אתה בטוח שמיגל הוא בן?

ומי זו טיילר, אשתו של רידג'?

זו טאבי שנסחפה!

היא וה"עוד מעט מיגל וצ'רי יעשו את זה, הם יממשו את אהבתם וצ'רי תגיע למלוא כוחה!" יעשו את זה? ממש! נראה לי אפילו אם הם יתחתנו הם לא יעשו את זה לעולם. צ'רי תהיה בתולה לנצח!

דני09

New member
אבל סימון אמרה את זה

ופייטון - טיילר אן זאת קיי1 - זאת שמיגל מתחתן איתה במציאות. גנב!! ושמת לב שפס הדם הזה בפה שלא נהיה קטן יותר מפרק לפרק למרות שהם עדיין באותו יום?

דני09

New member
בתור אחד שפותח אתר לתשוקות...

בקיצור הם יוצאים והם יתחתנו - איי נוו איט!! אותו דבר לגבי איתן1 וגוון2

soapsfan

New member
הממממ

הלוווו?הם נפרדו לייק אג'ס אגו!!!אפילו לפני ש
היא עזבה את התוכנית...תאמין לי,אני יודע

python 4

New member
אהה! אז כל החיזורים של קיי על מיגל

כן עבדו! הם מתחתנים (נו טוב, במציאות, אבל זה הרי הרבה יותר טוב, לא?) אם כי חבל לי על קיי. נו טוב. תזרקו ת'ראשונה ותביאו ת'שנייה!

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifצ'ריטי דפוקה!!!!!

כמה אטומה אפשר להיות???? הרוצחים הצרפתיים זוג סתומים!!!למה לא ירו בה וזייהו??? קיי מתוקה!!! אייבי שולטת ומלכה

moran14h

New member
המממ דווקא אין מה לוצר היום על הפרק

הוא היה סתמי כזה ..כאילו ממשיך סצנות חתוכות מהפרק הקודם ..בלי שום דבר חדש ומעניין.. נקווה שהפרק מחר יהיה טוב יותר..

דני09

New member
ג'י....

אולי כל פרק נמשך מהפרק הקודם... להזכירך - ערב ראש השנה לקח 15 פרקים....

moran14h

New member
כן.אבל שום דבר חדש לא קרה...

בדרך כלל קורים דברים חדשים.. למרות שלא לא פרק של תשוקות כזה טוב....

למעלה