הפרק היומי - 207

רק אני התאכזבתי

מחזרתו של הבירד סטאצ'ו היום? וכמובן שטאביתה לא מתה אלא הענף נשבר... מפרקת שבורה לא עושה כל כך הרבה רעש...אם בכלל...כאילו, מה נראה לכם? כבר התכנית הזו נמאסה עם כל ה"אוי לא!" שלה...הם תמיד עושים את זה ובסוף מגלים שזה בכלל לא נכון...יאללה יאללה...

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 207 ../images/Emo44.gif

לא ראיתי היום
אז תספרו לי מה היה
הנה תקציר הפרק
טביתה מחליטה להתאבד, לאור כשלונה הגורף להיפטר מצ'ריטי; סימון מחליטה להתעמת עם אחותה לגבי יחסיה עם צ'אד; אייבי משתמשת בתמונות שברשותה כדי לסחוט את איב שתעזור לה להשיג את סם. טאבי מחליטה להתאבד
איזה לא חינוכי
אה, ונזכרת בעוד משו מצחיק מהפרק אתמול
לואיס קרא לחוטפים הצרפתים "פרופשיונלס"... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

היום בתשוקות

לא כל כך מעניין. נמאס לי מצ'אדני, וגם מקיי (שהייתה היום מאוד תככנית והתחשק לי לזרוק עליה משהו) וגם מסימון. צ'ריגל היו נחמדים, אבל נמאס שצ'ריטי לא יכולה להיות רגועה אפילו לכמה רגעים, וישר מוצאת משהו חדש לחשוש ממנו. היה מצחיק הקטע שג'וליאן ירה באייבי, ובסוף התברר שזה פגע ביין. אני כבר רוצה שאייבי תחשוף את איב המעצבנת.

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif הא...חחח ../images/Emo6.gif

לא ראיתי מההתחלה, ועכשיו הבנתי מהם הכתמים על החלוק של אייבי... חחח...וכמה עוד ניסיתי לפענח מזה...חח

../images/Emo41.gif-סיכום שלי-../images/Emo41.gif

לא היה היום שואיס
ג סימון! גו סימון! עוד סיבה שוויטני כלבה!!!! היא לא סיפרה לסימון על הארוחת ערב! איזה מזל שיש את קיי הממי בסדרה שיודעת להראות את הפרצוף האמיתי של וויטני
עכשיו שוויטני תדע לא להרוס לאחותה! מעניין באמת מה איב הייתה אומרת על זה...
טימי הדפוק הזה! עוד הוכחת שהוא דפוק! הו מראה עוד סיבות לטאבי שהיא צריכה להתאבד! פשוט טיפש! שכבר פלאפי יאכל ונגמור עניין
הקטעים של צ'ריגל--->
סתם סתומים חסרי משמעות...
אייבי, אייבי, אייבי... את יודעת בהחלט לחקות מתה מצויין... אבל אל תעשי את זה יותר
זה הפחיד אותנו
ג'וליאן הסוטה הזה! כמה שאני לא סובלת את איב ואני חושבת שהיא דומה לקופה, שיעזוב אותה כבר! הוא סתם חרמן זקן... לסיכום: פרק טוב מאוד!
וחצי

היה פרק חמוד

אני דווקא חשבתי שקטעיצ'ריגל של היום היו נחמדים. סימון עיצבנה - איזה צרחות על אחותך! צ'אד במילא לא שם עליך! וזה לא אשמת ויטני שהיא לא סיפרה לה על הארוחת ערב - זה בטמת לא חשוב. וקיי - הסכסכנית הזאת! בכוח היא מנסה להסית את סימון נגד ויטני!!! אייבי היתה מותק. עם ההעמדת פנים שהיא מתה ואז עם ההאזנות סתר
איזו מותק! בכלל כל קטעי איב-ג'וליאן- אייבי היו חמודים
איב וטיסי היו משעממים כרגיל - הוא כזה דוחה. איך היא מסוגלת לשכב איתו ועוד להגיד שלשכב עם ג'ליאן היה השפל בחייה?

