הפרק היומי - 204

Principesa Reut

New member
מרטימי וסופספן לפה../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

תגידו, מה קורה לכם אנשים
למה אנחנו צריכים להגיע למצב כזה
אין שום סיבה שבעולם שתריבו על תוכנית טלויזיה, וגם אם הדעות שלכם שונות אתם לא צריכים לריב עליהן
לכל אחד יש זכות לחשוב מה שהוא רוצה... אז מעכשיו- כמו ילדים קטנים בגן... ואמרתי את זה כבר לשואיס4אבר ופייתון - כל מילה שיוצאת לכם מהמקלדת שלא נראית לי תמחק... 3 מחיקות = חסימה ברור
ודי כבר אנשים
די לריב

python 4

New member
מילא רבים..

אבל בלעדי? תתביישו לכם! קדימה רעות, תחסמי אותם.

מרTIMMY

New member
WHAT?!?!?!?!?!?!

ועוד לחשוב שהצטרפתי למאבק שלך ובנוסף הגנתי עלייך בפור' אופרות סבון... לחסום??? אותי??? SHAME ON U מעתה - לא עוד מיסטר נייס גאי...

python 4

New member
זה בגלל ששכחת את הכלל מס' 1

של הפורום: לא רבים בלעדי! מה זה פה? הכסדום היינו הלעמורה דמינו? אגב לאיזה מאבק הצטרפת?

python 4

New member
האמת היא...

שלא יודע למה אבל אני מתחיל להעריך את צ'אד יותר ויותר ככל שהזמן עובר.. עוד מעט הוא עלול בטעות להפוך לדמות החביבה עלי.

i like../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif|שיין|

היה פרק נחמד מאוד מאוד מאוד
חח הוא היה מצחיק ברובו...
תרזה..למה העיניים שלה כל הזמן דומעות..? חוץ מזה היא שיחקה טוב..
איתןןןן כזה חומד!!! הוא יותר שווה מאלביס
[סתם סתם, אין מקור להשוואה...]
צ'אד....גרר ויטני לא שווה אותך.
איב ואייבי...גררר כמה צפוי זה יכול להיות?
אין מיגל. אין צ'ריטי. אין קיי. לא שווה....
יש הרבהההה לואיססס השוטר
יאיייייי פרק אחלה

Principesa Reut

New member
יייייייייששששששש../images/Emo70.gif

סוף סוף מישו שמסכים איתי שאית'ן היה חמוד בפרק הזה
חבל שלא כל הפרק רק ישבתי מול הטלויזיה ואמרתי "איזה חמוווווווודדדד איזה חמודדדדדדדדדדדד"....

soapsfan

New member
היה קטעים כשאייבי אמרה

לפילאר[כפילאר תהתה למה איב גנבה את הציפור]שאיב לא מעצבת מחדש את הבית שלה

Principesa Reut

New member
חחחחחחח.... ../images/Emo6.gif

אכן, זה באמת היה מצחיק

Why would she do such a thing
Well, shes not redecorating

soapsfan

New member
אגב שוב אני חייב לומר

שפילאר מעצבנת!ג'יש תשיגי לעצמך חיים! אפילו כשזה לא שעות העבודה שלה היא עדיין הולכת לאחוזה להטיף לאייבי מוסר..
אגב רק אני חשבתי שהקטע שלואיס פתח את הדלת,ראה שזה הרוצח וטרק אותה היה קורע מצחוק?!וזה היה טיפשי מאוד גם!! ולסיום...תחטיפו לצ'אד כאפה

backstreet girl

New member
פרק מהמם......

אוי שואיס היו מדהימים...... שיתוודו כבר לאהבתם... עם תריתן וציטני היו גם קטעים...שיר ממש יפה.. ואייבי ענקית.. איב....בא לי שתחשף כבר וחולרה הזאת...

python 4

New member
צריך למצוא דחוף תחליף לצ'יטני

כל פעם שאני שומע את השם הזה אני נזכר במנקה הארובות ממרי פופינס. לא יודע למה. אולי צ'אדני?

python 4

New member
שוב תרשה לי לעבור לנוסחת שואיס.

