הפרק היומי - 225

LauraLF

New member
נצל"ש - רעות בקשה

רציתי לבקש ממך לפתוח גלריה לליזה הובר (אהובתי ) -גוון הוצקיס ואני יכולה לתרום לשם לפחות מאתיים תמונות... וגם לדאלטון ג'יימס - האנק בנט. תודה.

שמתם ../images/Emo23.gif שהשחקנית הזאת מזכירה...

כוכבת פורנו כלשהי? אולי פמלה אנדרסון? לא יודעת להסביר... השיניים שלה לבנות מידי והאף שלה צר מידי.... לפחות יש לה עיניים יפות!

python 4

New member
איזה משרד מגניב יש לאלי!

שמתם לב שיש לו מסך טלוויזיה שמציג את אחוזת קריין? ועוד אחד שמראה את קו החוף של הרמוני. אין פלא שהוא יודע הכל מה שקורה - עם כל כך הרבה מסכים בטוח יש לו מסך אחד פנוי לראות תשוקות. תסבירו לי איך זה שראיתי את הפרק מההתחלה עד הסוף ובכל זאת פספסתי את הנשיקה של תרית'ן? טוב, בטח עוד יהיו על זה מליון פלאשבקים. כנראה שדעתי הוסחה מהגנן החדש של משפחת לו"פ. גררר. והדעה שלי על האנקי מתחילה להשתנות - למה הוא חייב להרוס? וגוון עוד לא חוזרת.. מבאס.

python 4

New member
דווקא ראיתי מההתחלה עד הסוף,

אבל באופן פסיבי, כלומר לא בריכוז אלא תוך כדי משחק בגיים בוי החדש והנוצץ שלי כך שפספסתי את הקטע של הנשיקה. כמובן שתוך כדי משחק פתאום הרגשתי לפתע הרגשה משונה כאילו השכינה ירדה עלי, והנה העפתי מבט בטלויזיה וראיתי את האליל עם הסוודר בלי הסוודר. הבנת? כמעט והפסדתי קטע לואיס נטול חולצה. זה דבר שלא יסלח. punish me, luis.

I n n u e n d o

New member
חחחחחחחח

נכון שמתי לב. בהתחלה חשבתי שהוא רואה תשוקות וזה שיר הפתיחה

למעלה