I n n u e n d o

New member
הופה איזה פרק../images/Emo70.gif

אוקי,חשבתי לדחות את זה לרגע אחר,לא חשבתי על זה מעולם בצורה כזאת אבל יש לי משהו אחד להגיד אייבי
מלכה
מלכה מלכה מלכה מלכהההההההההההה! הקטע שהיא הבהילה את ג'וליאן "בווו" היה כל כךךךךךך מצחיק פרק נורא יוצא דופן מכולם מלא דרמה,היחיד שאהבתי מהשבועיים האחרונים

python 4

New member
איזה מקריות

גם אותי עלילת פריז מעצבנת 'רצח'. חבל רק שלא היה שום רצח וגם לא יהיה בזמן הקרוב, לא כל עוד רופייר מחזיקים באקדח. חברים - הסבת מקצוע דחוף. וגם קורס לרענון השפה הצרפתית. ואייבי הרגה אותי היום, כמו תמיד...
איזו חמודה היא כשהיא מצוטטת לשיחות של אחרים. אני רק לא מבין דבר אחד - ג'ולי הוא עד כדי כך טיפש שלטלפון הסודי שלו במשרד, שבו הוא מנהל את התככים והמזימות שלו - יש שלוחה בסלון? טוב, כבר ראינו את השיחות שלו ברמקול עם אבא שלו (תזכורת: "כן, אבא! האדם שהתחזה ללואיס היה ממש מוצלח! אף אחד לא יחשוד בי! אה... אייבי! מה את עושה פה?")

soapsfan

New member
הפרצופים שאייבי עשתה

בזמן השיחה בין איב וג'וליאן היו ענקיים

סיכום יומי שלי ../images/Emo41.gif ../images/Emo24.gif

אני הייתי היחידה שריחמה על סימון
הרי היא צודקת במאה אחוז. וויטני יודעת שהיא רוצה את צ'אד וזה יהיה ממש לא בסדר מצידה פתאום להתאהב בו. והיא גם אמרה נכון, כמה שוויטני לכלכה עליו ואמרה שהוא אפס וכאלה.. פתאום היא מתחברת איתו!! יאלללהה - שתלך לשחק טניס. חבל שהוא לא רוצה את סימון, דווקא טיפוס נחמד. וגם קיי הייתה חמודה היום כשהיא ניסתה לעודד את סימון, בפעם הראשונה רואים שהיא באמת חברה טובה שלה וזה לא חד צדדי. עוד משהו, רק אני שמתי
שלפני שמיגל הציע לצ'ריטי ג'קוזי הוא הסתכל לה על החזה
מה נסגרר????. ולאן נעלמו תרית'ן?? לא שהם חסרו לי חס וחלילה. שאלה אחרונה, פספסתי את הפרק של אתמול . מישהו יכול להסביר לי מה היה עם צ'אדני אתמול??
רבה

python 4

New member
אם התפלאת איפה תרית'ן היו

בזמן שצ'יטנימון ניהלו את משולש האהבים החביב שלהם, אז הם היו יחד במיטה! סתםםם, נראה לך? מה היה עם תרית'ן? תרי באה להגיד לת'ן שהיא אוהבת אותו, ת'ן אמר לגוון בטלפון שהוא אוהב אותה, תרי שמעה את ת'ן והתחילה לבכות, ואז היא אמרה (שימי לב): May god be my withness, I will forget about Ethan from now on!!! או משהו כזה, ובזה זה נגמר. אגב, מה עם גוון? מזמן לא הראו אותה. שובי הביתה, גווני!

python 4

New member
טוב, טוב...

רק עכשיו שמתי לב ששאלת על צ'יטני ולא על תרית'ן. אז קבלי ביטול על ההודעה הקודמת, ולהלן תקציר צ'יטני לאתמול: צ'י שם לטני שיר, טני התחילה לבכות ובאה לנשק את צ'י, ברגע האחרון טני הבינה מה קורה וחשבה בטעות שצ'י רוצה להתחיל איתה ובגלל זה הוא שם לה את השיר. אחרי כמה צעקות וחילופי מהלומות כולם הלכו לישון (לכאורה), טני הלכה להתקלח ונפלה, צ'י בא לעזור לה ושוב ראה אותה עירומה, צ'י לקח את טני על ידיו ושם אותה במיטה, לזוועתה הרבה של מון שצפתה בכל האפיזודה מהחלון עם ידידתה הטובה קיי.

למעלה