הפרק היומי - 268

dark warrior

New member
../images/Emo44.gifהפרק היומי של תשוקות../images/Emo44.gif

בפרק הזה תרזה נמרחה על אית'ן כמו תמיד והפעם המשפט עכשיו אני יודע למה התכוונת עבר גירסאות בפיהם של שרידן שאמרה להאנק שהיא יודעת למה הוא לחוץ וגרייס- אמרה עכשיו אני יודעת אתה מקנא בג'וליאן כי יש לו שני בנים והוא אמר אני לא רוצה את אית'ן! וכל זה כתוצאה מחיקוי המשפט המקורי של TC.

פרק משעמם

הכי משעמם אותי העלילה של שרידן, וההאנק הזה סתם מעצבן, מתי מגיע האנק השני השווה? רק קטעי איתן/גוון/תרזה היו טובים. גוון מפגרת, כמו בובה שמושכים בחוטים שלה. אין לה בכלל שיקול דעת או דיעה. היא נסחפת אחרי מה שאומרים לה. תרזה ואיתן שילוב יותר מוצלח, אבל אני אשמח לקרב מושחת עם גוון.

dark warrior

New member
עזוב את תרזה, גוון וכל זה

מה שהופך את הסידרה ליפה ולא כמו "היפים והאמיצים" זה טאביתה, ה-friends in the basement וטימי (שמת, לצערי הרב). דרך אגב, גם בגיל 50 אייבי עדיין פצצה!!!!

shuis4ever

New member
הריני יוצאת בהצהרה../images/Emo124.gif

(ממש לא כזו
!) אז ככה: אם בכמה ימים הקרובים הפרק של פש לא יכלול את אחת מהסצנות הבאות:
לואי ערום כביום היוולדו.
שרי מתנפלת על לואי (הערום כביום היוולדו).
מחבל מתאבד באוטובוס שיכיל את תרזה,גרייס,איב,טיסי,אמאשלגוון(איזה קאסטינג נוראאא),ג'סקייריסימון,צ'ריגל,אית'ן,האנק,לססססס וחבריו המאפיונרים. אז אני מאיימת לפרוש מצפייה בפש. כאילו ברור שמטרת התסריטאי היתה לזלזל לנו באינליגנציה אבל כמה פאקינג אפשר?! הפרקים פשוט כל כך משעממים שעדיף כבר שירו בשרי, רק שיהיה אקשןןןן! אוף.

dark warrior

New member
מצדי ש....

רק טאביתה, טימי (שמת), IV (אייבי) וה-friends in the basement יישארו בלי לוניגן והאנג'ל בראט

I n n u e n d o

New member
../images/Emo41.gifהפרק היומי../images/Emo41.gif

אייבי וג'וליאן - ג'וליאן הבהמה הזה מה הוא חושב לעצמו להתנהג למלכת הרמוני הבלתי מעורערת ככה
חוצפן
סם וגרייס - גרייס שברה שיא טמטום מכל 260 פלוס הפרקים של תשוקות. מה זה כל רגע "אני יודעת מה מטריד אותך" חאלאס הסצינה הזאת לפעמים מצחיקה ולפעמים מה זה מרגיזה
תרזה-אית'ן-גוון - אית'ן הזה מושפע מתרזה
למד לשקר יפה הבחורצ'יק. אית'ן ממש לא נראה יפה בלי חולצה. וגון גם קצת מטומטמת...
שואיס והאנק - האנק הזה ממש חרא לא יודעת למה..אני פשוט לא אוהבת אותו..לואיס נראה היום מוזר..לא עצמו או משהו כזה..
זה רק אני או שחסרונם של קיי,טאבי וטימי היה מורגש בפרק
למרות שלילה וכנראה שקיי ישנה וטאבית'ה צוחקת להנאתה

I n n u e n d o

New member
../images/Emo5.gif

הוא עוד לא מת בסדרה די לציין כל הזמן שהוא מת..יודעים את זה.. וקוראים לו ג'וש

dark warrior

New member
דרך אגב דורין

תראי לי מישהו בכל הפורום הזה שאוהב את צ'ריטי, האב לוניגן או האנג'ל בראט!!!!

I n n u e n d o

New member
הממ

את צ'ריטי אני לא כל כך אוהבת זה נכון אבל האנג'ל גירל לא מפריעה לי וגם האב לוניגן.

dark warrior

New member
אנג'ל brat brat brat

תראי לי מישהו שאוהב אותה???? bow wow וכל האחרים שונאים אותה!!!

I n n u e n d o

New member
רק באו שונא אותה

לא ראיתי מישהו מביע שנאתה אליה. ולא אמרתי שאני אוהבת אותה אמרתי שאין לי כלום נגדה

dark warrior

New member
כל מי ששונא את אנג'ל

brat brat brat או אוהב אותה (איכס) מוזמן לשרשר עד מחר ב-6:00 נ.ב: ראיתם??? כבר המצאתי סקר חדש

darklighter

New member
אני שונאת אותה בדם!!!!!!!!!!!

תסתכלו על החתימה שלי ועל התמונה ששירשרתי לפני כמה ימים----->>>>>

למעלה