הפרק היומי
|גזוז

sweet stav

New member
לא ראיתי ../images/Emo7.gif

חזרתי עכשיו ממופע אלומיניום משעמם רצחחח בע מי החמוד שיכול לספר לי מה היה ?

didalf

Well-known member
הממ מנסה להזכר../images/Emo109.gif

לא קרה כלום לסקנד והילדים. התגלה שלסגונדו יש בת. מקס ראה קלטת של לורנסו משנת 1997 שרואים אותו אומר פיני ושומעים את הקול של דלפי אבל לא רואים אותה והוא שאל אותה מה זה והיא ניסתה להמציא תירוצים, לא זוכרת אם הוא האמין או לא. לורנסו איים על סגונדו שהוא יספר לפלור שיש לו בת אם הוא לא יגיד שזה שהוא ראה את דלפי ולולו מתנשקים זה שקר, אבל סקנד סיפר לפלור את האמת. הילדים לא רוצים לחזור לאחוזה. מריה דגמנה בבגדים תחתונים והדוגמן שהיה אמור להיות איתה לא הגיע אז לקחו את פרן במקום [
] והצלם רצה לצלם גם נשיקות והם לא הסכימו אז הם הלכו, ובחוץ מריה אמרה לפרן שהוא פחד לנשק אותה, אז כדי להראות לה שלא הוא דפק לה סופר נשיקה[
]. סגונדו סיפר לפלור את האמת על הבת שלו, והיא הציעה לו נישואים
וזה מה שהיה בערך

../images/Emo175.gif פרקק שולטט

איזהה כיפפ !!!!! מקסימוו הולך לגלות הכל על לולו ופיני !! ומריה ופרנקו ?! ה=ו=ר=ס=י=ם !!
וזה ניראה כאילו פלור לא אוהבת יותר את מקסימו.. ;-[ והיה פרק שלם בלי ניקו !! שמתם לב ?!

didalf

Well-known member
פרק נחמד../images/Emo109.gif

אני אוהבת את הישירות של סגונדו, הוא לא ממציא שקרים ולא מסתבך, אומר את האמת וזהו. מגיע לו מישהי יותר טובה מפלור. ידעתי שלסגונדו יש ילדים מהרגע שפלור אמרה משו על ילדים וסקנד נלחץ. נמאס לי כבר מדלפינה. וגם מהילדים. פרנקו נראה מוזר כשהוא מדגמן
איזה נשיקה מעצבנת
איך ידעתי שהם יתנשקו ברגע שהיא התחילה להגיד משו על זה שהוא היה פחדן
והעיניים שלו כ"כ בלטו היום

0O נועה 0O

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo42.gifנשיקה?

יותר נכון שיאבת שניים! פשוט ינק לה את הנשמה שם..

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifהיה פרק ממש יפה../images/Emo13.gif

אני מתחילה לחבב את סגונדו..הוא לא מחרטט אותה כמו האחרים
הגיע הזמן שמקס יתפוס את דלפינה ולורנסו, זה נמשך פשוט יותר מדי זמן! האא הוקטע של פרנקו ומריה היה כל כך יפה.. קודם הדוגמנות ששניהם כל כך יפים ואז הנשיקה שבאמת היתה יפה.. כל הקטע לפני כאילו.. השפתיים של שניהם לא משו ביחד

../images/Emo45.gifגם אני כבר מעבירה את סגונדו חחח

הוא פשוט כל כך טוב כזה ומספר לה ישר את האמת ולא מבלבל לה את המח כמו האחרים

looly 211

New member
../images/Emo58.gif

יש עוד איזה 13 פרקים עד שמקס מגלה את האמת על דלפינה ולורנסו...

לא ראיתי../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo87.gif

הייתי בחוג קולנוע.. והשעון המעורר לא העיר אותי בלילה
אוףף.. נשמע פרק ממש ממש ממש יפה מהתגובות שלכם!! ואני מת לראות

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifפרק יפהה :]

פלור וחתונה
קצת יותר נשיות שתחכה שהווא יציע לה *המומה
* מה הקטע של הילדה?? טוב אולי זה הולך להיות מעניין:):D לורנסו "פיני" -------אל תקרא לי יותר פיני
באו מעולם שפויי ומקס הפטייייייי אולי הוא רקקק "חושב" בטח בסוף כבר הם ישכנעו אותו שהיא טובה נמאס לי כבר חלאס><.

למעלה