הפרק היומי - 210

AsHtOn GiRl 3

New member
היה פרק נחמד........./images/Emo20.gif

שואיס היו נורא חמודים........ וויטני פשוט מדהימה
סימון קרציה
איב מעצבנת....... אייבי גדולה
טיסי דפוק......אהה והוא באמת ראה פרצופים
הלוואי שכן כבר נמאס מהעניין הזה....

moran14h

New member
שואיס אכן היו נורא חמודים

אבל וויטני ממש לא מדהימה...היא מעצבנת..גם סימון.. איב באמת מזה מעצבנת וטיסי מפגר אבל גם אייבי מתחילה לעצבן . שמתם לזה שכל הפרק היה סביב 3 מקרים בלבד.? היה שואיס,היא צ'אד וויטני סימון תרזה ואיתן והיא איב אייבי וטיסי..וזהו!

Bow Wow

New member
לא הוא לא פחחחח...

אייבי כיסתה את הפנים לפני שהיא שלחה...

adi48

New member
../images/Emo58.gif

זה הרי ברור שהוא לא יראה את התמונות בסוף...

shuis4ever

New member
כמה הערות קטנות..../images/Emo124.gif

צל"ש לאייבי ותרי, על שהחזיקו מעמד פרק שלם במחיצת האסונות לבית ראסל: איב ובתה ויטני. איך אפשר לשחק כשיש לך פרטנר כזה גרוע?! לגבי ויטני, יש לי שאלה: כשהיא את כיווצה את השפתיים, והחלה להשמיע קולות של חתול דרוס--- האם זה היה ניסיון (ממש לא מוצלח) לבכי??
ובאותה הזדמנות שמישו יסביר לד"ר ראסל (שמתוקף מקצועה דווקא היתה צריכה לדעת את זה): כשאנשים מתעלפים הם עושים את זה לאט, בטבעיות, ולא צוללים לתוך הספה. אולי היא צריכה לקחת שיעורים מאנטואן, שנפל לריצפה באלגנטיות כשלואי החטיף לו
! איזה בוקס מ-ה-מ-ם זה היה , אה? lui,you're the man! גאאאאד! גם חתיך, גם שוטר, גם חתיך, וגם ג'נטלמן(חתיך כבר אמרתי?). מה עוד שרי צריכה? אני במקומה הייתי מנצלת את ה'פרייבט מיוזיאם רווום'.
חכו שאני אתפוס את המלבישה שאחראית לסוודר המזעזע הזה של אית'ן. כבר עדיף את הלוק של אלוויס על הלוק של סנטה קלאוס.

Bow Wow

New member
Retun of the SIMONSTER!!!

סינמון כזאת מתוקה - איך שהיא שואגת על אחותה זה מאגניב. גו סימון! אייבי+טי.סיב - ת'אמת עלילות הבירד סטאצ'ו כבר יותר עדיפות. והזוכה בתור הדמות הכי מטומטמת שעושה מעצמה הכי הרבה צחוק היא: ל ו א י כ ס ואני מצטט: "קפה או-לההה!!! הידד!! ייפי!!!" אדיוט... שוב לואיס ושרידן הוכיחו שיותר אידיוטים מהם - אין! ושעלילה יותר מופרכת משלהם - אין! וששיניים יותר צהובות משל שרידן - אין! אבל סך הכל פרק נחמד (כמו כל הפרקים..), חוץ מעלילות שואיז בפריז כמובן...

הצילצול

New member
שרידן ממש מפגרת!!!! ../images/Emo46.gif

היא לא מבינה שמנסים להרוג אותה בפאריז???!!! היא עד כדי כך מטומטמת?! היא עצבנה אותי לואיס יותר נורמלי ממנה בהרבה

python 4

New member
שרי היא סתומה כמו צ'רי

היא לא שמה לב שלואיס רוצה ממנה כמה ג'ובות? שימו לב: אקזיביט A: לואיס אומר לה שהוא חוזר בטיסה הזולה הביתה, והוא מדגיש את המילה זולה. אקזיביט B: לואיס אומר לה שהוא הוציא את כל החסכונות שלו על טיסה לפאריז. עכשיו לואיס לא נסע לפריז בשביל סטרול בשאנז אליזה, הוא נסע לשם כדי להציל את שרי (שעם רוצחים כאלה, בינינו, לא היתה צריכה הצלה). הבחורה לא שמה לב שהוא מנסה להגיד לה משהו? כאילו, פור גוד סייק, הבנאדם הציל את החיים שלך, לפחות תשלמי לו על הטיסה חזרה להרמוני??? אה, שרי. טוב שיש לה את לואיס שיחשוב עבורה.

הצילצול

New member
יש לי משהו להגיד על צ'ריטי

כולכם יודעים שלצ'ריטי שלי יש חזיונות של מה שהולך לקרות בעתיד אמא שלה פיית' לא ממש הסבירה לה טוב שיש לה יכולת לראות דברים כאלה וצ'ריטי לא האמינה! גם אני לא הייתי מאמינה!!!! אבל תחשבו על זה, צ'ריטי ראתה את איב וגוליאן ואת מיגל מת על השלג כל זה קרה כבר!!! אבל עכשו היא רואה את מיגל מציעה לשלד (קיי) נישואים ברור שהיא תבהל!!!! שימו את עצמכם במקומה!

למעלה