הפרק היומי - 246

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 246 ../images/Emo44.gif

תקציר הפרק
צ`אד נלקח לחדר הניתוח; סימון מאשימה את וויטני בתאונה של צ`אד; ג`וליאן שב לחדרה של תרזה ואיתן תופס אותו שוב; לואיס מלמד את שרידן לקח; תרזה ואיתן חוזרים להרמוני ותרזה מגלה לחרדתה ששכחה במלון את המחשב הנייד שלה. לא ראיתי היום
שרשרו תגובות

I n n u e n d o

New member
חח היה פרק נחמד

לעומת שאר הפרקים האחרונים היה נחמד הקטע של שואיס איך שלואיס צצחק על שרידן אני לא מבינה מה הקטע שלה למה היא לא מודה שהוא הציל אותה יותר מפעם אחת היא ממש עקשנית. תרזה הייתה קצת בהמתית היום לא יודעת למה גם סימון הייתה עגל כהרגלה.

python 4

New member
מאוד משונה. לא ידעתי ש...

גם למשפחות הכי ענייות בארה"ב, שבקושי גומרות את החודש, יש לפ-טופ. תרזה והלפ-טופ. ממש ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות. וכל השאר - same old, same old...

מיכל2004

New member
אז קצת על המצב הסוציואקונומי

כנראה שכחת יקירי שתרזה אינה סתם ענייה מן המניין אלא העוזרת האישית (!!) של גברת קריין... אגב - לא ראיתי את הפרק היום - מה עם צ'אד?

Bow Wow2004

New member
בתשובה לשאלתך - -

צ'אד היה היום בדיוק כמו שהוא היה אתמול, שלשום ובדיוק כמו שיהיה ב-17 הפרקים הבאים. רק שהפעם הוא נכנס לניתוח ויצא ממנו תוך דקה. בכלל היום היו הרבה דברים בלתי נתפסים. איתן אמר לג'וליאן שהוא לא מתאהב בתרזה שניה לפני שהיא הלכה לארוז את כל בגדיה, כולל החדשים שאיתן קנה לה. איתן אמר את המשפטון הזה ותרזה כבר חזרה ארוזה ומסודרת. אותו דבר לא ברור בנוגע לזמני ההגעה והחזרה מבקתת קריין: זכור לנו (מזמן מזמן) שאיתן נסע לבקתה (זה היה יום לפני חג המולד) לקח לו איזה 3 פרקים טובים להגיע לשם. שלא לדבר על גוון שלקח לה 10 פרקים להגיע לשם. כל פרק היא עשתה פנייה אחת. לעומת זאת, איתן וצ'אד הגיעו לבקתה (בפרקי המפולת) באותו פרק שהם יצאו לבקתה. אותו הדבר בנוגע לשרידן שנסעה היום עם המאבטח לבקתה, הגיע באותו הפרק שיצאה. משהו מאוד מוזר קורה בהרמוני...

python 4

New member
אכן משהו מוזר קורה בהרמוני -

ואני עליתי על זה! איפה גרייס? כאילו, היא כבר לא הופיעה איזו שעה, אולי שעתיים אחרונות - אתם רוצים להגיד לי שצ'אד כמעט מת, ג'ולי כמעט אנס את תרי, שרי כמעט אנסה את לואי, וכל הזמן הזה גרייסי עומדת במטבח ומבשלת? פור גוד-לואיס סייק, כמה זמן כבר לוקח להכין מרק גריסים? גרייס! מתגעגעים! שובי הביתה!

darklighter

New member
חחחח נכון פייטי

אבל תאמין לי שבאמת לא מרגישים בחסרונה..... היה פרק סבבה אהבתי את הקטעים עם טימי וטאביתה ועם שואיס....

זה נראה כאילו הם עושים רונדלים

בבי,ח עם המיטה שצ'אד עליה. כאילו, הם אומרים שצריך להכניס אותו לניתוח, איב עושה שיחה עם הבנות שלה על איך שבחורות שנכנסות להריון בגיל צעיר זה לאו דווקא דבר רע וסימון אומר לה שהיא בעצם שיקרה לה כל החיים שלה, ואז צ'אד חוזר מהניתוח. עושי ניסים יש שם בהרמוני. אני מתפלאת שלא גררו את הניתוח שלו לאיזה 20 פרקים, שכל הזמן סימון"הכל בגללך וויטני, נו אז על מה חשבת? אני יודעת על מה חשבת! (טאם טאם טאם) את חשבת על הטניס!" ונורא הצחיק אותי שהביאו את צ'אד לבי"ח איך שאיב עם המכות חשמל כזה לא ממש בטוחה במה שהיא עושה, כזה חצי שעה לוקח לה לחשוב כמה חזק השוק החשמלי צריך להיות. אני חושבת שאם במציאות היה לוקח לה כל כך הרבה זמן צ'אד היה מזמן מת.

