הפרק היומי - 246

../images/Emo58.gif

אכן אכן... יש את הקטע שללואיס יש פלשים מהבקתה של שרידן והם מגלים שהיא זו שרצחה את אבא שלו, אבל הוא סולח לה, ואז היא מתה... בואו נגיד שכל זה ייקח בערך חצי שנה פלוס מינוס. אני חושבת שזה בערך חודשיים אצלהם. או להיפך? אני בחיים לא אעלה על הקצב שהולך שם. היום למשל וויטני הייתה שנייה בחדר של תרזה, תרזה עשתה גלגול לולייני על המיטה לכיוון ארון הבגדים והופסלה וויטני ליד המיטה של צ'אד מלטפת לו את היד, לעומת פרקים בהם כדי לצאת מהחדר לוקח איזה 6 מינימום פרקים.

shuis4ever

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

אבללללללללללל לא שאלתי מתי זה יגמר... אלא מתי זה יתחיללללללל
.. לפי מה שאני יודעת, ימנו אותו לשומר של, ואז הם יגורו בקוטג', הם יריבו כצפוי בהתחלה, ואז יש איזה תקופה של מתח מיני ביניהם ורק אח"כ---------------------------------------------------------------------------------------------הם ביחד רשמית וכל הזמן. ואחרי התקופה שהם ביחד כל הזמן שרי "מתה".

../images/Emo58.gif

אממ, הם בעצם מחליטים להחליט מחדש, כי הם לא מצליחים להתגבר על הקטע הזה של שרידן ששמעה את "לואיס" מדבר בטלפון על זה שהוא רוצה לנצל אותה ובגלל זה הוא יוצא אותה. יו נואו. קיצור, הם פותחים דף חדש, ומתחילים לצאת שוב, אבל אז היא מתה! ואת יודעת מתי המתח המיני הרציני? ברגע שהיא חוזרת לחיים, והוא אומר לה שהוא אוהב אותה והיא אותו, בגלל שהיא לא הכי בריאה שבעולם אז הם לא ממש יכולים ל...את יודעת...הם צריכים לחכות שהיא תתחזק. ויש טונות קטעים מבדרים, למשל שלואיס ממש מת להיות איתה, אז הוא עושה כפיפות שמיכה כדי להוציא את המתח שמצטבר בו:) חוצמזה שהוא בתור השומר ראש שלה לא יכול להיות איתה כי הוא צריך להשגיח עליה כל הזמן. http://silverspassion.tripod.com/silverspassions/id34.html כנסי לשם ותעשי קונטרול+F ובחלון תכתבי לואיס או שרידן, שזה לא כזה משנה כי כשאחד מופיע גם השני מופיע, ואז הוא יכוון אותך לתקציר הפרק שבו הם נמצאים. תהני!

ידעתם שמוכרים חולצות עכשיו בדיוק

כמו המדים של ג'סיקה ?? ראיתי חולצה כזאת בקניון ומייד חשבתי על המתנדבים

darklighter

New member
זה היה צפוי

(בקשר לשומר הראש.....) חחחח אני מתה לראות את זה זה יהיה מבדר.....

jazinka

New member
כשאיתן תפס שוב את ג'וליאן מתגנב לחד

רה של תרזה, תרזה ידעה מזה? (לא ראיתי היום...

python 4

New member
בטח שהיא ידעה מזה.

אבל אית'ן לא תפס את ג'ולי מתגנב לחדר של תרי - ג'ולי נכנס לחדר ואנס את תרי בעודה ישנה. אחרי זה תרי התעוררה וצעקה "מה עשית לי" ולפני שמישהו הספיק להגיב היא תפסה את הקרס של ג'ולי ושיפדה אותו עם זה בבטן! כמו הרוצח בסרט המעולה 'אני יודע איפה היית בקיץ האחרון'. אחרי זה אית'ן, ששמע את הצרחות (תוך כדי ניהול סקס טלפוני עם גוון) התפרץ לחדר שלה, אבל תרי כבר הספיקה לבתר את גופתו של ג'ולי ולהסתיר את החלקים מתחת למיטה. אבל אית'ן הבחין בכתמי דם על המיטה אז הוא אמר לתרי "אני מבין מה הלך פה..." ותרי נכנסה לשוק וכאן נגמר הפרק, אבל אל תדאגי - בפרק הבא הוא יגיד "אני מבין מה הלך פה... תרי, אמרתי לך לא לשתות פטל במיטה, זה משאיר כתמים!"

