הפרק היומי - 203

מרTIMMY

New member
לא, הבנת לא נכון...

איתן הוא לא ע ו ר ך - ד י ן! הוא עורך הדין של משפחתה של גוון - זה הכל. וזה אומר הכל...

python 4

New member
מזתומרת?

הוא עורך דין, לא? גמר בית ספר למשפטים לא? הרי הוא הגן על שרי במשפט שלה נגד לואיס... זוכר?

soapsfan

New member
הוא כן עורך דין

זה שלא מראים אותו עובד כל הזמן לא ואמר כלחום..אבל כפי שפייטון אמר הוא כן היה עהעורך דין במשפט של שרידן נגד לואיס והכל

מרTIMMY

New member
אבל עיקר תפקידו

זה להיות עורך הדין האישי של המשפחה של גוון. נקודה. קום!

soapsfan

New member
מה הקשר?

זה לא משנה איפה הוא עובד,אז עיקר תפקידו זה לעבוד אצל המשפחה של גוון..והנקודה שלך היא..?הוא עורך דין וזהו..

shuis4ever

New member
עזבי../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

פשוט קשה לו נורא כשמתקנים אותו. יש אנשים כאלה..

מרTIMMY

New member
shuis4never

להירגע בבקשה... תודה. וחוצמזה אם הוא ממש עו"ד - אז כנראה שהוא לא מוצלח במיוחד. אנחנו רואים אותו כל יום - בוקר צהריים וערב והוא טיפל בוקשי באיזה תיק אחד או 2. איתן - תתפטר!!!

python 4

New member
אל תיקח את זה בשוק

אבל אף אחד לא ממש עובד שם.. הרי ג'ולי לא מטפל בעסקי האימפריה שלו, הוא כל הזמן מתעסק עם שטויות, ולואיס מקבל חופש מהעבודה ללא הגבלה כדי לבלות עם שרי בפריז. שלא נדבר על זה שכל הטינס הולכים לטיול סקי באמצע שנת הלימודים.

מרTIMMY

New member
אתה טועה... שוב...

הטינס יצאו לטיול שנתי - נכון, אתה רחוק שנות אור מהבצפר אבל יש טיולים שנתיים כל שנה, גם בארהב. ג'ולי לא אחראי על אימפריית קריין - אליסטייר עדיין חי להזכירך. והוא המנהל! עוד משו?

python 4

New member
הא? ככה יוצאים לטיול שנתי

בלי השגחת מורה? ועוד לטיול סקי? ורק קיימונריסצ'ריגל? איפה שאר התלמידים? ואתה רוצה להגיד לי שלג'ולי אין שום תפקיד באימפריית קריין? הוא לא מנהל כלום? אז מה הוא עושה כל היום? בטח יש לו איזה תפקיד. לא, היחידה שעובדת שם כמו שצריך היא ד"ר ראסל וגרייס שמכינה מרק עגבניות לכל דורש.

מרTIMMY

New member
אני חולה על המרק עגבניות של גרייסי

וחוץ מזה היא אישה כזאת מתוקה... קצת מטורללת ונאט-קייס כזאת... אבל מתוקה... ומה עושה ג'וליאן כל היום? תזכור, אתה גרמת לי להזכיר את זה... הוא מתעסק ב-ב י ר ד ס ט א צ' ו ! ! ! בביג מאדר פאקינג סטופיד בירדדד סטאצ'ו!!!!!!!!!!!!

soapsfan

New member
נגיד שזה טיול שנתי..

ככה הם יכולים להסתובב חופשי,הם צריכים להזמין מקום באכסניה לפני,תרזה וויטני פשוט עוזבות את האכסניה ועוברות להם לבקתת קריין..

מרTIMMY

New member
ולא סתם בן

עדיין לא התאוששתי מיום 76 הפרקים... שJERk אמר קיץ שלם=יום אחד, דמייניתי 20, 30 פרקים. מקסימום 40. אבל 76????? כאילו... אני אפילו לא מצליח לדמיין את זה.... כל הכבוד תסריטאי תשוקות!!!

../images/Emo41.gifהסיכום שלי../images/Emo41.gif

איך זה שוויטני לפני שהיא לבשה את השמלה הייתה צולעת ואחרי שלבשה את השמלה היא לא!?!! ממש טמטום!!!
כרגיל--> ת'רזה מפגרת
נו שרידן תספרי כבר ללואיס!!!!!!!!!!!!
איב גנבת!! חחח הייתפ צריכים לראות אותי! צעקתי לטלוויזיה:"תגנבי, תגנבי, תגנבי..." חח

כן בטח..../images/Emo41.gif

"הגורל יחתן אותי ואת איתן" "למה איתן לא רואה שהוא מאוהב בי?" טוב שהיא לא מפרגנת לעצמה!!!

moran14h

New member
/אממממ

אני הגעתי האיחור רציני (ויש כאן שירשור רציני)אז לא טרחתי לקרוא את השירשור.. הנה הביקורת שלי: היא פרק יפה ..לא כמו אתמול.. שואיס מתוקים צ'אד ו וויטני פיכס איתן ותרזה מותק ואייבי היתה גדולה..חרא זה כל מה שאני זוכרת..

למעלה