הפרק היומי - 204

שאלה על אית'ן

אני צריך שתסבירו לי משהו, מישהו שראה את הפרק היום עם האלביס הזה... איתן אמור לשחק הומו? או הומו במציאות? אני לא מבין מה היה הקטע הזה.....................................

soapsfan

New member
חחחחח

כן זה באמת היה מוזר.ץ.ץץ.אבל אהבתי את הקטעים שאית'ן ותרזה שרו

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 204 ../images/Emo44.gif

יוווו איזה פרק יפה
גם המון תרית'ן וגם המון שואיס
תקציר הפרק
איתן וצ'אד מנסים לשמח את וויטני ותרזה, התקועות עימם בבקתה, ומכינים ארוחה חגיגית; טי.סי מצליח לפתוח את פסל הציפור; בריוניו של ז'אן לוק רודפים אחרי לואיס ושרידן ותופסים אותם במלון. והנה מה שאני חשבתי על הפרק (חחח רשמתי, כדי שאני לא אשכח
)
למה לעזאזל תמיד כשאנשים בורחים (ע"ע איב מאייבי) הם עוצרים כדי לדבר לעצמם, ואז ממשיכים לברוח
חחח שמתם לב שלואיס לא הצליח לסגור את הטלפון
בכלל, כל הקטעים של שואיס היו ממש מצחיקים ויפיייים
ממש התאהבתי בשואיס בפרק הזה... אבל למההההההה הוא לא יכול פשוט להגיד לה שהוא פאקינג רוצה אותה
אני יודעת שאני לא מקורית, אבל - כמה מטומטמים החוטפים האלה יכולים להיות
השיר של תרית'ן היה יפה, אבל זה פשוט היה פלייבק שאי אפשר להתעלם ממנו וזה ממש ממש ממש עצבן אותי
חוץ מזה - גם שומעים שאין קשר בין הקול של תרזה לבין מי ששר... אית'ן דווקא כן נשמע אמיתי...
למה לעזאזל שרי הולכת על עקבים בגובה 7 קומות
היא לא יכולה להיות חכמה מספיק ופשוט להוריד את הנעליים
זייהו
סך הכל - פרק מדהים

soapsfan

New member
הפלייבק היה מעצבן

וגם הדרך שהם עברו לתרזה כל רגע עצבנה אותי.

shuis4ever

New member
../images/Emo23.gifפרק מ-ד-ה-י-ם../images/Emo41.gif אבל....

למה התכוונת ב-"אין קשר בין הקול של תרזה לבין מי ששר". זה הקול שלה (!!!!) היא זמרת. והיא שרה כזה מהמם. והיא וטראוויס כל כך מתוקים ביחד וכ"כ מתאימים. חבל שהם לא יחד במציאות. וכנל לגבי אהוביי הנצחיים- שואיס!!!
המדהימים-פצצתיים-מהממים-מפילים-סוחפים-וכל כך מאוהבים!!! לדעתי הם שני השחקנים הכי טובים בסדרה, כי הדמויות שלהם כל כך אמינות. רק כשהם מדברים אחד עם השניה, מרגישים איך הם מתים לקרוע את הבגדים אחד מהשני... ושלא נדבר בכלל על הטנגו (!!!!). איזה מתוקיייייייים! כל פרק עם שואיס (ותרית'ן) ובלי בנט'ס+צ'ריגל זה פרק מצוין! ובכלל, אם היו מעיפים את איב וטיסי הנעל, שכל החיים שלו סובבים סביב הגוש עץ המגולף הזה - זה בכלל היה פרק מושלם!!!
דרך אגב- אתם מה זה אומר שהוא פתח את הפסל------ NO MORE FUCKING BIRD STATUE! :) פרק שווה! שואיס שולטים!

מרTIMMY

New member
באמת?

לא עוד BS? עשית לי את היום... (אבל משו אומר לי שעוד לא ראינו את הסוף של... איך אמרת... גוש העץ המגולף...) אגב לא ראיתי היום ואני גם לא יוכל לראות ביום ראשון בבוקר - אז תודה לכולם על הביקורות. נהניתי לקרוא את כולם. את כולם כמובן, חוץ משל soapsfan והסיבה שמורה במערכת...

