הפרק היומי - 202

דני09

New member
גם נכון

אבל היום היה... בסדר כזה... רגיל... היה הכל חוץ מתרית'ן... וצ'יטני... נקווה שמחר יהיה יום חדש ושהם כבר יעופו מהסקילודג' המסריח הזה. ויש לי מכתב תלונה לאנג'ל-ברט הפרציפלוחה ההיא: למה את באה רק מתי שמתחשק לך? רק שבא לך? פוסטמה!!!! שנוח לה היא באה להציל את שרי ולואיכס ואת מי שבא לה... היום לא... מושחתת תתפטרי!

הצילצול

New member
איזה יופי היה! ../images/Emo185.gif

צ'ריטי ומיגל הכריזו על אהבתם!!!! יו איזה קטע מדהים!
איב באמת מעצבנת אותי!!!
סימון חמודה!
בקיצור נמרץ הכי הכי אהבתי את צ'ריטי ואת מיגל!!! חולה עליהם!!!

איזה קטעים...

נראה לי שאני ואת היחידים שבאמת חושבים שהיה קטע נחמד, ושאנחנו רוצים שצ'ריגל יהיו ביחד. אולי כש
למטה: יחליפו את קיי כבר, אז אני אתחיל אולי לחבב את הדמות שלה קצת יותר. אבל בינתיים אני מתעב את טיילור אן מאונץ הזאת.

הצילצול

New member
כן לפחות אתה איתי..

נכון שצ'ריטי חמודה? ומיגל מתאים לה יותר מאשר שיתאים לקיי? וקיי השנייה באמת יותר יפה מהקיי הזאת!!!

I n n u e n d o

New member
ואאאא

איזה פרק מוזר. צ'ריטי ממש מפגרת כמעט כמו אית'ן הם צריכים להיות ביחד.שני טיפשים. איך זה שמיגל מזיז את הרגליים שצ'ריטי גורר אותו[הפרק הקודם] הוא ממש קיפל אותן זה הריד אותי סימון,כמובן,נראתה כמו בלדוג במנוסה. לואיס הפחיד אותי בסוף הפרק שהוא תפס את שרידן

דעתי על הפרק של היום.......

שיניתי את דעתי... הצילצול אני איתך....... מיגל יותר מתאים לצ'ריטי.... הוא זוג כזה חמוד..... קיי אומנם מדהימה אבל אין מה לעשות.... היא לעולם לא תשיג את מיגל...... צ'ריטי היא מאוד חמודה יפה..... למרות שלקיי יש פרצוף מ-ה-מ-ם....... לא חשוב... בקיצור אני חושבת שמיגל וצריטי יותר מתאימים.......

python 4

New member
בקי, את סובלת מפיצול אישיות חמור.

אגב קרן אור זה בגלל שאת מעריצה של דובוני אכפת לי?

מרTIMMY

New member
אבל למי יש תינוק ממיגל?

לקיי או לצ'רי-ברי? אני חושב שכולנו יודעים טוב מאוד את התשובה. (הייתי שם תמונה אבל אין לי כח)

הצילצול

New member
אם יש תינוק, ../images/Emo95.gif

זה לא אומר שהוא אוהב אותה. אפילו תינוק לא יפריד בין צ'ריטי ומיגל..

מרTIMMY

New member
נכון, תינוק לא יפריד בינהם...

אבל תינוקת כן. תראה כמה מיגל מאושר...

למעלה