הפרק היומי - 209

../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif|שיין|

[איזה תומכת אני היום...שיאאא
] גם את צודקתתת אני מההתחלה לא אהבתי אותם...

p_nurit

New member
הפרק באמת שעשע אותי

וכבר כה נמאס לי מאיב, שיסלקו אותה כבר אייבי משתפרת מפרק לפרק, גם טביתה. קיי לא קולטת כבר שמיגל לא אוהב אותה? אז מה אם היה חיזיון. צ'ריטי גם חזתה שמיגל ימות ולא קרה בנוגע לאימייל... נו, באמת!

shuis4ever

New member
עם האימייל הכי אהבתי ש../images/Emo26.gif

טיסי מסתכל כזה שעה על המחשב, כשהתמונה עוד היתה בהתחלה ורואים כפות רגליים.. ועוד אח"כ הולך וחוזר שוב... ממשיך להסתכל על התמונה ואז בא ביציאה של: "אה, כנראה שזה לא לוח שעות העבודה שלי". מה אתה אומר???.... חחח.. זה לא סואפ זה קומדיה!

מרTIMMY

New member
אגב קומדיה

טאביתה: "אני מרגישה רעננה כמו קארי ברדשאו בדייט הראשון שלה" ענק

רק אני קלטתי את הקטע שקיי

בטוחה שאם היא תראה יפה מיגל יציע לה נישואים?! היא חיה בלהלה לאנד?

LauraLF

New member
כן קיי חשבה

שאם היא תלבש שמלה ועליונית ותסדר את השיער היא תראה פצצה(שזה נכון!) ואז מיגל יזרוק את צ'ריטי פיזית ומטאפורית ויגיד לה: הו קייטלין אליזבת בנט , התתחתני איתי? פחח

shuis4ever

New member
טוב אנשים, מה נסגר?../images/Emo35.gif

בוקר טוב
! רק עכשיו התעוררתם? מהיום הראשון קיי חיה באשליות שקצת ליפסטיק ומוזיקה רומנטית - והיא נשואה למיגל. מה חדש?? יש דברים הרבה יותר הזויים בסדרה הזו למקרה שלא שמתם לב. ע"ע: צרפתים מדברים ביניהם אנגלית בצרפת, הלאפטופ האיטי ביותר בעולם, ג'קוזי ובגדי ים באמצע הרים מושלגים וכו' וכו'.

ושוב...

גרייס הטיפשה עיצבנה אותי "שמיגל יתאהב בביתנו קיי??" ובמילים אחרות " שהקוף ירצה את הפוסטמה הזו?? מה פתאום!!! בואי אני אלקק לך את התחת צ'ריטי שלי"...

LauraLF

New member
רק לי נראה או ש...

גרייס חולה על צ'ריטי הרבה יותר מאשר על הבנות שלה... ושצ'ריטי לבשה בגד ים מעוות לגמרי...!! מישהו שם לב לבגד ים של צ'ריטי?

shuis4ever

New member
מיגל בטוח שם לב../images/Emo99.gif

רק אני שמתי לב שלקח לו איזה כמה דקות טובות לנער את הפוקוס מהתחת של צ'רי?? סוף עידן התמימות?

moran14h

New member
גם אותי היא עיצבנה!../images/Emo45.gif

גרייס מגעילה! הללואי שאייבי תשיג כבר את סם ..למרות שסם גם פיכסה.. אבל עם זה מה שאייבי רוצה,זה מה שאייבי תקבל!

מרTIMMY

New member
הפרק היה טוב חוץ מ

הקטעים של שואיכס. חבל שלא הייתה מפולת שלגים בצרפת באותה תקופה... מוות איטי וכואב לשניהם ומהר!

python 4

New member
תראה אם הרוצחים לא היו כאלה

מצחיקים, אז לא היו צריכים שום מפולת שלגים בצרפת.. זה לא ששואיס נמצאים שם בבטחון ושלווה, אחרי הכל רודפים אחריהם אנשים עם אקדחים שלופים (אם כי הם לא יודעים איך להשתמש בהם).

מרTIMMY

New member
מה לא נאמר על הרוצחים האלה?

הכל. כנראה שאין מה לעשות חוץ מלהתפלל להרבה פרקים בלי שואיכס... וכשהם רוצים הם מסוגלים לעשות את זה (התסריטאים אני מתכוון)

למעלה