מאיזה אתר התמונות?? לואיס באמת התנהג קצת בטיפשות אבל הוא טאמבל כזה.. זה מה שיפה בו. ושרידן הזו, עד שמישהו לא יצמיד לה סכין לצוואר - היא לא תבין את הרמז. הקטע שויטני התחילה לבכות היה מזעזע.. היא עשתה את זה כל כך גרוע !! אבל כמובן שלא יותר גרוע ממשחקה העלוב של ד"ר ראסל... וואט דה הל וואס דאט?? פשוט עצוב.. אפילו טי סי שיחק היום בצורה יותר אמינה. ועל זה נאמר "מן הפח אל התחת"
אותם דמויות - אותם סיפורים בלי שינויים מיוחדים? בלי טימי, טאביתה, קיי, מיגל, צ'ריטי, האנק, בת', ריס, סאם, גרייס, פילאר, ג'וליאן, גוון... אפילו האנג'ל-ברט לא תבוא לבקר...
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 210 ../images/Emo44.gif
איחור נוראי, אני יודעת... ואני ממש מצטערת שלא ממש השקעתי בפורום בימים האחרונים... אני תחת לחץ נוראיייי
אין לי חופש בכלל... אז ממש סליחה
תקציר הפרק
איב נקרעת בין סחיטתה של אייבי לבין חוסר רצונה לגרום להרס נישואיה של גרייס; וויטני מודה בפני תרזה שהיא מפתחת רגשות כלפי צ'אד, בעוד צ'אד מודה בפני איתן שהוא מתאהב בוויטני.
אייבי כזאת גדולה מהחיים.... החשיבה שלה קורעת אותי... מסכנה איב אבל לא נורא..... איזה קטעים עם סימון וויטני וצאד.... אבל הקטעים הכי מדהימים היו של שואיס..... איזה מדהימים הם ביחד.... איך הוא דואג לה.... איזה מתוקים הם ביחד... אני מתה כבר לראות את החתונה......