להירגע בבקשה... תודה. וחוצמזה אם הוא ממש עו"ד - אז כנראה שהוא לא מוצלח במיוחד. אנחנו רואים אותו כל יום - בוקר צהריים וערב והוא טיפל בוקשי באיזה תיק אחד או 2. איתן - תתפטר!!!
אבל אף אחד לא ממש עובד שם.. הרי ג'ולי לא מטפל בעסקי האימפריה שלו, הוא כל הזמן מתעסק עם שטויות, ולואיס מקבל חופש מהעבודה ללא הגבלה כדי לבלות עם שרי בפריז. שלא נדבר על זה שכל הטינס הולכים לטיול סקי באמצע שנת הלימודים.
הטינס יצאו לטיול שנתי - נכון, אתה רחוק שנות אור מהבצפר אבל יש טיולים שנתיים כל שנה, גם בארהב. ג'ולי לא אחראי על אימפריית קריין - אליסטייר עדיין חי להזכירך. והוא המנהל! עוד משו?
בלי השגחת מורה? ועוד לטיול סקי? ורק קיימונריסצ'ריגל? איפה שאר התלמידים? ואתה רוצה להגיד לי שלג'ולי אין שום תפקיד באימפריית קריין? הוא לא מנהל כלום? אז מה הוא עושה כל היום? בטח יש לו איזה תפקיד. לא, היחידה שעובדת שם כמו שצריך היא ד"ר ראסל וגרייס שמכינה מרק עגבניות לכל דורש.
וחוץ מזה היא אישה כזאת מתוקה... קצת מטורללת ונאט-קייס כזאת... אבל מתוקה... ומה עושה ג'וליאן כל היום? תזכור, אתה גרמת לי להזכיר את זה... הוא מתעסק ב-ב י ר ד ס ט א צ' ו ! ! ! בביג מאדר פאקינג סטופיד בירדדד סטאצ'ו!!!!!!!!!!!!
עדיין לא התאוששתי מיום 76 הפרקים... שJERk אמר קיץ שלם=יום אחד, דמייניתי 20, 30 פרקים. מקסימום 40. אבל 76????? כאילו... אני אפילו לא מצליח לדמיין את זה.... כל הכבוד תסריטאי תשוקות!!!
אני הגעתי האיחור רציני (ויש כאן שירשור רציני)אז לא טרחתי לקרוא את השירשור.. הנה הביקורת שלי: היא פרק יפה ..לא כמו אתמול.. שואיס מתוקים צ'אד ו וויטני פיכס איתן ותרזה מותק ואייבי היתה גדולה..חרא זה כל מה שאני זוכרת..