מרTIMMY

New member
יש גבול!

נשמה אתה הופך להיות מטרד רציני ואני מאוד יודה לך אם תפסיק להגיב לתגובות שלי. כי אני בטוח יפסיק להגיב לשלך... ולך תראה איך הגבתי לך בהייד פארק...

moran14h

New member
היה פרק יפה

שואיס היו מזה חמודים (רק הם דיברו עם עצמם ..דיייי!) אית'ן היה מזה מתוק אבל הקטע עם אלביס....היה פשוט צריך לחתוך את זה בעריכה! והקטע שהם שרו דואט היה מגעיל ורציתי להקיא..זה היה חולני מידי. איב וג'וליאן מעצבנים! אייבי היתה בסדר אבל זה מתחיל לעצבן! תמצאי דברים חדשים להתעסק בהם פור גאד סייק! וויטני מכוערת ומעצבנת אבל צ'אד היה חמוט! (הוא בדרך כלל חמוט). אמממממ בקושי היו דמויות בפרק.. וגם אני שמתי לב שלואיס התקשה להניח את הטלפון..(בטח לא היה להם תקציב לצלם עוד טייק..)

Principesa Reut

New member
אוי, שכחתי לשאול משו ../images/Emo26.gif

בפרק שעבר אית'ן אמר לצ'אד שיש לו תחפושות מהתקופה שהם היו קטנים... אז איך לעזאזל זה בדיוק במידה שלו

soapsfan

New member
כמו שכל בגד של האחיות של אית'ן

נמצא במקרה בכל מקום שתרסזה הולכת לשם ומתאים לה[כמו השמלה של סינדרלה הזו כשהיא הלכה למנשף עם אית'ן..ועכשיו יש להם גם במידה של ויטני!איזה נחמד]

Ker 15

New member
הפרק../images/Emo6.gif....../images/Emo98.gif....

קטעי שןאיס היו חמודים וחבל ששרידן כל כך עקשנית חחח וגם לואיס..!
הקטעים של אית'ן ותרזה היו ממש גרועים לדעתי זה היה יותר מדי קיטשי כזה (אית'ן היה נראה די הומו..חח) ובכלל זה הי ברור שזה היה פלייבק.
הלוואי שהיו זורקים את איב וטי סי יחד עם הפאקין בירד סטסטשיו הזה לאש!! הם סתם הורסים את הסדרה...חתיכת עץ בצורת ציפור אפילו לילדים בני חמש היה פחות ענין בחתיכת זבל הזאת ואחרי כל ההתעללויות ונסיונות פתיחה שהוא עבר הוא לא אמור להיות כבר שבור והרוס?!
מסקנה:
שואיס שולטים!
אית'ן הומו בהכחשה(הוא יכול להצטרף לקבוצת תמיכה יחד עם מיגל)
הבירד סטטשיו=השטן!

soapsfan

New member
../images/Emo6.gif

אגב הנה תמונה קטנה של לינדזי וטרוויס משתעשעים..LOL זה מהסצינות שלפני כמהפרקים כשאית'ן/צ'אד מחלצים את תרזה וויטני

Principesa Reut

New member
איזה כיף לה ../images/Emo10.gif *מקנאה*

היא גם מדהימה, היא גם מתחתנת עם פוקס (אין לי מושג איך קוראים לו במציאות *נסקלת*) וגם יוצא לה "להשתעשע" עם טרוויס

moran14h

New member
הבירד סטצי'ו באמת השטן

אבל אית'ן לא הומו..למה לומר דבר כזה? גם אני חושבת שהקטע של אלוויס היה מגעיל ודיי עליז מצידו ..אבל עדיין .אית'ן לא הומו!

soapsfan

New member
אגב

את מי צ'אד נורא עצבן?הוא מעצבן אותי גם ככה אבל היום הוא עצבן אותי יותר..איזה מתלהב

למעלה