הפרק היומי - 203

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 203 ../images/Emo44.gif

אייייזזזזההההההה פרררררקקקקקקקק יפפפפפפהההה
גם מנה מספקת ביותר של אית'ן, גם מנה מספקת ביותר של לואיס, ואפילו לא היה את צ'ריגל שמוציאים ממני את כל הצדדים הרעים
אז מה בעצם היה לנו הפרק
אייבי מציעה לאיב שתחזיר לה את פסלון הציפור אם איב תסייע לה להשיג את סם. איב מסרבת וגונבת את הפסלון מאייבי; לואיס מציל את חיי שרידן, אך היא עדיין מסרבת לגלות לו למה עזבה לפריס. אני חייבת להגיד משו קטן לפני שאני מתחילה את הסיכום שלי - אית'ן וצ'אד פשוט היו מושלמים עם כל הקטע של לעודד את תרזה וויטני... אהבתי את ה"מריו ולואיג'י".. כמובן שאית'ן היה לואיג'י, ולואיג'י יותר שווה
שרידן ממש "מייד מי פול" הפרק הזה... הייתי בטוחה שהיא תגיד סוף סוך ללואיס מה הוא "עשה".. אבל עוף קורס נוט
ואתם יודעים מה הכי הפתיע אותי
הצרפתי המטומטם אשכרה הצליח להוציא כדור מהאקדח שלו
חשבתי שזה כבר בחיים לא יקרה... מה שכן - אולי תסבירו לי למה הוא צריך לעשות את התנועה המוזרה הזאת ביד לפני שהוא יורה
זה כזה - למעלה, למטה, לכוון, לירות.. אוקיי....
הקטע שצ'אד כמעט סיפר לאית'ן על תרזה הרג אותי... אני רוצה כבר שהוא ידע
ובפרק הזה התחלתי לרחם קצת על אייבי... הבנתי עכשיו שהיא לא סתם מגעילה, אלא שהיא באמת רוצה את סם.... אוו וול, גוד לאק פור הר
אה, והיום גיליתי שאני מאלה ששורקים עם המוזיקת סיום
שרשרו תגובות

מרTIMMY

New member
חחח... גם אני שורק...

פרק גרוע! רק 8 משתתפים קבועים!!! ועוד פעם - הבירד סטאצ'ו המנוול והפעם הוא בא עם עוד כמה חברים שלו. וראיתם איך הוא הסתכל על איב? I 8 U B"S!!!!!!!!!!!!!!!! חשבתי שאיתן וצ'אד לא יכולים להיות יותר מטומטמים ממה שהם אבל שוב... טעיתי. לפחות הם התאימו את צבעי השפמים. (אני לא רוצה לחשוב מה עוד מוחבא בתיבה הזאת). ו-וויטני: שנייה אחת את צולעת כאלו אין מחר ואיך שהחלפת שמלה, את כבר מוכנה למרתון ניו יורק. לא שאני מתפלא, לשים שמלה לוקח המון המון זמן - מספיק זמן כדי שאיתן וצ'אד יספיקו להכין ארוחת ערב שלמה!!! וידעתי שהיום הארור הזה ידיע רק לא ציפיתי שכל כך מוקדם. מישו מועד קלות ובטוח שהוא נקע את הקרסול. נו אז מה חדש? ומה יהיה בפעם הבאה? שרידן תשפריץ את המים מהפה שלה היישר על פניו של לואיס אחרי שיספר לה שהוא לא זה שאמר שהוא מנצל אותה, אלא מתחזה... נו טוב, יהיה בסדר...

Principesa Reut

New member
האם אני טועה../images/Emo35.gif

או שאתה באמת מנסה לחפש הגיון בסידרה הזאת
מה, וגרייס שמעופפת נראה לך יותר טוב
ובובה שמדברת נראית לך יותר טוב

shambi

New member
גרייס לא חסרה לכם?

היום באמת היה פרק יפה! הקטעים של הרביעייה ממש הצחיקו אותי, למרות שהוויטני המעצבנת הזאת חייבת להרוס כל דבר. מזל שצ'אד ידע לתת לה את המבט הזה שבעזרתו היא תקיף גם את כל כדור הארץ.. נו, אפשר להבין אותה
! תרזה נראת מדהים
ובלי שום קשר, היא אחת השחקניות הכי יפות בסדרה הזאת... ולא ידעתי שצא'ד יודע על הרגשות שלה כלפי אית'ן, ממתי? אייבי גם הצחיקה אותה! כרגיל הם משכו את הזמן עד שהיא הראת לה את הבירדי בירדי אבל לפחות היא עשתה את זה עם טעם ולא גרמה לי לעביר ערוץ כל שתי שניות!... שרידן העקומה הזאת! שניה אחרי שהיא אומרת ללואיס שהוא לא מסתכל לאן שהוא הולך, היא מסתובב ונופלת!... נו באמת, י'עיוורת!! והקטע של "תספרי ת'אמת" כבר לא מעניין! זה ברור שהיא לא תספר לו... לא עבר מספיק זמן! כמו שציינתי בנושא, לא הראו את גרייס המון זמן וכן, בטח תגידו "וטוב שכך".. אבל מה?.. יצאה לפנסיה? שובתת? בקיצור הפרק היה ממש מצחיק

