הפרק היומי - 207

מרTIMMY

New member
מה זה אמור להיות?

האם ניסית להתחכם שאמרת: עכשיו הכל ברור לי...? האם ירדת על סדרתנו האהובה ששם כל הזמן אומרים: רגע אחד, עכשיו הכל ברור לי... ואז כמובן אומרים משו שהוא בכלל לא קשור לכלום? האם התכוונת להגיד: רגע אחד... עכשיו הכל ברור לי... עזרתי לי כי... אתה בחור אדיב... למרות שהאמת לאמיתה היא: עזרת לי... כדי שאני לא יחשוף את העבר המביש שלך... האם לזה התכוונת? האם זאת הייתה התוכנית שלך מלכתחילה?

python 4

New member
רגע, מרטימי!

עכשיו עליתי עליך! עכשיו אני יודע מה אתה מנסה להסתיר מאיתנו! *הפסקת פרסומות* *לה לה לה לה לה* *קטע תרית'ן קצרצר* *שואיס בורחים מרוצחים* *צ'יטני. בחיי היא משלה את עצמה* אתה מנסה להסתיר מאיתנו את זה שאתה בנאדם מאוד משעשע! תישאר!

גם אני חושבת ככה!../images/Emo41.gif

וויטני מ-ג-ע-י-ל-ה! וקיי וסימון חמודות (סימון רק היום! קיי תמיד...)

shuis4ever

New member
איפה שואיסססססססססס?../images/Emo35.gif../images/Emo7.gif

מה לעזאזל הם מנסים לעשות שם? להרוג אותי? איפה שואיס????
ברור שהפרק היה גרוע
וזה לא בגלל שסימון המעצבנת כיכבה, או ה'טאביטימי' בולשיט או הקאמבק של הFBS, אלא רק בגלל--- שלא היה שואיס
אני כבר מתגעגעת...

backstreet girl

New member
הפרק היום היה די משעמם.............

חוץ מהקטעים של אייבי וג'וליאן.... הכול היה צפוי כזה....... בלי שואיס..... בלי איתן ותרזה... טוב נו טמוש היה ........ איזה חמוד.. הוא זקוק לנסיכה דלו......... אוף..........שואיס לא היו.... זה לא פייר....... זה לא פייר... זה לא פייר...... זה לא פייר........

מה נסגר עם השיער של סימון?

מישהו מוכן להסביר לי מה היה תקוע לה היום בשיער? לתומי חשבתי שזה מחממי אוזניים...אח"כ חשדתי שזה סוג של קשת לשיער מוזרה ביותר.. ועכשיו כבר אני לא יודעת!

moran14h

New member
תגידו ,אני היחידה שבאמת לא רוצה

שטאבי תמות? וטימי היה ממש חמוד היום! איזה משולש מפגר זה הצ'אד וויטני וסימון! גאד ! שתי אחיות מכוערות רבות על נער חמוד! זה מפגר! צ'אד צריך להיות עם תריזה (מישהו כבר ציין את זה) כי היא צריכה לשכוח מאית'ן שצריך להיות עם גוון !
לא היה שואיס היום אבל את האמת הם לא היו חסרים כל כך.. קיי היתה חמודה עם כי קצת מוזרה (לא ברור עם היא רוצה לעזור לסימון או לגרום לה לבכות..
) צריטי ומיגל כל כך מגעילים שבא לי להקיא "צ'ריטי יש לי רעיון איך תרגישי טוב יותר-אבל את לובשת יותר מידי בגדים!" "מיגל למה אתה מתכוון" חחחחחחחחח בטח כאילו שמיגל וצ'ריטי איי פעם יעשו סקס..

§weet¥

New member
חחחח

כן,משו פרופשיונלס!!!חחח איזה ניכשלים!!! אם זה מקצוענים אז מעניין מה הם לא מקצוענים...חיחי עלוב.

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif לא רק את התאכזבת..../images/Emo4.gif

באמת כבר נמאס לגלות כל פעם שזה לא משאנחנו חושבים, מרוב שכבר התרגלנו לזה, אז כבר קולטים שהכל סתם.. חוצמזה תלמדי לשים
ולא להרוס לאנשים...

למעלה