הרי כבר הגענו למסקנה פעם שלואיס תורם 80% לקשר בעוד ששרי תורמת רק 20% ולכן לואיס מקבל 4 אותיות מתוך ה- 5 שלו ושרי רק אחת מתוך החמש. אותו דבר כאן. צ'אד לא יותר חשוב מוויטני, אך לצ'אד יש רק 3 אותיות לתרום בעוד שוויטני נהנית לה מלא פחות ולא יותר - ספור את זה! - 6 אותיות! כלומר כל אות של צ'אד שווה שתי אותיות של וויטני, או כמאמר הפתגם מוטב צ'אד אחד ביד משתי וויטנים על העץ. כעת, בוויצ'ד יש 3 אותיות מוויטני ו- 2 אותיות מצ'אד, ששווים כאמור ל- 4 אותיות וויטני, מה שאומר שצ'אד מקבל כאן אות אחת נוספת! זה לא צודק כמובן. מאידך, בצ'יטני יש אות אחת צ'אד (שהן 2 אותיות וויטני) ו- 4 אותיות וויטני! כאן וויטני מקבלת כפל חשיבות מצ'אד! וזה עוד יותר לא פייר. למטרות איזון, אם כן, היינו צריכים לקחת 2 אותיות צ'אד ו- 4 אותיות וויטני, כלומר צ'איטני. אבל מאחר וזה נשמע כמו סינית, אין לנו אלא לבטל את ה- י' של וויטני (שבינינו, לא שווה הרבה) ולהגיע לפשרה המקובלת ביותר - צ'אטני. זה גם נשמע כמו צ'אט (שזה מה שצ'אד וויטני עושים כל הזמן, במקום
) וזה גם מתאים מבחינה שוויונית. שלום ותודה.

איך רואים שתרזה לא שרה באמת!../images/Emo41.gif

חחחחחחחחח איתן היה נשמע ככה ככה.. איזה חמודים שואיס!!! גם אני שמתי לב שלואיס לא הצליח לסגור את הטלפון
סוף סוף סוף מותח באמת!!! סיכום:
(הרבה מהנקודות זה הסוף המותח)

פאקינג שיט דוד!

אני לא מאמינה על המתח שיש בין שרידן ללואיס! כאילו, טוב שאת לא ילדה מטומטמת ומפונקת שלא מוכנה להגיד מה שיש לך בלב... זה כל כך ילדותי הקטע הזה!
ע ו פ ו מ פ ה א ל א א ם א ת ם ר ו צ י ם ל ד ע ת מ ה נ ס ג ר ע ם ש ו א י ס כאילו, היא צריכה כמעט למות ולהיכנס לפאקינג קומה כדי שהם יודו איך הם מרגישים אחד לשני! ושתבינו, זה לא שהיא אומרת לו למה היא סטרה לו, כן? הם פשוט מחליטים לפתוח דף חדש...ואז היא מתה? אני לא ממש זוכרת איך זה הלך... אבל אני יושבת מול המסך ומתה שהם ידברו על זה, אבל לא!!! די די!!! וטוב שהצרפתים האלה לא נכים בטירוף! יש לך אקדח = תירה! למה אתה מחכה?! היא לא תחכה שתירה בה, למרות שמדובר במוח הציפור של שרידן אבל לא משנה...תירה בה כבר! תזרז את תהליך המוות שלה שתספר ללואיס איך היא מרגישה! סעמאק...לקחתי את זה קשה
סוף
הקטע שאית'ן ותרזה שרים זה פלייבק או מה?! וזה באמת הם שרים? כי זה נראה כל כך מזויף! כאילו היא התאימה את עצמה למה שהזמרת ברקע שרה...די גרוע! וצ'אד! אלוהים! תנשק אותה! למה אתה מחכה?! טוב...הפרק היום טלטל אותי נפשית... ושמתם לב איזה פרסומת אייבי עשתה לתשוקות? כל הנאום שהיא עשתה לאיב על איך אי אפשר בלי תשוקות בחיים? שהחיים בלי תשוקה הם אפורים ומשעממים? כאילו יותר פרסומת מזה לא יכול היה להיות

shuis4ever

New member
חשוב מאוווווווווווד!../images/Emo124.gif../images/Emo26.gif

אוקיי, בגלל שהרבה התבלבלו פה הנה הבהרה---- מי ששר בפלייבק את השיר kiss me בדואט הם באמת לינדזי(תרזה) וטראוויס(אית'ן)! זה אמנם פלייבק, אבל של הקולות שלהם!!! ולמי שלא יודע תרזה היא זמרת וכך היא החלה את הקריירה שלה- במחזות זמר מצליחים!נכון היא שרה מהמם?
והיא ממש ממש יפה ואית'ן כזה מתוק... :)

מרTIMMY

New member
כן גם שמעתי שהם שרים באמת

מומלץ ביותר לראות אותם יחד עם גוון2 שרים את שיר הפתיחה בבקתה. שמה הם שרים LIVE וזה מצחיק בטירוף!!

Principesa Reut

New member
אני דווקא ../images/Emo26.gif

לא חושבת שהוא התנהג כמו הומו.. ואני ידועה כאחת שיש לה חולשה להומואים
(מהצד הטוב כמובן...
) באמת שאני לא חושבת שזה היה בקטע הזה... כי כבר בהתחלה הוא אמר שהוא מוכן להשפיל את עצמו....

למעלה