I n n u e n d o

New member
הממ

אני חושבת שדווקא אייבי הביאה לתרזה את המחשב נייד כדי שהיא תאכל לארגן לה דברים הרי היא איך שהוא העוזרת האישית שלה.

Toxic Boy1

New member
היה פרק מצחיק ../images/Emo127.gif

סימון מאשימה את וויטני ומגדפת אותה! אהבתי....
ג'וליאן היה ממש מצחיק עם תרזה
אבל בלתי נסבל עם המשרתת והזנזונת שלו...
לואיס ושרידן- מצחיקים כתמיד.
טימי ות'אביטה- אין, אין עליהם.
באסה שלא היה את אייבי. חוצפה לשמה.

leeo

New member
../images/Emo78.gifפרק יומי../images/Emo21.gif

אני ממש אוהב את טימי והקטעים שלו.. וגם עם טאביתה.. אין עליהם..
סימון קצת הגזימה היום עם התגובה שלה לויטני.. אחרי הכול זה לא אשמתה של ויטני..
ואימא'לה איזה סוטה ג'וליאן..
.. בחיי.. ומישהו יכול להגיד לי אם תרזה ואית'ן היו ביחד? הוא אוהב אותה באמת? ולואיס ושרידן די ילדותיים
אבל מצחיק היה הריקודים..
פרק נחמד..

shuis4ever

New member
מה לעזאזל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כל כך נמאס לי כבר מהבנט'ס-ראסל'ס-T&T והחברים מהמרתף. כמה אפשררררר?
אוקיי ככה, פרק שעבר באחת מסצינות בית החולים, כשהג'יפה של סימון יצאה לרגע מהפריים, קלטתי את סם מחבק את אחת האחיות. חשבתי שסמי שלנו התחיל להתפרפר
, אבל בפרק של היום האחות פנתה לקיי ואז כבר הבנתי שזו ג'סי.
רק אני שמתי לב לדבר המזעזע הזה שהיא לבשה??? פספסתי איזה פרק בו ג'סיקה מחליטה להצטרף לקרקס? או שמא 'האלווין' מתקיים בהרמוני פעמיים בשנה??? עצה שלי----->
תקשרי לעצמך כמה חוטים, קחי את טימי ותקימו את תיאטרון הבובות הרשמי של הרמוני. זה יכול להיות מאוד רווחי בהתחשב בכך שלתושבים אין משהו טוב יותר לעשות בערבים מאשר לעבור חויה של כמעט-מוות (ראה צ'אד-שרי), לגרום לנו לרצות שהם יעברו אותה (ראה ראסל'ס-בנט'ס) או סתם להיות כוסונים בטירוף (ראה לוווווווווווווווואיס
).
הייתי חייבת לציין (שוווווב) שאית'ן אדיוט ברמות מפחידות.
עם כל אהבתי לשרי, איי גוטה סיי------>
ררררר.... דאמיט! צאי מהסרט כבר! הבנאדם הציל את החיים המעצבנים שלך בפעם ה-993,847,623,461,263,636,128,382,139,283,238!!!!! והוא גם חתיך אלוהייייייייייייי
!!!!!

LauraLF

New member
ג'סיקה מתנדבת בבית חולים

ובקשר ללואיס ושרידן... אוי מחרתיים (ספויילר) לואיס יהפוך לשומר הראש של (מון)שרי

shuis4ever

New member
זה מסביר הכלללל../images/Emo3.gif

ידעתי שהאלווין זה פעם בשנה!!!! אמממ... ושואיס----> מתי בדיוק מתחיל כל הקטע שהם ביחד נונסטופ?

shuis4ever

New member
שרשור ספויילררררררר../images/Emo58.gif

מחר זה לא. זה אחרי שהוא השומר שלה והם גרים בקוטג'.

shuis4ever

New member
אוווווווווווווווף, אבלללללל../images/Emo26.gif

מהרגע שהוא נהיה השומר שלה עד שהם ביחד יש עוד איזה מאה פרקי יובש, לא? קראתי פעם את התקצירים...

למעלה