Principesa Reut

New member
גם אני לא ידעתי את זה...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אבל כמו שכבר אמרתי פה - תמיד אפשר להשלים את הפרקים החסרים ע"י פלאשבקים...

python 4

New member
אני לא הבנתי דבר אחד -

כשאייבי דיברה על הילדים שלה עם איב אז היא אמרה משהו כמו "אית'ן ושלושת בנותי כבר מבוגרים". עכשיו אני מבין שאת שמות שלושת בנותיה היא לא יודעת, בסדר, יקח לתסריטאים של תשוקות עוד כמה חודשים כדי להמציא 3 שמות, אבל היא עדיין לא יודעת שיש לה עוד בן?? ואית'ן הרג אותי היום בטפשות שלו. הוא רוצה לעודד את תרזה, ובמקרה יש לו בארגז מלא תחפושות וכאלה. ומה הוא אומר? "היינו עושים הצגות למשפחה.." אני באמת מדמיין לעצמי את אית'ן ושלושת אחיותיו העלומות עושים הצגה ואת ההורים הגאים ג'ולי ואייבי יושבים ומתמוגגים. אצל משפחת ניומן זה לא היה קורה! והיצור עם התסרוקת המשונה ממש, אבל ממש לא היתה חסרה לי. גם ככה צריכים אותה רק כשלמישהו מתחשק מרק עגבניות.

מרTIMMY

New member
מה?! בטח שהראו אותה היום!!!

לא זוכרת שטאבי באה לגרייס ואמרה לה שהיא נוסעת לבקר דודה בפלורידה??? וגם שהזוגות ראסל ובנט ישבו בסלון בנט ושהקבצן ניסה למכור לגרייסי את הB"S... זה היה היום!! אם כבר את גוון לא הראו מלא זמן - איזה יומיים שלושה. אבל בצדק - היא אמרה שהיא נוסעת לפגישות עסקים, יה רייט...

python 4

New member
אתה בחור אובססיבי!

תבין, מבחינת הזמן בסדרה עובר אותו זמן שם כמו שעובר בחיים. זה שכל יום שם נמשך כמה פרקים, ובכל זאת הזמן עובר כמו בחיים, זה דבר לא הגיוני שאף אחד לא מנסה להסביר. גם סימון היא דבר כזה. יש הרבה כאלה.

soapsfan

New member
כשנגיע לקיץ 2003

אז נדבר. מ18 באוגוסט עד 26 בנובמבר,76 פרקים,חמש עשרה שבועות בזמן אמת,ויום אחד בזמן הרמוני. הכי ארוך לפני זה היה 28 בפרואר-9 במאי 2001[10 שבועות בזמן אמת]

soapsfan

New member
אבל ככה זה בכל אופרות הסבון

אז אין מה לחפש כל מיני תככים וזימות מצד תסריטאי תשוקות להשתלט על העולם..איכס עכשיו נזכרתי ביום בהרמוני שפיית' מתה ונמשך כמעט חודש שלם בזמן שלנו! כל פרק צ'ריטי הלכה קצת,החדר שלה נשרף כמעט שלושה פרקים והיא לא התעוררה..בלעעכס!!

מרTIMMY

New member
אתה יודע במקרה

על יום ארוך במיוחד שמתקרב אלינו לפרקי ישראל?

מרTIMMY

New member
אתם כנראה לא מבינים...

אני מחפש הגיון בזמן ואני ימצא אותו. אני מפנה את כולם למחקר שנמצא פה איפושהוא... פרטים נוספים בקרוב

backstreet girl

New member
שואיס שואיס שואיס ............

הם היו הורסים.... הם מדהימים.... מתה על שואיס....... איזה קטעים היו עם תרזה איתן וצ'יטני. חחח...... אייבי ענקית..... איב צבועה....

פרק נחמד...

אבל לא יותר מזה. הקטעים של שואיס היו נחמדים. הרביעייה בבקתה היה קצת דפוק. ואיב ממש חרא, איך אייבי תצליח להשיג חזרה את הבירד סטצ'יו עכשיו? זה לא יהיה מעניין אם איב תשמיד אותו!

python 4

New member
רעות היתה קוראת!../images/Emo8.gif

אבל גם אני אהבתי את קטעי תרית'ניטניאד. זה פשוט מתסכל אותי איך בנאדם (אית'ן) יכול להיות כזה אטום וכזה מפגר. הרי צ'אד, שלא מכיר את תרזה כל כך טוב, קלט תוך שנייה שהיא מאוהבת באית'ן, ואילו אית'ן הדביל הזה תרי כבר אמרה לו "אני אוהבת אותך!" והכל, ועדיין הוא אטום יותר מהבירד סטאצ'ו. איך בנאדם כזה יכל היה לגמור משפטים? הרי עורך דין אמור להיות בעל תפיסה טובה וקליטה מהירה, לא?

למעלה