הפרק היומי - 268

python 4

New member
אנג'ל גירל אהובה!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

ככה אני, נון-קונפורמיסט. טוב נו, אני לא יכול יותר. יש גבול! דסטרוי דה אנג'ל גריל! דסטרוי הר!

Bow Wow2004

New member
האחים דרקי - אני מת עליכם!!! ../images/Emo23.gif

כל מילה שלכם זהב. אני אפילו שוקל לשנות את הכינוי שלי ל- dark bow רק בגללכם! הפורום הזה היה מאוד משעמם ושואיסי עד שאתם באתם וטוב שכך. אני אוהב אנשים רעים וגם אני רע ויחד נשתלט על הפורום ונביא הרס על כולם, על כל הגודיז. יחי ה- EVIL אבל ממש! חה חה חה... עכשיו כל מה שנשאר לעשות זה להעביר את דורין over to the dark side ואז... גיהנום יתפרץ על הפורום!!!! מואאאאאההההההההההאאאאהההההההה!!!! דורינוש, COME TO THE DARK SIDE COME TO THE DARK SIDE COME TO THE DARK SIDE

python 4

New member
לאאאא! אני לא יתן לכם!!!

תם לא תעבירו את דורין שלי לדרק סייד! דורין! תאמיני באהבה! אל תכנעי! אל תתפתי!

dark warrior

New member
תודה על הפירגון והכי חשוב...

move Charity and דורין over to the dark side!!! come to the dark side!!! evil evil evil! evil evil evil! evil evil evil! דרך אגב...למה אתה לא ב-ICQ?

לא, היא דווקא לא מפריעה לי..

דוגרי.. טבית'ה קצת מעצבנת אותי, כאילו למען השם היא מכשפה, מה הבעייה בלהרוג איזה נער מטומטם עם נטיות לא ברורות ולהעביר לצד הרע בלונדינית שחיפה?? כמה פעמים כבר אפשר להכשל? לפחות האנג'ל הזו מצליחה במה שהיא מנסה לעשות, אבל גם לה לא חסר "טבית'ה, הידעת שאפשר להעביר את הצ'ריטי לדארק סייד??" מה זה פה - מי רוצה להיות טיפשונר?? אבל כמובן, הכי אהובים עליי אלה טיסי וגרייס " אני יודע למה את פוחדת.. את חושבת שעכשיו הגג יפול עלינו"!! לא!!!!!!! אני פוחדת איך זה יכול להיות שאני נשואה למישהו עד כדי כך מטומטם.. אויי. למה התמכרתי!! :&#39

Bow Wow2004

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

קרן הפטישה!!! גם אותך אני אוהב. אבל תיזהרי עם גינוני האהבה הביזאריים כלפי האנג'ל-בראאאאאאאאאאט. כאילו וואט דה פאק? אי אפשר למות בהרמוני!! זה מסביר למה התושבים שם בני 300 שנה. הפרציפלוחה הזאת באה ומחייה אותם כל הזמן. מי היא חושבת שהיא?!

באו לפעמים אתה מעצבן ולפעמים אתה

נודניק אבל אי אפשר להתווכח עם הדעות שלך מוות לאנג'ל ברט עם תפוצץ שאלוהים יקח אותו ושהיא תישרף בגהנום יחד עם צ'רטי ומיגל.

python 4

New member
ורק כדי לחדד את הנקודה...

ונדמה לי שפעם אחת כולם מסכימים על אותו דבר. מסיבה!

python 4

New member
והנה עוד דבר שמקובל על כולם

אה, צֶ'רִי בֶּרִי וקֶיי3 בתמונה אחת.... גרררררררררררררררררר...............

../images/Emo6.gif

תשמע אח שלי, מה שנכון נכון.. הגיע זמנה... אתם יודעים מה?? הכי טוב שהבלונדה הטיפשה כבר תעבור לדארק סייד ויהיה שמח בהרמוני! אני אומרת, לכו על זה : מוות לאנג'ל ברט

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 268 ../images/Emo44.gif

תקציר הפרק
האנק מקבל הזדמנות אחרונה לחסל את שרידן; ג`וליאן פורק את כל כעסו על אייבי, ומנסה לחלץ ממנה את סודה; תרזה נכנסת לחדרו של איתן; שרידן מוצאת את אקדחו של האנק בכיס מעילו. זה רק אני, או שהמשחק של תרזה היום היה פשוט מעעעצצצבבבןןן, במובן היותר גרוע של המילה
כאילו, וואוו
כמה שהיא לא יודעת לשחק
והקטע שהיא "שמה את היד על הלב שלו"... מעורר רחמים
הסדרה הזאת פשוט מצחיקה
זהו
, הפסקתי לקחת אותה ברצינות...

למעלה