הפרק היומי - 205

מרTIMMY

New member
גם אני מגיב קצת באיחור...

אח... איזה פרק היה היום... איך שמיגל הציל את צ'ריטי ממסילת הרכבת בשנייה האחרונה. וקיי הזאת - היא ממש חשבה לתת לצ'ריטי למות!! אבל מסכנה טאבי שהאנג'ל ברט המסריחה עשתה לה צלקות ביד... מסכנה... נ.ב. מה עם הקבר שטימי חפר לצ'ריטי? הוא באמת מתכוון לשים שם ג'קוזי? ומה עם הסלולר שטאבי נתנה לו? הוא יכול להכניס אותו לבור כי לא נראה לי שהוא ישתמש בו בעתיד הקרוב... ואיך תרזה דמיינה שהיא סינדרלה... אח... נראה לי שהיא תשיג את איתן יותר מהר ממה שנדמה לה...

מרTIMMY

New member
היי!!!

בהצבעת הנידוי שלך מהפורום אני מצביע בעד!!! בי קרפול... סתאאאאאאאאאאאםםםםםםםםםם..........

shambi

New member
איזה פרק לא יפה!!!!

כל אחד חושב שהוא בחוג זימרה.... זה היה כל כך ברור שוויטני לא שרה באמת, תארו לכם איך זה היה כשצילמו את הסצינה... צ'אד מסתכל על וויטני שלא עושה כלום חוץ מלהזיז את השפתיים. טי סי ואיב עלו לי על העצבים
גם פה זה היה ברור ששום דבר לא יקרה.. העיקר טי סי צעק "אלוהים אדירים".. כולה אין שם כלום! בוא נעשה מזה סרט, למה לא??? ולואיס ושרידן מתחילים להרגיז אותי! כמה כבר אפשר להציל חיים של אדם?.... תן לה למות וזהו, היא כבר תחזור..

I n n u e n d o

New member
אוי וי.../images/Emo136.gif../images/Emo138.gif

באמת הטריד אותי העובדה שגבר. מסרב לשכב עם אישתו בשביל לפתוח איזה פסל עץ מפגר.בכל אופן פרק מוזר והזוי,טוב כל הפרקים של תשוקות כאלה!

ורק אותי עצבן ההילוליישן

שצ'אד עשה לוויטני? כאילו..זה שיר...והיא כולה שרה...ויש לי חברה ששרה פי מליון יותר יפה ודיוותי...אז אני לא מבינה אם הוא כל כך מתמצא במוסיקה מה הוא כל כך התרגש מהשיר הזה שהיא שרה לו? זה היה די צולע...

למעלה