הפרק היומי - 209

python 4

New member
איזה בידור! ../images/Emo6.gif

הקטע הכי מצחיק בתשוקות עד היום! לטיסי יש אינטרנט כל כך מהיר, שאייבי מגיעה מהאחוזה שלה לבית שלו עוד לפני התמונה שהיא שלחה לו באינטרנט! טוב, אייבי רק צריכה לחצות את הכביש, בעוד שהתמונה עושה מסע מסביב לכדו"א.. חה! הרגו אותי!

LauraLF

New member
מסכימה

חחח זה היה משעשע משו ... צחקתי מאוד קטע אבל אני לא זוכרת מה זה היה... בטח אחד מהריבים של שרידן ולואיס...כמובן... כאילו זה ממש מפגר שהתמונה שם לא זזה במשך איזה עשר שעות... וטי.סי הלך לחדר להביא מסמכים בביקור של גרייס ושהוא חזר אייבי בדיוק באה ללכת.... ממש הגיוני... חחח

shuis4ever

New member
שואיס היו קורעים!../images/Emo6.gif

אהבתי שהוא עשה לה: אז את באה איתי להרמוני? שרי: אם אתה מציג את הדברים בצורה כזו
אז......לא! מתוקים :)...

shuis4ever

New member
אייבי וטי סי???../images/Emo35.gif

הם בכלל היו היום בפרק?
אה... אתה בטח מתכוון לקטעי המעבר בין ה'שואיסים'. אנשים
אני שוב נושמת... אמנם מנה קטנה של שואיס.. אבל מספיק כדי לשרוד עוד כמה ימים! הם כל כך מהממים, מדהימים, מתוקים. והם רבים כל כך יפה!! יואאאאאאאאווווו, שיתנשקו כבר!!!!!!

LauraLF

New member
אני איתך!!!

חחח כמה ימים? היום יום חמישי עד יום ראשון בלי שואיס!!!! זה נורא!!!

moran14h

New member
זה באמת היה מצחיק...כל כך טיפשי

שאיפלו צ'ריטי נראת חכמה ליד הקטע הזה (טוב לא!) שואיס היו חמודים ! וואי רק עכשיו קלטתי שלא היו איתן ותרזה ...אוףףף טאבי וטימי מלאי שמחת חיים! דיי! אייבי הגזימה! כאילו גם אני לא מחבבת את הראסלס אבל אייבי הגזימה! כאילו רק בישביל העיקרון אם מישהי הורסת למישהי אחרת את המשפחה רק בגלל שהיא היא לא רוצה לפגוע בחברה הכי טובה שלה ,אז היא זונה! אבל זאת אייבי ואיכשהו תמיד נסלח לה!

וטוב שקיי לא חיה באשליות

כן, סביר להניח שאם את תראי טוב אז הוא ירד על הברכיים ויבקש ממך להתחתן איתו כי לבת דודה שלך יש הזיות... מה ההורים שלה מחנכים אותה?!

וטאביתה כזה:

"מה?! את אוהבת את מיגל?! וצ'ריטי זו זו שאת שונאת?! ממש לא ידעתי..."
כל כך מגוחך... ואני לא מבינה, זה שמיגל יציע לקיי להתחתן לאו דווקא אומר שצ'ריטי והוא לא ישכבו... היא לא שמעה על אנשים ששוכבים אחד עם השני ואחרי זה נפרדים? וואי...טוב שהם כולם שם לא מפגרים ברמות בלתי נתפסות... ורק אני מתעצבנת מהפרסומת הזו שרצה למעלה?!

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 209 ../images/Emo44.gif

תקציר הפרק
אייבי נחושה לנקום באיב ולהרוס את נישואיה; לואיס מנסה לשכנע את שרידן לעזוב את פריס ולחזור אטיתו להרמוני, בלי להעיד נגד רוצחיו של ז'אן לוק; טביתה מעודדת את קיי לגרום לחזיונה של צ'ריטי להתגשם. ו.. אני עדיין ישנה... (ניסיתי להכין קפה אבל יצא גועל נפש ועכשיו סתם יש לי בחילה...) אז תגובה תבוא מאוחר יותר... המממ ליל טוב

כמה דברים...../images/Emo29.gif|שיין|

*איב...איכככס...גם המשחק גרוע.. ו.....הכול איכס... *אייבי........משפט אחד....I LOVE YOUUUUUUU !!! היא כל כך שולטתתת *לאונרד [המשגיח של שרידן] חתיךךך

פרק נחמד...

אהבתי את הקטעים של אייבי ואיב, הלוואי ואיב באמת תחשף, אני ממש שונא אותה. אבל עם הקצב הורדה של האימייל של טיסי (זה כבר היה ממש מוגזם, מה זה 0.000000001 kb?) בחיים הוא לא יגלה. שואיס היה נחמד, חבל שהם לא מפסיקים לריב. מתי כבר כל הסיפור שהיא חושבת שהוא מנצל אותה יסתיים? טוב, נצטרך לחכות בסבלנות. אהה, והקטעים של קיי דפוקים, היא ממש חיה באשליות.

backstreet girl

New member
פרק ממש ממש ממש ממש מעניין.........

אהבתי את הפרק של היום..... אבל גוליאן היה חסר....... רציתי שגם היום אייבי תמתח אותו עוד קצת.... שרידן ולואיס היו כאלה ......הורסים.. נו ...שיהיו כבר ביחד.... מה אתם חושבים על החזיונות של צ'רי..... האם אתם חושבים שהם יתממשו.....????. מעניין מה קיי תעשה.......

I n n u e n d o

New member
אייבי לנצח../images/Emo70.gif

אייבי המלכה
איזה מצחיקה הייתה איב שהיא ראתה את האימייל ועוד משהו על טיסי - הוא אובססיבי לגבי דברים ממש מפגרים

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif צ'יגל..

{או איך שלא אומרים את זה..חח} כבר עיצבנו אותי
איזו אהבה מעצבנת יש להם..יאנו הכל נסיכים ונסיכות.. וחיים באגדות

למעלה