darklighter

New member
חחחח פייטי הרגת אותי... הלוואי שזה

היה ככה.... אבל הרג אותי שהיא צעקה זה היה כל כך משחק מוגזם ומזויף בו זמנית היו צריכים ללהק את תרזה לscary movie צרחנית השנה....

darklighter

New member
וגם הקטע עם הפטל הרג אותי

מתאים לאיתן להגיד דבר כזה הוא חתיך אבל אידיוט....... הוא צריך ללמוד מלואיס...

backstreet girl

New member
היה היום פרק קורע...........

שואיס היו כ"כ מצחיקים....אהבתי שהיא בקשה ממנו עזרה ואז הוא אמר לה "מה את צריכה אותי"..."חשבתי ש אמרת שאת יכולה לדאוג לעצמך".... ואז כשהוא חיכה אותי.....זה גם היה קורע....... שוב מסכנות ווטני וסימון... צ'ריטי הייתה מותק.... גם טימי..... ג'וליאן היה דוחה אבל אחרי ה*** שלו עם סוזן, הפרצוץ שלו היה מאוד מצחיק...... אית'ן....אהבתי..... חבל שאייבי לא הייתה.....

jazinka

New member
מגניב אבל עדיין לא עניתם לי (ברצינו

ת) אם תרזה ידעה שג'ולי נכנס שוב פעם לחד שלה...

25תפוזית

New member
ממה שאני ראיתי היא פתאום שמה לב לזה

ראו את תרזה יושבת וכותבת בלפ- טופ את סיפורי אהבתה לאיתן ומדברת לעצמה כרגיל ואז הג'וליאן הסוטה הזה נכנס ופתאום היא הרימה את הראש והוא שואל אותה לאיזה אהוב התכוונת ורצית במיטתך וכו'... רק אז היא שמה לב אליו והוא המציא איזה תירוץ שרצה להתנצל או משהו.. אח"כ ניסה לשכנע אותה שכדאי לה שיהיה לה תומך כספי (היא לא קלטה למה התכוון הסוטה..) ובסוף עוד עשה לה מסאג' (בהסכמתה) ואז הופיע איתן מהמרפסת והתפרץ על אבא שלו.אח"כ הם התארגנו לחזרה להרמוני.. הבנת?

הצילצול

New member
איזה פרק יפה!!!

תרזה ממש אטומה! היא לא מבינה ת'רמזים של ג'וליאן?? ואיך שהוא שולח ידיים? והמבטים? סלחו לי אבל אני אם הייתי גבר ממזמן הייתי אונסת את תרזה. סימון הייתה מדהימה שאיך שהיא צעקה על אחותה האבלה! וגם וויטני לא יודעת לשחק בכלל! היא לא יודעת לבכות צ'ריטי הייתה מדהימה מתמיד וכך גל מיגל לואיס ושרידן היו מצחיקים!!! שרידן כרגיל מפגרת וגוון הייתה יפייפיה היום!

אותי הרג

שג'וליאן מחרמן לתרזה את הכתף, והיא כזה בוהה בו עם הGOOGLY EYES שלה, כמו אהבלה שנפלה מהירח... היה מתאים שהיא כזה: "מה אתה עושה? אוי, יש לי לכלוך? אתה מנקה לי את הלכלוך? וואו מר קריין! אתה כזה בנאדם טוב! מה? היה לי גם לכלוך על הפיטמה? איזה מזל שניקית לי אותה...מה איתן היה אומר אם הוא היה רואה לכלוך על הפיטמה שלי?" ואעלק ספונסר, נראה לי הוא התכוון לסרסור יותר...

I n n u e n d o

New member
ראיתי וראיתי../images/Emo70.gif

איזה פרק דפוק מהפרקים האלא ששמים להעביר את הזמן
צ'ריטי ממש מפגרת עלאק לא רוצה לאכול תכף הייתי מכניסה לה כאפה לפרצוף מה הקטעים האלא היא ממש לא יודעת לשחק.

למעלה